Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 142 - януари 2024)

• 141 025
  • 1 715
  •   1
Отговори
# 150
Аз писах имейл на Ети. Дано допълнят списъка. Може би са проверява проверявали бележките и за това списъкът е по- малък. Дано има нови печеливши както е редно
Аз също им писах преди час. Надявам се да допълнят списъка.

# 151
Писах им и аз да направят проверка дали са реални покупките.Интересно защо липсват част от наградите,дали очакват валидиране и данни.
Дияна я хванаха тук момичетата преди време,една и съща касова бележка я рисува,пише си каквото и трябва като продукт и сума,само сменя номера и датата на самата касова.Но QR кода за проверка в НАП е дали е реална покупка и на тази дата няма как да се фалшифицира,така и куинс я дисквалифицираха.Дано dare вземат отношение,половината имена са на мошениците от 50 награди.Ами не е нормално.И не гроздето не е кисело,с доста бележки съм и да не печеля,но е прекалено нагло и взе да писва наистина и едни и същи тарикати.

# 152
За много години, здраве, късмет и много награди! Ето и една игра мисля, че не е споделена https://www.facebook.com/100064734488972/posts/pfbid02GgZiVEw6hX … VqLmVvVzyCahQ9Vl/

# 153
  • При децата ми
Писах им и аз да направят проверка дали са реални покупките.Интересно защо липсват част от наградите,дали очакват валидиране и данни.
Дияна я хванаха тук момичетата преди време,една и съща касова бележка я рисува,пише си каквото и трябва като продукт и сума,само сменя номера и датата на самата касова.Но QR кода за проверка в НАП е дали е реална покупка и на тази дата няма как да се фалшифицира,така и куинс я дисквалифицираха.Дано dare вземат отношение,половината имена са на мошениците от 50 награди.Ами не е нормално.И не гроздето не е кисело,с доста бележки съм и да не печеля,но е прекалено нагло и взе да писва наистина и едни и същи тарикати.

Разбира се, че е така! Пишете всички, които сте участвали, без значение дали печелите или не, въпроса е принципен! Те няма да се спрат, но това не означава, че ние трябва стоим и да не правим нищо. Можем поне да сигнализираме за проверка на бележките.
Не знам дали си следила темата когато направихме скандалните разкрития Joy
Тя не е толкова умна, да сетила се е, че има начин, но го беше направила доста елементарно и си личеше. (Дете в 7 клас в час по ИТ ще се справи по-добре, тъй като тази програма се учи в училище.)
През новата година се надявам да има повече игри в които публично да се качва касовата бележка. Тогава много бях доволна от играта на мастиката, защото не беше само Славова, и други бяха качили фалшива бележка. т.е. И ние като участници може да проверим автентичността на бележките, публикувани от другите участници.

Ние как точно можем да проверим автентичността на бележките? Спомням си тогава, че Вие разкрихте въпросната Славова, но подробности не помня. Помня, че всъщност покупката беше за сирене, а не за продукт от играта.

# 154
  • оттам, откъдето започва България
В играта на Стралджанска, която беше до 31.12, на някой излизат ли му печелившите?

"6.2. ВСИЧКИ ПЕЧЕЛИВШИ УЧАСТНИЦИ НА НАГРАДИТЕ, ОПИСАНИ В Т. 6.1, ЩЕ
БЪДАТ ОБЯВЕНИ НА 05.01.2024 Г.
ТЕГЛЕНЕТО НА НАГРАДИТЕ ЩЕ СЕ ИЗВЪРШИ НА СЛУЧАЕН ПРИНЦИП С ПОМОЩТА
НА КОМПЮТЪРНА ПРОГРАМА.
7.1. УЧАСТНИЦИТЕ, СПЕЧЕЛИЛИ НАГРАДИ ОТ ИГРАТА, ЩЕ БЪДАТ ОБЯВЕНИ С ДВЕ
ИМЕНА В МЕНЮ ПОБЕДИТЕЛИ НА УЕБСАЙТА: https://straldjanska.online/igra/#"

# 155
Ако това е допълниният списък на Dare, със сигурност има още художници. Дано проверяват пак.

# 156
  • София
На Даре лисват 30 награди
Скрит текст:
12. Всички награди от т. 10 ще бъдат изтеглени както следва:

- след изтичане на пълния срок на промоцията на 17.12.2023,
в рамките на следващите 15 календарни дни ще бъдат изтеглени
80 печеливши, както и по 3 заместника за всеки победител:

50 бр. ВАУЧЕРА за 100 лв.-изтеглени 30 липсват 20
20 бр. ВАУЧЕРА за  250 лв.-изтеглени 14 липсват 6
10 бр. ВАУЧЕРА за  500 лв.-изтеглени 6 липсват 4
Мъжа ми получи мейл, че печели 100 лв, но му няма името в списъка
 беше с 2 бележки и прати снимка на едната
сега ще им пратя снимки и на двете бележки и ще им пиша пак
с 5 бележки бяхме за тримата в къщи.
явно ще го допишат списъка.

Семейство Стамови с 1000 лв
Янка Стамова ВАУЧЕР за покупка на стойност 500 лв.
Стефан Стамов ВАУЧЕР за покупка на стойност 500 лв.

Последна редакция: ср, 03 яну 2024, 13:10 от lite16

# 157
В DARE u  аз и мъжа ми бяхме с по няколко бележки и нищо... Дано организаторите вземат отношение, доста е демотивиращо хем да са публикували по малко печеливши, хем половината от публикуваните да са измамници...

За колата и аз им писах за тенджерите, според тях са си спазили правилата и ме пратиха в 9 та глуха, накрая се отказах да се карам ..

# 158
  • София
В DARE u  аз и мъжа ми бяхме с по няколко бележки и нищо... Дано организаторите вземат отношение, доста е демотивиращо хем да са публикували по малко печеливши, хем половината от публикуваните да са измамници...

За колата и аз им писах за тенджерите, според тях са си спазили правилата и ме пратиха в 9 та глуха, накрая се отказах да се карам ..

За колата за тенджерите, аз също им писах и ми върнаха мейл че след корекция на списъка печеля тенджера. Даже я получих преди Нова година

# 159
  • София
Ранобудна, Villy6, благодаря!

# 160
Игра за деца на Зоологическа градина София - https://www.facebook.com/100057628591851/posts/pfbid027cHGkasAtH … uGhoez2Ht6iHMnQl/

# 161
  • In The Middle Of Nowhere
Здравейте, някой спечели ли одеялце от кк? Интересно колко остават от тия 200 бр, защото не пише.

# 162
  • у нас
Здравейте, някой спечели ли одеялце от кк? Интересно колко остават от тия 200 бр, защото не пише.
Остават 190 одеала. Натиска се върху снимката с одеало и се вижда оставащата бройка.

# 163
  • София
Писах и аз на Dare, че чакаме още печеливши и да направят проверка на бележките.

# 164
Два кода одумках и нищо

Общи условия

Активация на акаунт