?Въпроси всякакви за СО? 2024

• 503 114
  • 13 417
  •   1
Отговори
# 11 715
Хората си пишат мнението, не я карат да се развежда.
То аз мога да напиша примерно да го удари с тиганя по главата.
Нейно е решението дали ще го цапне.

# 11 716
То това с тигана, ако работеше, щеше да настане един живот ... Simple Smile

# 11 717
Защо, може да се наместят чакрите, да се свият сърмите Joy

# 11 718
  • Melmak
Авно авторката и преди е писала, аз не съм я чела или не си спомням да съм.
Тук даваме съвети според нашите възгледи и опит.
Не е зора да я разведем и за нас е все тая. Днес пише, утре вече пише друг човек и този казус остава назад някъде.

Тук сме непознати, коментираме си нещо, а тя какво ще направи, нейна си работа, защото отговорността си я носи тя. Но това мисля, че са неща, ясни на всеки, пишещ във форум.

Дано поне ползва предпазни средства, че да не се налага да прави аборт.

Аз лично не виждам бъдеще в такива връзки, защото за мен това е някакво съжителство с изгода. Тоест.. мъжът изкарва някакви пари, справят се финансово двамата, 20-30 мин гледа детето, не е да я тормози нещо, няма насилие, значи ок. За мен това е нещо, което е равносилно на да се погребеш жив емоционално. Ако не горим, докато сме заедно, ако се гледаме като съквартиранти, то умрял кон няма за какво да яздим.

# 11 719
  • София
На мен също ми стана по-лесно и спокойно. Ангажиментите ми бяха по-малко. Моето дете е било по-голямо обаче, на 8.
Може би, вписващите, които казват, че им е било по-трудно, все пак мъжете им са имали някаква грижа за нещо, не са били тоталки.
На мен ми се облекчи готвенето - нямаше кой да идва като мастър шеф на финал и да търси кусури, чистенето - не ми се налагаше да чистя след някой, който отказва и чинията да си вдигне, нито чорапите, нито нищо; финансовия аспект - знам си, че парите, ако не са ми стигнали, значи не съм изкарала аз достатъчно, а не защото някой харчи, а не изкарва, пък аз се бъхтя.
Най-тежкото за преживяване ми беше, че не можех да водя детето на училище и му се наложи да се оправя сам - сутрин сам, защото аз излизам по-рано за работа, после на уроци, на спорт. (не че баща му не можеше да помага, но не искаше, така, че не съжалявам за това).

И на мееееен!

# 11 720
hechicera_ ,преди да имам деца, бях по-наивна и от теб Simple Smile Тук никой не описва цялостните им отнпшения, ние не знаем какви са. Те си пътуват заедно, има си неща, които не знаем.

И освен това май във всяка дългосрочна връзка има "взаимна изгода". И всякакви периоди. Това, че не се кълнат в любов по цял ден, не значи да се "погребеш жив емоционално".

И наистина преди да нямаш дете, адски много неща изглеждат лесни и весели за решаване Simple Smile

Пък аз съм пръв радетел никоя жена да не търпи тормоз, насилие, изневери. Ама от битовизми да се правят трагедии, също не ми е уместно.

# 11 721
  • София
Аз бях до училището, сега се преместихме и на младежа му предстои един много гаден втори срок с дълго пътуване. Но пък догодина ще е 8 клас, така че ще търсим нещо по-достъпно.
Въобще - стъпиш ли на пътя, той си върви. Всичко се напасва, появяват се хора и обстоятелства, които помагат и в един момент вече имаш един много приятно нареден живот, без основния стресов фактор - бившият.

# 11 722
Мен пък ме дразнят такива "пиша да си помрънкам, ама нищо няма да предприема, щот нямам кураж и затва ще го играя жертва"
Аз като написах тук, а и като казах на колеги и приятели, че съм се разделила с БНД, всички бяха изненадани, защото никога не се бях оплаквала. За кво? Имам проблем, като си осъзная сама решението, вземам си го и тогава съобщавам на който и да е. Не го разбирам аз това мрънкане. Сори.

# 11 723
maiathebee, ами никой не бие барабана при раздяла. Аз също съобщих на свършен факт, а на родителите си даже и не казах изобщо.  Тук раздяла няма.

Жената се оплаква, че не й се е паднал мъж - помагач. И в много хармонични семейства жената пак хамалува вкъщи повече от мъжа. (Освен на бг-мама съпрузите, които всичко правят)

# 11 724
  • София
Ами ти пак не го разбирай това мрънкане, но и не набивай канчето на жена, която е различна от теб и постъпва различно от теб. Адски е грозно.
И ако действително си се преместила при вашите, а даваш акъл на жена да остане сама с детето си, защото ще й е по-лесно, срам за теб. Не знам дали действително живееш с родителите си сега, затова казвам Ако - ако не е така, прескочи този коментар, не е релевантен.

# 11 725
Мен пък ме дразнят такива "пиша да си помрънкам, ама нищо няма да предприема, щот нямам кураж и затва ще го играя жертва"
Аз като написах тук, а и като казах на колеги и приятели, че съм се разделила с БНД, всички бяха изненадани, защото никога не се бях оплаквала. За кво? Имам проблем, като си осъзная сама решението, вземам си го и тогава съобщавам на който и да е. Не го разбирам аз това мрънкане. Сори.

аз пък не разбирам хората, които притежават истината за живота и агресията, с която я налагат

# 11 726
  • София
Пък аз си мрънках. Целия Форум се дразнеше. Докато един ден не яхнах метлата.

# 11 727
Роки, ти не си спирала. Wink
//
Някои имат нужда просто да изпуснат парата и си помрънкат.
Това пак е вид терапия.
Няма лошо.

# 11 728
Хората си пишат мнението, не я карат да се развежда.
То аз мога да напиша примерно да го удари с тиганя по главата.
Нейно е решението дали ще го цапне.
Ох, разсмя ме, Елора. Satisfied  Баж си заслужава вместо да се върне от вратата да мие тигана да го цапне с него и после да му го връчи и да си излезе. Ама е твърде добричка Simple Smile  
На неин гръб малко майтап, но този тиган ще стане от нарицателните обекти от СО като онзи диван на Популе ли беше...

Роки, може би пък това споделяне и изпускане на парата ти е било полезно да получиш някаква подкрепа поне от някои мнения и да си сверяваш часовника. Оттам някой ден да стигнеш до решението. Като скромна частичка от форума, който оценявам като голяма сила понякога, дано е било така. Не се знае кой какво получава от това споделяне, различни сме.  

Та нека да споделя Чичи ако това й помага, получава достатъчно мнения, тя ще си взема решенията.

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 14:32 от Miss_Kaprisse

# 11 729
Имаше един Пържолан по едно време из темите. Липсва ми.

Общи условия

Активация на акаунт