Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 142 - януари 2024)

• 141 014
  • 1 715
  •   1
Отговори
# 135
В милка го разбирам така- имаш сума за 6.50. Играеш за моментна награда за 500 точки и ако не спечелиш се прехвърлят 150 точки за седмичната а не 650 точки

# 136
Аз съм съгласна, нека този който е писал мейл, да ми изпрати на лично, да пиша и аз.

# 137
  • При децата ми
50 човека са публикувани. Наградите са 80 бр.
(Аз съм регнала 2 бележки и ме няма, ММ е с една и също го няма. Интересно другите 30 награди къде са).
  Славова пак се е намърдала с поставено лице гледам с 250 лв награда…
Пишете им на Еti Dare на този мейл etipromo@absentstudio.net
Да проверят г-жата Слав... Ако пак е рисувала дано я дисклалифицират , както с Куинс.

Пак ли?! Не съм участвала и не погледнах списъка с печеливши. Момичета, пишете им! Не оставяйте така нещата!

# 138
  • София
Здравейте, аз все още не съм получила заявените от мен (въпреки че са със статус "изпратени" )неща от Чупа Чупс. Звънях в средата на декември на посочения телефон като ми казаха, че куриерите са натоварени и ще проверят. Оттогава ни вест, ни кост, звънях преди малко, телефона не отговаря ( дори не дава свободен сигнал)
Някой друг неполучил Чупа Чупс мърч?

Последна редакция: ср, 03 яну 2024, 11:07 от Miss_charm

# 139
Привет и от мен и за много години! Пожелавам много здраве и късмет на всички!
За мен годината започна с много желана награда - имам мейл от вчера, че печеля от Finish и DM.
Много трудно регистрирах бележката, а и наградите бяха само 10, та много много се радвам Heart

# 140
Появиха ли се на хоризонта пуловерите на Нутела?

Тази година за първи път мъжът ми и синът ми проявиха желание да носят и се оказахме с един единствен. Естествено, отнесе го детето, мъжът ми се принуди да си купи коледна пижама и си я нарече за домашен анцуг 🤣

# 141
Здравейте, аз все още не съм получила заявените от мен (въпреки че са със статус "изпратени" )неща от Чупа Чупс. Звънях в средата на декември на посочения телефон като ми казаха, че куриерите са натоварени и ще проверят. Оттогава ни вест, ни кост, звънях преди малко, телефона не отговаря ( дори не дава свободен сигнал)
Някой друг неполучил Чупа Чупс мърч?
И аз не съм 😆Спиди ми били загубили пратката ,били заявили нова но идвала от Норвегия ...тъй,че я получа я не

# 142
На Dare печеля с истинска бележка, трябваше да им я изпратя на мейла, за да я валидират. Моята даже беше смачкана и наваляна от дъжда, но всичко се чете по нея. На мен ми е интересно, като ги рисуват, както казвате, нали трябва сумата на бележката да е като на баркода от долу, как го правят?!? Или имат хакер в родата или ...
Ще им напиша да си проверят бележките, за всеки случай, а пък току виж се появим повече честни в резервите Simple Smile

# 143
  • София
В играта на Стралджанска, която беше до 31.12, на някой излизат ли му печелившите?

# 144
Не знам дали си следила темата когато направихме скандалните разкрития Joy
Тя не е толкова умна, да сетила се е, че има начин, но го беше направила доста елементарно и си личеше. (Дете в 7 клас в час по ИТ ще се справи по-добре, тъй като тази програма се учи в училище.)
През новата година се надявам да има повече игри в които публично да се качва касовата бележка. Тогава много бях доволна от играта на мастиката, защото не беше само Славова, и други бяха качили фалшива бележка. т.е. И ние като участници може да проверим автентичността на бележките, публикувани от другите участници.

# 145
В играта на Стралджанска, която беше до 31.12, на някой излизат ли му печелившите?
Не

# 146
Мъжът ми е с ваучер от Дарето. Имаше мейл, че е изтеглен и трябвше да прати снимка на бележката. Явно са ги проверявали преди да публикуват списъка.
Не разбирам защо печелившите са по-малко от обявените нагади. Аз също имам регистрации, но не съм изтеглена. Явно причината не е в липсата на участници. Сякаш се повтаря историята с тенджерките на КК.

# 147
Появиха ли се на хоризонта пуловерите на Нутела?

Тази година за първи път мъжът ми и синът ми проявиха желание да носят и се оказахме с един единствен. Естествено, отнесе го детето, мъжът ми се принуди да си купи коледна пижама и си я нарече за домашен анцуг 🤣

Аз чакам пуловера, на 14.12. имам имейл - "Честито! Вие печелите награда от промоционалната кампания на Nutella „Сподели любовта си“! , в който пише - "Доставката ще бъде осъществена в рамките на до 6 седмици, считано от датата, на която получим изисканите с настоящия имейл данни ..."

# 148
Аз писах имейл на Ети. Дано допълнят списъка. Може би са проверява проверявали бележките и за това списъкът е по- малък. Дано има нови печеливши както е редно

# 149
В милка го разбирам така- имаш сума за 6.50. Играеш за моментна награда за 500 точки и ако не спечелиш се прехвърлят 150 точки за седмичната а не 650 точки
Не е така. От вчера имах натрупани 92 точки за моментаата награда, които според теб трябва да се натрупат за седмичната, плюс това пише, че са натрупани към седмичната, а те реално не са. Според мен има проблем със сайта, и не изписва натрупаните точки, както не изписва и спечелилите ваучер. Стои си с двама печеливши, а то реално не е така. Както беше и с чорапите, нямаше печеливши и в следващия момент 26 спечелили

Общи условия

Активация на акаунт