Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 142 - януари 2024)

• 140 169
  • 1 715
  •   1
Отговори
# 1 440
И със сет от Коста от преди малко.Чак не повярвах 😀

# 1 441
Аз забравих да пиша, но си получих подложката от София Мел.
Куриер Sameday.

# 1 442
Дайте малко да ги размърдаме КК.
Аз го направих по следните канали:

Месинджър
bulgaria@coca-cola.com
и на Биспоук мейла, така ми казаха от Националния телефон
coca-cola-app@bespoke.bg

ПС В последния петък, 19-ти, какво пишеше, кога е тегленето? То почти не мърдаше приложението и не можах да видя нищо аз.

# 1 443
# 1 444
Вчера спечелих gift card от Delta planet mall Варна. Много се зарадвах.
Някой има ли код за букинг?

# 1 445
# 1 446
evhen Според мен Coca-cola са едни от най-коректните организатори на игри. Възможно е да имат технически проблеми или смяна на системата, сезонът на грипа е и може би има и болни. Ще изтеглят и обявят победителите както винаги досега са правили. Миналата седмица получих сивата раница, която спечелих от тях на 3.01, подарих я и всеки ден се носи. По-малка е отколкото очаквах, но има много джобове и най-важното е, че много се хареса и подаръкът беше желан.
Искам да похваля и Talk Online Panel, които имаха групова дискусия в zoom миналата седмица в рамките на 2 часа. Мъжът ми участва и тази седмица си получи обещаните 6000 точки, които се равняват на 60 лв. във ваучери от Емаг.

# 1 447
Печеливши от играта на Лили
Заедно с P&G раздаваме подаръци на 13 от участниците в играта ни през декември. 🥳 Ето кои щастливци си спечелиха повече време за развлечения:

Мартин Ангелов
Йорданка Иванова
Моника Божинкова
Ванеса Крумова
Станислава Илиева
Мартин Янков
Ирен Цветанова
Недко Стоянов
Албена Костадинова
Николинка Христова
Марин Славчев
Евгени Георгиев
Габриела Маринова

# 1 448
  • Сф
Да похваля Ети, вчера пратих данните за наградата, днес парите вече са ми в сметката.

# 1 449
Някой получавал ли е обаждане от номер +359 24119200? Звънели са два пъти на майка ми,но аз съм и забравнила да вдига на непознати номера,защото и бяха звънели телефонни измамници, но има карти на много магазини,а нали с повечето влизаш в игри автоматично

# 1 450
КК качиха с днешна дата Simple Smile))

# 1 451
  • Б
На Кока Кола в КФС къде са качени печелившите? Гледам във Ф групата някой познати имена вече продават барбарони.

# 1 452
КК качиха печеливши

# 1 453
С ваучер за Фешън дейс за 100лв съм от КК,дано да счупя каръка вече,че голяма суша напоследък

# 1 454
Аз не намирам печелившите...

Общи условия

Активация на акаунт