Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 142 - януари 2024)

• 141 828
  • 1 715
  •   1
Отговори
# 360
  • София
На Ети-даре вчера им писах и пак пращах и двете касови бележки
и днес получих отговор:
Скрит текст:
Здравейте,

Получили сме и сме валидирали вашата бележка, но по недоглеждане не сме ви публикували – вината е наша, добре че ни писахте допълнително. Вече е поправено, очаквайте банков превод в следващите дни.

Поздрави!
и от Куинс отговора нещо като ала-бала дрън-дрън много думи, а нищо съществено
кога и дали изобщо ще теглят новите награди на мястото на изтритите пародии на номера на касови бележки.
Скрит текст:
              Бихме желали да Ви уведомим, че по повод изпратените от Вас сигнали, след публикуването на списъците със спечелилите участници от финалното теглене на Играта „Уютна Коледа с QUEEN’S“, проведено на 03.01.2024 г., за предполагаеми нарушения, заедно с агенцията подизпълнител, извършваме съответната проверка. При констатиране на доказани нередности или нарушаване на официалните правила на Играта, ще бъдат предприети съответни мерки.

В тази връзка, бихме желали да Ви информираме, че при провеждането на настоящата игра - „Уютна Коледа с QUEEN’S“, както и във всички други организирани от нас потребителски игри и кампании, стриктно спазваме Официалните си правила, както и действащото в Република България приложимо законодателство.

Благодарим Ви за обратната връзка!

С уважение,
Екипa на QUEEN’S

Последна редакция: чт, 04 яну 2024, 14:07 от lite16

# 361
  • София, Дружба 2
Захарчето, честито! Страхотна награда! Да й се насладите на макс! Simple Smile

# 362
Преди малко ми донесоха сета от престиж.Куриера иска и касовата бележка,подгответе си ги че при мен беше паника докато я намеря.Ьвънят като са на адрес .

# 363
Някой продава/разменя ли ваучери за Комсед? Предстои ми голяма покупка и се интересувам.

# 364
На Ети-даре вчера им писах и пак пращах и двете касови бележки
и днес получих отговор:
Скрит текст:
Здравейте,

Получили сме и сме валидирали вашата бележка, но по недоглеждане не сме ви публикували – вината е наша, добре че ни писахте допълнително. Вече е поправено, очаквайте банков превод в следващите дни.

Поздрави!
и от Куинс отговора нещо като ала-бала дрън-дрън много думи, а нищо съществено
кога и дали изобщо ще теглят новите награди на мястото на изтритите пародии на номера на касови бележки.
Скрит текст:
              Бихме желали да Ви уведомим, че по повод изпратените от Вас сигнали, след публикуването на списъците със спечелилите участници от финалното теглене на Играта „Уютна Коледа с QUEEN’S“, проведено на 03.01.2024 г., за предполагаеми нарушения, заедно с агенцията подизпълнител, извършваме съответната проверка. При констатиране на доказани нередности или нарушаване на официалните правила на Играта, ще бъдат предприети съответни мерки.

В тази връзка, бихме желали да Ви информираме, че при провеждането на настоящата игра - „Уютна Коледа с QUEEN’S“, както и във всички други организирани от нас потребителски игри и кампании, стриктно спазваме Официалните си правила, както и действащото в Република България приложимо законодателство.

Благодарим Ви за обратната връзка!

С уважение,
Екипa на QUEEN’S

в тази връзка вижте ФБ страницата на Куинс:
Скрит текст:
Уважаеми Участници в Играта „Уютна Коледа с Queen‘s“,
               Бихме желали да Ви уведомим, че по повод изпратени от Вас сигнали, след публикуването на списъците със спечелилите участници от финалното теглене на Играта, проведено на 03.01.2024 г., за предполагаеми нарушения, заедно с агенцията подизпълнител, извършваме съответната проверка. При констатиране на доказани нередности или нарушаване на официалните правила на Играта, ще бъдат предприети съответни мерки.
               В тази връзка, бихме желали да Ви информираме, че при провеждането на настоящата игра - „Уютна Коледа с Queen‘s“, както и във всички други организирани от нас потребителски игри и кампании, стриктно спазваме Официалните си правила, както и действащото в Република България приложимо законодателсво. Благодарим Ви за обратната връзка!
С уважение,
Екипът на QUEEN’S
Лошото е, че цитират единствено последното теглене Sad

# 365
  • София
Преди малко ми донесоха сета от престиж.Куриера иска и касовата бележка,подгответе си ги че при мен беше паника докато я намеря.Звънят като са на адрес .
Кой носи наградите на Престиж?
Чакам 50 лв от Ная -ваучер за Кауфланд
и кафе-машина от другата томбола където беше 2 месеца.
Някой продава/разменя ли ваучери за Комсед? Предстои ми голяма покупка и се интересувам.
Чакам 3 ваучера от Киндер-шоколадите но кога ще пристигнат и с кой куриер не се знае.
даже намерих и 20 % отстъпка в Комсед до 15.01.2024г. за който ще пазарува
Скрит текст:

# 366
Интерлогистика

# 367
  • Варна
И на мен ми предстои купуване на кошара от Комсед,но ваучерите още ги няма.Ще ставам баба другия месец и със снахата чакаме с нетърпение.

# 368
Спечели среща със SMOKIE или билет за концерта им в София!
Печеливши от играта
1: Ivan P. - ******@abv.bg - Билет за концерта SMOKIE LIVE in Sofia
2: Николай В. - *****************@gmail.com - Билет за концерта SMOKIE LIVE in Sofia и среща с бандата
3: Rositza K. - ******@abv.bg - Билет за концерта SMOKIE LIVE in Sofia и среща с бандата
4: - **************@gmail.com - Билет за концерта SMOKIE LIVE in Sofia

Последният спечелил може да е всеки с gmail  Laughing, защита на личните данни, може би Stuck Out Tongue

# 369
Захарче, честита награда😀. Такъв късмет желая  на всички през новата година 🍀.
В милка колко печеливши виждате за гифт карта? Аз виждам два номера.
И нещото, което ме притеснява повече, е че точките ми не се натрупват към точките за седмичната награда. Вие директно за седмична награда ли играете?

# 370
В Куинс бях с 1 бележка още от първите седмици и очаквано ме няма. А така искам фраер...
В Комсед от 04 - 07. 01 има 25% намаление за покупки над 20 лв в един кб.

# 371
  • София
Комсед имат 25% намаление при покупка над 20 лв. в един касов бон. от днес до неделя.

# 372
Имам спечелен термос на 28.11.23, имейл с данни пратих, потвърдиха и те с имейл да го очаквам след 30 дни, но ни вес ни кост от тях, а срока мина.
Аз го получих преди 2 седмици,много е хубав.Ще дойде не се притеснявай Simple Smile

# 373
Понеже съм изветряла и не помня писах ли, та да пиша пак Честита нова година. Нека 2024 да донесе на всеки много желани награди и много здраве.
В Куинс ме няма, в деър и финиш също, четох ви и се ядосвах, докато не видях коментарът на Захарчето и много ѝ се зарадвах. Честито и с кеф да си отидете на почивката и да ѝ се накефите на макс.

# 374
Честито Захарче ,страхотна награда .Припомних си моята еуфорията при спечелването ми на екскурзията до Прага (пак от Кола ).Да си изкарате страхотно Grinning

Общи условия

Активация на акаунт