Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 142 - януари 2024)

• 140 242
  • 1 715
  •   1
Отговори
# 1 185
  • Сандански
Не е вярно за престиж,че искат произволна бележка !Аз бях със сет искаха ми снимка и куриера също я поиска.
Моя коментар е свързан с това, че тази снимка беше качена в темата и казаха, че куриера не е написано кой номер да вземе.

# 1 186
  • София
Иска се бележката от Престиж с която сте спечелили и сте изпратили на мейла за валидация на наградата.

Фантастико - Усети почивката - Коледна томбола

Скрит текст:
Привет, заповядайте от събота, 20.01. да си получите наградата (кафе-машина)в обекта. При получаването й в супермаркета, трябва да търсите управител или негов заместник и да носите документ за самоличност и касовата бележка, с която сте спечелили.  Нейното предоставяне е задължително и то в оригинал.

За да получите наградата, съгласно условията за участие, трябва да попълните декларация и приемо- предавателен протокол, който колегите ще предоставят на място.

Успешен ден,
Поздрави,Силвия Янчева,
Заместник директор „Маркетинг и реклама“ Фантастико груп

# 1 187
За Кауфланд Коледа настъпи на 17 декември... За коледния календар говоря. Какво е това бавене не знам. Базата данни ли се сгъбяса, какво ли.

# 1 188
Мен ме няма в Коледния календар до 17.12, но ми се обадиха за данни и вече си получих наградата. Вероятно не допълват списъка

# 1 189
Скрит текст:
Сложи една нула отпред или 4 нули до 10  и не страдай Simple Smile
Благодаря, стана, ама карък от най-висша класа, за 7,60 лв, не печеля...
Няма да се отказваш.До края на промоцията има още време.😉Поне вече знаеш как се регистрира.😁
И да попитам дали някой спечели от тук? Аз май другаде не участвам и да ми умре надеждата.🤣 Няма публикувани печеливши.

Последна редакция: чт, 18 яну 2024, 21:31 от Alize_

# 1 190
  • Русе
Да ви дам пример за надежда.. всеки ден си проверявам ел.банкиране с надеждата да ми се е увеличила с 10000 от Лидъл и Мастеркард...хахахаа

# 1 191
  • София
Да ви дам пример за надежда.. всеки ден си проверявам ел.банкиране с надеждата да ми се е увеличила с 10000 от Лидъл и Мастеркард...хахахаа
Наградата не е ли във вид на пластики- карта с 1000 лв,
а 10 000 лв са 10 карти по 1000 лв и са само за пазаруване в Лидл.
и ще ги доставят с куриер.
Странно много се удължи тази томбола, а никой пък не се похвали.
Няма и списък с печелившите. Трябва само с инициалите на първо и второ име.
https://www.mastercard.bg/bg-bg/personal/offers-and-promotions/m … tercard-lidl.html
Скрит текст:
Награди
1 от 3 ваучера по 10 000 лв.
1 от 50 ваучера по 1000 лв.
Всеки от ваучерите с валидност една година. Тегленето на наградите ще бъде извършено на 19.12.2023 г.
На кого да пишем на Лидл или на Мастеркард?

Последна редакция: чт, 18 яну 2024, 23:45 от lite16

# 1 192
И аз чакам играта на Лидл и Мастъркард. В правилата пишеше, че от съответната банка ще се свържат с печелившите. Картите са 50*1000 и 3*10000. Чакам и Метро и Кока Кола. И от там се забавиха.

# 1 193
# 1 194
Момичета и момчета, някой иска ли да му пратя кодове за КК и да опита да ми спечели нещичко? 🥺 Не ме теглят и това си е. Пробвах какво ли не и нищо.
Ще се радвам, ако има останал някой код Stuck Out TongueStuck Out Tongue

# 1 195
Да уточня, че НЕ подарявам кодове. 🤣 Няколко човека ми писаха да искат.

# 1 196
  • Плевен
Да се похваля с награда, даже бях забравила, че участвам.
https://www.irisewerise.bg/
кутия Чивас регал

# 1 197
Добро утро!
Вчера писах, че нищо не съм получила от Eucerin, но явно ще получа. Влезнах случайно в приложението на Еконт и видях, че имам подготвена пратка от Фийлд Тийм.Нищо не чакам, така че май Eucerin ще да е👌🏻
p.s. Получих и известие за доставка🥰

Последна редакция: пт, 19 яну 2024, 08:37 от Aurellia

# 1 198
  • Бургас
Някой иска ли 5000 мб на Yettel?
Подарен!

# 1 199
  • моята мила родна страна
Търся МВ на Yettel от петъчните късметчета.

Общи условия

Активация на акаунт