Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 142 - януари 2024)

• 140 239
  • 1 715
  •   1
Отговори
# 1 200
И аз получих известие, надявам се да е от тях, друго не чакам.
Някой иска ли 5000МВ от А1?
Добро утро!
Вчера писах, че нищо не съм получила от Eucerin, но явно ще получа. Влезнах случайно в приложението на Еконт и видях, че имам подготвена пратка от Фийлд Тийм.Нищо не чакам, така че май Eucerin ще да е👌🏻
p.s. Получих и известие за доставка🥰

# 1 201
Имам код за 15% на ненамалени артикули от Практис, валиден 16 дни. Ако може да е полезен за някого.
Имах нужда от мегабайти от Йеттел, а те код ми дадоха.
Ще помоля, ако на някого му се паднат МВ от Йеттел и не му трябват да ми изпрати.
Благодаря! Simple Smile

# 1 202
Пристигна ми хладилната раничка от Ментос,може би очаквах да малко по-голяма,но все пак ми харесва и ще ми влезе в употреба.Дано скоро пак имат игра!

# 1 203
И аз имам днес известие и от юсерин и от ментос 😊😊, сега се надявам на телефон от Нивеа или Милка 😅
Добро утро!
Вчера писах, че нищо не съм получила от Eucerin, но явно ще получа. Влезнах случайно в приложението на Еконт и видях, че имам подготвена пратка от Фийлд Тийм.Нищо не чакам, така че май Eucerin ще да е👌🏻
p.s. Получих и известие за доставка🥰

# 1 204
  • Димитровград
Пишете ми номер на лични за мб на йетел.
Подарени.

Последна редакция: пт, 19 яну 2024, 10:37 от kanesta

# 1 205
Има ли някой код за Интерспорт от петъчните късметчета на Йетел или друг ?

# 1 206
Момичета и момчета, току що се обадиха на мъжа ми от Пощенска банка, с 1000 лв е от играта на Лидл! Много се зарадвахме! До 3 дни от обаждането трябва да посети офис на банката. Казали и за данък, но на място повече ще пита. Успех и на вас! 🌼🌼🌼

# 1 207
Благодаря, kanesta  Flowers Hibiscus

Искам да похваля Макдоналдс. Писах им в месинджър преди Коледа. Обещание получих само, че ще се свържат с мен. Бях забравила вече за тях, реших че няма да пиша повече и тогава - о, чудо! Звънна ми много любезна дама и си взех чашата.
Има ли някой, с който още не са се свързали и не си е получил чашата? Има надежда, да знаете.

# 1 208
  • Бургас
Имам още 1000мб на Yettel някой ако иска.
Подарени!

Последна редакция: пт, 19 яну 2024, 11:11 от margo**

# 1 209
Скрит текст:
Сложи една нула отпред или 4 нули до 10  и не страдай Simple Smile
Благодаря, стана, ама карък от най-висша класа, за 7,60 лв, не печеля...
Няма да се отказваш.До края на промоцията има още време.😉Поне вече знаеш как се регистрира.😁
И да попитам дали някой спечели от тук? Аз май другаде не участвам и да ми умре надеждата.🤣 Няма публикувани печеливши.

и аз чаках,ама надеждата нещо почна да умира. Чакам все от някъде да спечеля пуф и все не става. Никой не иска да ме избере като победител. Мрън. И от милка от инстаграм, нищо, абе..........

# 1 210
И аз съм 1000 лв от лидъл и мастъркард вече я бях отписала тази игра както и магазина ,но явно пак ще се виждаме с него поне докато похарча ваучера Simple Smile

# 1 211
От днес е бележката, която системата не приемаше.

Но не е имало снимка на самата бележка или поне и аз не видях такава. А другата, примерната е от 2020г.

И да приключим с тази бележка. За да пиша, значи е качена бележката.
Скрит текст:
Мойте са 3, не знам защо

# 1 212
Някой получи ли си наградата от СофияМел?

# 1 213
Казвайте, от кои банки са звънели за Лидл и Мастеркард, да знаем останалите, дали да се надяваме!

# 1 214

Общи условия

Активация на акаунт