?Въпроси всякакви за СО? 2024

• 503 132
  • 13 417
  •   1
Отговори
# 7 425
  • У дома... някъде
Как бихте определили мъж, който по всякакъв начин , за да стигне до вас си прави хиляди регистрации тук с фалшиви профили, представяйки се за мъж,но по често за жена?
Често темите "пързалки" и най вече нощните безумни такива, които рано сутрин са изтрити са негово дело.
Прекрасно знам това!

В темите които пуска и от направените женски профили с по 10-тина мнения(за да е достоверно)както и мъжки направени профили напоследък забелязвате сами,че темите са едни и същи общо взето, като детайлите относно възраст, позиция в живота,брой деца и дребни детайли, които на първо четене не си личат,са добре украсени ,но видимо за потребителите -недоизмислени.
Както знаете приказката -дявола е в детайлите.
Още повече,че много добре познавам този човек и като стил на комуникация, начин на мислене, травмите му, страховете му, описанието, характера му, начина му на действие и агресивността му "словесна" , когато другите мнения не съвпадат с неговите представи за живота и реалността , болезнено ревнив,определящ се за емпат най -вече.....

При поредния фалшив профил, който беше направен във здравния подфорум с точно 1 мнение насочено към мен,след темата ми "Приятелите в нужда се познават!",окончателно се оказвам права за пореден път.
"Дамата " се свърза с мен веднага на лични с чисто новия и пореден фалшив профил и пожела да ми "съдейства" за подобряване на здравословното ми състояние и притесненията, които съм описала там.

Имам безброй доказателства да докажа,ако е нужно това, което твърдя с няколко теми от този господин.
Както и лична комуникация тук във форума под различни полове и имена.

По същество да се върна на въпроса:

Как бихте определили мъж, който по всякакъв начин , за да стигне до вас си прави хиляди регистрации тук с фалшиви профили, представяйки се за мъж,но по често за жена?

# 7 426
  • Далечният изток
В реала познавате ли се?

# 7 427
  • У дома... някъде
ДА!
Лично!
От 2016г.

# 7 428
Явно има ефект - обръщаш му внимание, с този въпрос също...

# 7 429

Тоест, убеждението че всички жени търсят алфите, обикновено идва от силно комплексирани мъже, които не могат да достигнат естествено нивото поне "мъжкар".

Доста  и до мъж не го докарват.

# 7 430
  • Далечният изток
Ако е така, и не е някаква параноя, то сигурно е някакъв психопат. Не се занимавай.

# 7 431

Очевидно му хлопа дъската.

# 7 432
  • У дома... някъде

Бг мама е платформа за взаимопомощ.
Какво бихте го посъветвали?

1.Да има "топките" да застане очи в очи срещу мен и да говори открито
2. Да продължава още безброй години да се подвизава с фалшиви профили и да занимава всички потребители, пускайки теми и губейки времето ви?

Опитайте се да му помогнете със съвет!
Аз до този момент не успявам.
Знам,че чете и се надявам да осмисли всичко това, което ще му дадете като съвет за негово добро.

# 7 433
Очевадно е психопат. И моя съвет е да не се занимаваш.
А в реалността имате ли контакт? Общи деца? Налага ли се да общуваш с него?

# 7 434
Амарилис
Това този същия ли е, дето е доста по млад от теб, необвързан, без деца, и ти някога си си мислела, че между вас нещата може би ще се получат? Въпреки, че ти си поне 7-8 години по голяма от него и имаш две деца, тийнейджъри?
И след като нищо не е станало, си решила, че ще бъдете само приятели и го чакаш на къс съединител, да ти обърне малко внимание през форума на бг мама?
Някой го хапе кучето по главата, май...

# 7 435
  • У дома... някъде
За повече яснота, който има време нека препрочете темата "Да си сам на 30+".

Както казах,дявола е в детайлите.
Мъжа  е на много повече от 30 г.
Добрал се до всички регистации на въпросната......
Още през 2016 г....
Спряхме лични контакти окончателно 2020г.

Там са всички отговори на въпросите ви
Детайли!

# 7 436
Аз за него съвет нямам, ако бях на твое място, щях да съм по-обрана в споделянките и бих си направила нов акаунт. Това същото лице ли е, за което пишеш в темата за приятелите?

# 7 437

Бг мама е платформа за взаимопомощ.
Какво бихте го посъветвали?

1.Да има "топките" да застане очи в очи срещу мен и да говори открито
2. Да продължава още безброй години да се подвизава с фалшиви профили и да занимава всички потребители, пускайки теми и губейки времето ви?

Опитайте се да му помогнете със съвет!
Аз до този момент не успявам.
Знам,че чете и се надявам да осмисли всичко това, което ще му дадете като съвет за негово добро.

Съвет се дава  като се поиска. Той не иска съвет.
Какви са ви били отношенията?
Какво иска той чрез тези теми?
Защо ги прави? Казва ли ти?
Нещо са неясни нещата.

# 7 438
# 7 439
Никой няма време да ви чете излиянията...

Нещо не е наред с хората, с които общуваш, и общото кратно си ти.

Общи условия

Активация на акаунт