Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 142 - януари 2024)

• 141 840
  • 1 715
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте. Искам да пита има ли промоционални подаръци пробни например пелени, мокри кърпички за майки с неродени бебета?

# 571
Здравейте. Искам да пита има ли промоционални подаръци пробни например пелени, мокри кърпички за майки с неродени бебета?
В родилното ми дадоха памперс пелени и мокри кърпи, както и мокри кърпи на wаterwipes заедно с други рекламни материали. Раздаваха ги на всички мами, но това беше преди повече от 6 години.

# 572
Имам спомен за регистрация в сайта на Хип при захранване на бебето,изпращаха някакви мострички.И скоро от Пуфис даваха пробно малък пакет памперси на бебета до 2г.,може все още да важи.Но и в двата сайта се регистрираш след раждане на бебето.

# 573
  • Сливен

Може да се регистрирате в сайта на Hipp и сайта на Пуфис. Имат някаква активност Пуфис, а на Hipp -

Също така, сега се сетих и за "Направи го за България" - в рамките на 1 година, се получават разни продукти.

# 574
Има ли в момента игра с омекотител, че запасите ми свършват?

# 575
В родилното ми дадоха памперс пелени и мокри кърпи, както и мокри кърпи на wаterwipes заедно с други рекламни материали. Раздаваха ги на всички мами, но това беше преди повече от 6 години.
Да, все още дават, различни неща в торбичка (инфо от тази година)

# 576
  • София
Здравейте, някой дали вече е получил обаждане от играта на Фантастико? Други ден ще обявят печелившите и предполагам, че ще им звъннат няколко дни по-рано.

# 577
https://www.facebook.com/100070486600387/posts/pfbid02MPUzj7rVjP … yuZxais7rhdB4Qvl/
Тук има доста печеливши, доста и не са тагнати 😉
Лакрима заспаха, надявах се на карта 🤞🍀🤞
Може ли някой да ми прати телефона на КК и ФФ с тенджерите, рових назад, но не го видях.

# 578
  • оттам, откъдето започва България
И ако някой е играл тази игра:
Скрит текст:
Parfium.BG
46 мин  ·
💜 Нашата игра приключи и е време да обявим победителите! ️🎉
Честито на
ni____r___ova@abv.bg ️🎉
ralic___ne__@yahoo.bg ️🎉
i___ina___ova@gmail.com ️🎉
st__ka__rko___@gmail.com ️🎉
ji___shet___ono___@gmail.com ️🎉
vik__riav___ile___nova@gmail.com ️🎉
g___din___va@gmail.com ️🎉
r___fil__ov@gmail.com ️🎉
julia___ivano___9@hotmail.com ️🎉
dily____uman__@gmail.com ️🎉
Очаквайте да се свържем с вас за повече подробности! 🎁

# 579
Ехаа, печеля от Парфюм.бг, много ми е интересно какво ще има в тази кутия Thinking

# 580
Може ли някой да ми прати телефона на КК и ФФ с тенджерите, рових назад, но не го видях.

Ето ти телефона от пратката.0899650165 С.Иванова, Фийлд тийм ЕООД.

# 581
Здравейте, някой дали вече е получил обаждане от играта на Фантастико? Други ден ще обявят печелившите и предполагам, че ще им звъннат няколко дни по-рано.
В правилата пише, че ще се свържат след обявяването на печелившите.

“Само печелившите Участници ще бъдат уведомявани – по имейл или телефон до 7 (седем) работни дни след оповестяването им по реда на т. 27 от Условията, но не по-късно от 19.01.2024 г.“

# 582
  • София
Ето ти телефона от пратката.0899650165 С.Иванова, Фийлд тийм ЕООД.
Току-що говорих със С. Иванова. Ще ми изпратят нова тенджера, а аз трябва да им върна ударената, за да я бракуват.

Ако и други имат този проблем, обаждайте се! Wink Миналата седмица никой не отговаряше на телефона, но явно вече са на линия.

# 583

В инстаграм профила

# 584
  • Сливен
Вчера една дама питаше за безплатни мостри за неродени/ новородени. Това ми попадна, но докато го снимам, излязох от страницата.

Общи условия

Активация на акаунт