Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 142 - януари 2024)

• 140 173
  • 1 715
  •   1
Отговори
# 1 425
  • Пловдив
Току-що си целнах чорапки от Милка.Tada

# 1 426
  • Велико Търново
С Коста кафе съм от преди малко. Даже не очаквах да са моментни наградите.

# 1 427
  • Бургас
Аз очаквам да ми потвърдят една награда и ще де похваля.
Много желана и необходима.

# 1 428
Мм печели ваучер от 50 лева от магазини "Пацони". Поне с нещо да се похваля. Напоследък не ме влекат игри или аз не се включвам в какво да е.

# 1 429
  • при късмета
Има ли активна игра на Dave в момента?

# 1 430
  • Б
Ето тук има  печеливши. Който се познае - Честито!!!
https://www.facebook.com/clubharmoniaspa
https://www.facebook.com/CreditCenter

Последна редакция: вт, 23 яну 2024, 23:07 от Здравец розов

# 1 431
Онзи ден в СиБиЕс , видях касиерките да си разпределят помежду си наградите на Кока кола . Чинии , чаши и още неща , бяха в кашони. Явно играта е приключила и остатъка не си го взимат. Тъй като не следя кока кола игрите , дали някой знае приключила ли е ?
а на мен от сибиес не ми и дават бележката и всеки път трябва да си я искам , вчера взех бисквити на Милка и касиерката така скъса бележката че номера остана в касовия апарат и не можах да я регистрирам и се по ядосах. Попадала  съм  и като вашия случай да си вземат разни награди без да участват ,в случая беше купички на Капи. Много се изучиха тия продавачки.

# 1 432
От Престиж имали спечелили във форума?Никой не се е похвалил.А за касовите бележки има много клиенти,които не си ги взимат.Аз ако работех в магазин сигурно щях да се възползвам😁Незнам защо се дразните?!
Друг е въпросът,като си я поискаш и те гледат накриво.Виждала съм как връщат ресто с бон и оставят касовата бележка,продавача няма вина в случая.

# 1 433
  • София
Томбола на ePay.bg за телефони и ваучери, с плащане на сметка с Виза. https://www.spechelinagradi.com/2024/01/specheli-nagradi-epay-vi … bgzSiznhbhI3M&m=1

# 1 434
Да ви кажа честно, ако работех в магазин и аз бих “топнала лапата в кацата с меда”. Въпроса е друг - до колко ще позволиш това да завладее работния ти ден и умът. Защото за мен нашето хоби, или не знам как да го нарека, си граничи с хазартна зависимост. Но това си е мое мнение.
И един въпрос: имам съмнение, че приложението ми на КК не е в ред. Последното, което виждам в новини е тегленето от 4.01 с наградите за петък от 29.12. Колко петъци минаха след това? Моля за съдействие! Така ли е при вас? Благодаря!
Бъдете здрави!

# 1 435
  • София, Дружба 2
И при мен последното теглене в КК приложението е от 04.01.

# 1 436
С Коста кафе съм от преди малко. Даже не очаквах да са моментни наградите.
Скрит текст:
Може ли линк към играта?

# 1 437
  • Пловдив
В играта на Милка натрупах вече 30.38лв, които нищо не печелят, но не се и прехвърлят към тегленето на голямата награда. Стои си 0т, колкото и бележки да вкарвам...
Много бързо ми пристигна наградата от ИГ и bobsnailbulgaria. Коректни и точни!
Всичките им продукти са без захар и много се харесаха на децата.
Скрит текст:

# 1 438
# 1 439
На Милка точките към голямото теглене се прехвърляли без да се отразяват под телефона. Поне така казаха от кол ценъта към играта.

Общи условия

Активация на акаунт