Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 142 - януари 2024)

• 140 167
  • 1 715
  •   1
Отговори
# 1 455
Влизаш в "Още", след това "новини". Мен ме няма, а много се надявах. Мрън - мрън

# 1 456
Намерих ги. Един го има два пъти. Общо взето са изтеглени едни и същи хора и двата пъти. Който иска да сравнява, аз сравних някои

Последна редакция: ср, 24 яну 2024, 14:16 от vils88

# 1 457
Момичета и момчета, Фреш Директ ООД Филаделфия ли са? Че имам смс за пратка, чакам престилката, а пише Документи. 😆 Чудя се какво ще дойде?

# 1 458
И мен ме няма в КК, а много се надявах, мрън, мрън

# 1 459
Намерих ги. Един го има два пъти. Общо взето са изтеглени едни и същи хора и двата пъти. Който иска да сравнява, аз сравних някои

Това не е така.Брой звездичките и ще видиш,че това са различни имейли.Лично моя си го подчертала с жълто-да аз съм с ваучера за 100лв,но другия за 50лв,дори и да завършва като моя е с много по-малко звездички отпред!
Не бързайте да обвинявате,моля!

# 1 460
Е, от мейл дето не се вижда почти нищо от него освен окончание което си е типично за женско фамилно име - големи изводи. И с мъжка фамилия същото, като гледам.
Където са звездичките, може толкова много различни имена да са, просто тъпо са ги съкратили. Не знам какво е решението за такова нещо и има ли едно "правилно" - хем не става да изпляскат пълните адреси, хем като скрият част от тях не винаги си личи че са различни.

# 1 461
Имам известие от спиди за чорапите от J&B. Който е спечелил нещо от тях, очаквайте си наградите.

# 1 462
Не обвинявам. Давам пример. Няколко пъти съм виждала, че се дублират, лично съм им писала имейл.Премахвам ги, че се подразнихте

# 1 463
На Кока Кола в КФС къде са качени печелившите? Гледам във Ф групата някой познати имена вече продават барбарони.

https://coca-cola.promo/past-campaigns/20/winners

A колкото до тегленията, мисля,че като гледах през 2 седмици щяха да обявават

# 1 464
  • Някъде там, ела и провери...
А Кока Кола изпращам първо мейли и после обявяяат или обратното? Че не съм го проследила това, когато съм печелила от приложението.
Има мейл като моят и код който съвпада с моят, но нямам мейл още, та се чудя дали да се зарадвам или не Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 465
  • Бургас
В Кока Кола има имейл като моя, но не съм играла изобщо за Фешън дейс Satisfied
Един път така им се наежих, че са си "премълчали" за печалбата ми. Отговориха, че мейлът е чужд. Скоро след това започнаха да дават номерче при участие за дадена награда.

# 1 466
Xepka, имало е случаи, когато първо обявяват и после пращат мейли, както и обратното. Мен ме няма в КК, чакам си само наградата от ИГ на Милка.

# 1 467
Благодаря за отговора, ще изчакам да видя дали съм до края на седмицата, може пък да получа мейл и тогава ще се похваля, евентуално Simple Smile

# 1 468
  • Там...
Няма ли номер на билет, който да сравните?

# 1 469
Има номер, съвпадат числата, но може и да е съвпадение и заради това питах кога пращам мейлите, след като обявят или преди това

Общи условия

Активация на акаунт