Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 142 - януари 2024)

• 140 234
  • 1 715
  •   1
Отговори
# 1 215
И на двете от Пощенска банка.

# 1 216
  • Б
Ето игра за заведенията в София и Пловдив. https://awards.goguide.bg/invite-friend/eHNiiUDqx64x7rRLOmdntUom … XhviZ2-PyAruZ_rNw . Трябва да се гласува  за любим ресторант, клуб, бар и т.н

# 1 217
  • Тук и там
 И какво виждате като е качена, чак и нищо. Пак спам, но нямаше смисъл от всичко.
Ако някой има нужда, подарявам ваучер за Gift Come True за 10 лв. Не е кой знае какво, но може да доплати нещо с тях, а и мисля, че може да се комбинира с друг ваучер.

# 1 218
И какво виждате като е качена, чак и нищо. Пак спам, но нямаше смисъл от всичко.
Ако някой има нужда, подарявам ваучер за Gift Come True за 10 лв. Не е кой знае какво, но може да доплати нещо с тях, а и мисля, че може да се комбинира с друг ваучер.

Ако може за мен, че имам и аз някакъв от тях за дребни пари, така си стои. Благодаря!

Грешка, грешка, не е от тях!
Предай нататък!

# 1 219
Подарен
Подарявам код от емаг за 10лв. Поръчката трябва да е над 50лв., Продукти предлагани от емаг

Последна редакция: пт, 19 яну 2024, 12:38 от tanqz

# 1 220
Tanqz, ако е свободен и няма да го използвате ще помоля за мен 🙂

# 1 221
  • При децата ми
Имам и аз СМС от "Еконт". За наградата от "Юсерин" ще е, друго не чакам.

# 1 222
1000MB към Yettel валидни за 3 дни в БГ и ЕС от коледната томбола.

Първия изпратил ЛС с тел.номер ще получи наградата.

ПОДАРЕНИ НА Villy6

Последна редакция: пт, 19 яну 2024, 19:19 от slavim

# 1 223
  • Сф
Хайде на пиците от понеделник:)

# 1 224
Подарявам 1000мб  на Yettel, валидни за 3 дни.

# 1 225
Има ли някой код за Интерспорт от петъчните късметчета на Йетел или друг ?
Имам,но не се комбинира с Киндер Пингуй ваучера.Не дава повече от един ваучер на поръчка.Говоря за онлайн магазина.Това са от петъчните късметчета от декември.Може да са изтекли вече.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 19 яну 2024, 12:56 от Alize_

# 1 226
Благодаря, не е с ваучер от Киндер поръчката. Мъжът ми вече е купил обувките, няма да имам нужда от ваучера, някой друг да го използва, ако му е нужен.
Има ли някой код за Интерспорт от петъчните късметчета на Йетел или друг ?
Имам,но не се комбинира с Киндер Пингуй ваучера.Не дава повече от един ваучер на поръчка.Говоря за онлайн магазина.Това са от петъчните късметчета от декември.Може да са изтекли вече.
Скрит текст:

# 1 227
  • Велико Търново
Някой да има код за 10 лева към Емаг, който няма да ползва?
Благодаря 🤗

# 1 228
Пристигна ми куфара от Ментос, уникално синьо е, аз не мислех да взимам бонбони за него, но ММ каза, че ще му трябва, а сега децата ще му го отмъкнат Simple Smile
Пристигна ми и продуктовия от Престиж, уникално мръсен плик, но вътре чувала ми хареса за под елхата Simple Smile
Вече чакам само едни чорапи от тази година Simple Smile
Никъде не видях печелившите на Лили и Дав и другата им на Лили и Орал би. Само една мацка тук сподели, че е с ТВ, а никой не каза за малката награда нищо, та си се надявам още Simple Smile

# 1 229
  • Тук и там
Цитат
evhen
Ако може за мен, че имам и аз някакъв от тях за дребни пари, така си стои. Благодаря!

Пратих на лично. Simple Smile

Последна редакция: пт, 19 яну 2024, 13:38 от Ка Тя 644548

Общи условия

Активация на акаунт