Често темите "пързалки" и най вече нощните безумни такива, които рано сутрин са изтрити са негово дело.
Прекрасно знам това!
В темите които пуска и от направените женски профили с по 10-тина мнения(за да е достоверно)както и мъжки направени профили напоследък забелязвате сами,че темите са едни и същи общо взето, като детайлите относно възраст, позиция в живота,брой деца и дребни детайли, които на първо четене не си личат,са добре украсени ,но видимо за потребителите -недоизмислени.
Както знаете приказката -дявола е в детайлите.
Още повече,че много добре познавам този човек и като стил на комуникация, начин на мислене, травмите му, страховете му, описанието, характера му, начина му на действие и агресивността му "словесна" , когато другите мнения не съвпадат с неговите представи за живота и реалността , болезнено ревнив,определящ се за емпат най -вече.....
При поредния фалшив профил, който беше направен във здравния подфорум с точно 1 мнение насочено към мен,след темата ми "Приятелите в нужда се познават!",окончателно се оказвам права за пореден път.
"Дамата " се свърза с мен веднага на лични с чисто новия и пореден фалшив профил и пожела да ми "съдейства" за подобряване на здравословното ми състояние и притесненията, които съм описала там.
Имам безброй доказателства да докажа,ако е нужно това, което твърдя с няколко теми от този господин.
Както и лична комуникация тук във форума под различни полове и имена.
По същество да се върна на въпроса:
Как бихте определили мъж, който по всякакъв начин , за да стигне до вас си прави хиляди регистрации тук с фалшиви профили, представяйки се за мъж,но по често за жена?