Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 142 - януари 2024)

• 141 831
  • 1 715
  •   1
Отговори
# 705
  • Велико Търново
След голямата суша от миналата година току-що получих имейл, че печеля 65-инчов ТВ от играта на „Проктър и Гембъл България“ в Lilly.

# 706
Някой да си е получил пуловера от Нутела?

# 707

Моят номер е първият в първо теглене, на 8 дек съм дала данни за доставка. Все още нищо..

# 708
  • София
Hrispa, моята игра приключи, но в момента има друга пак с дневен и нощен крем на Юсерин от съседна линия:
https://www.instagram.com/p/C11MgCHsM8q/?igsh=cGozNDduNTR0M2cz

# 709
  • София
Преди малко майка ми е получила възглавницата от "Емека". Нито бележка е искал куриерът, нито я е накарал някъде да се подпише. Тя го е попитала, но той и е казал, че не иска никаква бележка и никъде няма да се подписва. Защо тогава ги събираме тези бележки... То така всеки може да си участва на общо основание.
Moже да са решили, че възглавниците са на по-малка стойност и не така желана награда, за да плащат на куриерите допълнителна услуга. За куфарите сверяваха кодовете на касовите бележки и ги събираха. За големите мечовци също. А може точно този куриер да не е бил добре ориентиран. Simple Smile

# 710
  • Пловдив
След голямата суша от миналата година току-що получих имейл, че печеля 65-инчов ТВ от играта на „Проктър и Гембъл България“ в Lilly.

Честито! Много приятни сбирки с любими хора около ТВ-то!

Браво, годината започва много хубаво във форума, с няколко големи награди на съфорумки! Аз нямам спечелена награда още за тази година, но много се радвам за всички, които споделяте тук за своите награди. Честито!

# 711
   По телефона ми казаха шест седмици за доставка.Много се изложиха ще си ги носим лятото Simple Smile

# 712
аз не съм

# 713
От последното теглене на Куинс с някой свързаха ли се и може ли номер

Току що ми звъннаха от този номер 0896832959
Анна, звънна ли им, или чакаш обаждане?

Редактирам, току що получих обаждане и аз

Последна редакция: вт, 09 яну 2024, 14:41 от valley_of_roses

# 714
Току-що куриера на Interlogistica ми донесе кулинарният сет от играта на Роден край. Искат и касова бележка.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 09 яну 2024, 15:46 от Red Lady

# 715
  • при късмета
Ваучера от Фантастико и Престиж току що дойде. С Интрелогистика. Не взе бележката, но се показва, те са валидирани със снимка по имейл

# 716
  • Бургас
Страхотни награди! Браво момичета! Много се радвам за вас!🍀

Аз още чакам ваучера от Кауфланд.

# 717
  • оттам, откъдето започва България
Току-що получих ваучера на Комсед. Спиди не поискаха бележката, само приемо-предавателен протокол подписах.

# 718
Сега европът донесе възглавничката от емека, спечелена последните дни. Бях останала с впечатление, че спиди ги носи...

# 719
И аз си получих ваучера за Комсед, много хубаво, че е с по-дълъг срок!
И да покажа какво си взех от Плесио със спечеления ваучер. ❤
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт