?Въпроси всякакви за СО? 2024

• 505 429
  • 13 417
  •   1
Отговори
# 7 305
  • Поморие
Това е най-хубавия отговор ако бащата на детето изрази съмнения дали било негово, просто казвате "охх де го тоз късмет да не беше" и гледай сеир Smiling Imp
Нещо подобно казала и тя като се ядосала и го заплашила, че повече няма да ги види и т.н., ама не се притеснил много. Питала го дали искрено мисли, че не е баща на децата, които уж толкова много обича и той като му минали демоните в главата, казал, че не го мисли наистина, че било очевидно че са негови и било за срамота да тръгне да прави тестове. Но аз знам от нея, че тя е готова да го направи, за да докаже, че му е вярна.
Тия работи за честта са въздух под налягане. Едната гола чест не плаща сметки, не храни деца, не осигурява покрив. Та щом е навита всичко да загуби, а едната чест да й остане, халал да й е. Не знам как е дорасла да ражда деца щом акъла й е на ниво втори клас.
Да, така е, момичето май не беше узряло за семейство. Човек трябва да си пречупи малко характера, да скъса с импулсивността си и да се научи да мисли разумно, ако ще създава семейство. Бракът трябва да е за цял живот. (С изключение на тежки случаи, разбира се).
theblondeambition96, може да те бъркам, но не беше ли и твоят мъж доста ревнив? Разбирам, ако се поставяш на мястото на братовчедка си поради това. Което не значи задължително, че тя не е свършила някоя глупост. От друга страна, след години събиране, разделяне и ревност, тя не просто се връща всеки път, но и ражда второ дете. Съжалявам, но когато човек избере да стои с такъв мъж, отговорността си е негова. Интересно, че и двете, с пряка роднинска връзка, се оказвате с такива мъже.
Да, разбирам я, макар, че не съм била в такава ситуация. Да живееш с човек, който не е сигурен в себе си и смята всичко за потенциална опасност за връзката си, означава почти постоянно да си набеден в нещо и да трябва да доказваш обратното. Неоснованата ревност стана "модерно" явление и е един от главните унищожители на българските семейства, част от целия мизогинизъм, който вилнее по нашите ширини.
ПП: В семейството ми доста хора имаме подобни съдби, едната ми баба, казваше, че може би имаме родово проклятие, но не вярвам в тези неща.

# 7 306
  • София
theblondeambition96, погледнах ти старите мнения и драмите, които сте имали с твоя съпруг. Гледам, че и ти си с малко дете и бебе. Ако не си "братовчедката", значи във вашето семейство е семейна традиция да настъпвате една и съща мотика, многократно. Да не говорим, че цялата история бие яко на селска драма, с все хорските приказки и магичното мислене, а участниците не можеш да разбереш глупави ли са, инфантилни ли са, или направо шашави. Извинявай, ако ти прозвучи грубо, но съм откровена. Ако си искала (сте искали с братовчедката) мъж с различно мислене, защо сте се събрали с такива? И с какъв акъл след скандал се хортува с бивш, особено по места, където явно всеки коментира всеки и всичко се разбира?

# 7 307
  • Поморие
theblondeambition96, погледнах ти старите мнения и драмите, които сте имали с твоя съпруг. Гледам, че и ти си с малко дете и бебе. Ако не си "братовчедката", значи във вашето семейство е семейна традиция да настъпвате една и съща мотика, многократно. Да не говорим, че цялата история бие яко на селска драма, с все хорските приказки и магичното мислене, а участниците не можеш да разбереш глупави ли са, инфантилни ли са, или направо шашави. Извинявай, ако ти прозвучи грубо, но съм откровена. Ако си искала (сте искали с братовчедката) мъж с различно мислене, защо сте се събрали с такива? И с какъв акъл след скандал се хортува с бивш, особено по места, където явно всеки коментира всеки и всичко се разбира?
За последното трябва да си даде сметка тя. И както казах, не съм аз. Моите са породени деца. Нейното първо дете е доста по-голямо. Близки сме цял живот.

# 7 308
Отдавна казвам,че трябва да се подлагат на някави тестове,преди да се женят и раждат деца.SmileySmileySmiley
Тука мисленето хич го няма,а действията са като в първи клас.

# 7 309
На някои места няма какво да се прави, освен да се влюбиш/изневериш/занимаваш с бивши.

# 7 310
Защо? Там четенето на книги забранено ли е?

# 7 311
  • Далечният изток
Кой каза, че бракът е за цял живот?! Няма такова нещо. Не вървят нещата - развод. Какво е това мислене, че каквото и да става, оставаш с този мъж нещастна и тормозена... Вие някаква религиозна общност ли сте? То чест, то брак за цял живот, то петно за цял живот...

# 7 312
  • Поморие
Кой каза, че бракът е за цял живот?! Няма такова нещо. Не вървят нещата - развод. Какво е това мислене, че каквото и да става, оставаш с този мъж нещастна и тормозена... Вие някаква религиозна общност ли сте? То чест, то брак за цял живот, то петно за цял живот...
Имах предвид, че бракът е за цял живот само когато е "здравословен".  Иначе човек ако не е щастлив има право да си търси щастието, било то с друг човек или сам.
Не съм от религиозна общност, но покрай всички тези неща, на които съм свидетел, съм осъзнала колко е важно това да имаш и защитаваш "чест", хората са жестоки и умират да очернят някого, особено незаслужилите. Важно е човек да може и да има с какво да затваря усти, когато се отварят срещу него.
Отдавна казвам,че трябва да се подлагат на някави тестове,преди да се женят и раждат деца.SmileySmileySmiley
Тука мисленето хич го няма,а действията са като в първи клас.
Вярно е...

# 7 313
  • Далечният изток
Аха, ясно, ами средата ви е такава явно...
Срещу мен никой не отваря уста например.

# 7 314
обикновено, когато някой повтаря "чест" толкова често, реално хич не е честен

# 7 315
  • Пловдив
Нещо подобно казала и тя като се ядосала и го заплашила, че повече няма да ги види и т.н., ама не се притеснил много. Питала го дали искрено мисли, че не е баща на децата, които уж толкова много обича и той като му минали демоните в главата, казал, че не го мисли наистина, че било очевидно че са негови и било за срамота да тръгне да прави тестове. Но аз знам от нея, че тя е готова да го направи, за да докаже, че му е вярна.
Чрез тест за бащинство може да докаже, само че мъжът и е бащата (ако разбира се това е така). Не и че му е била вярна. Повтарям - ще докаже само, че детето/децата са от него, а не, че не е правила секс с друг.

# 7 316
На някои места няма какво да се прави, освен да се влюбиш/изневериш/занимаваш с бивши.
Гледаш турски сериали.

# 7 317
  • София
Цялото семейство е в един провинциален соц батак, вероятно в приемственост от предишното провинциално поколение.

Ам, вземете хубавото, не това, гад дем!

# 7 318
Дамите, които държат на честта си, не ходят по нощите да се виждат с бивши и да се оплакват от съпрузите си. Между другото това е огромно предателство и неуважение - да натопиш съпруга си какво е говедо точно пред конкуренцията.

# 7 319
Гледаш турски сериали.
В такава среда животът е турски сериал, няма нужда от допълнителни серии по телевизията.

Общи условия

Активация на акаунт