Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 142 - януари 2024)

• 140 277
  • 1 715
  •   1
Отговори
# 1 170
  • Б
Днес ми се обадиха за някакво участие в представяне на продукти за масаж. Дали звънят на различни  хора и да им казват, че за тях са запазени последните 2 места? Аз участвам в Милка с по-малки суми, докато се натрупа желаната за награда и пак нищо.

# 1 171
Здравейте, има ли още някой, който не си е получил подаръка от Eucerin или съм само аз?

# 1 172
Някой може ли да ми каже,къде мога да следя точките,които се натрупват в играта на Милка?

# 1 173
  • София
От вчера съм с няколко награди от ФБ и ИГ,а мислих,че ще е голям застой след празниците.Изтеглиха ме за ваучер 50лв. от магазин за Домашни потреби,паста за зъби от радио Енджой,витамини Марсианци и кутия вкусни протеинови барчета😊

# 1 174
Аз 😅
Здравейте, има ли още някой, който не си е получил подаръка от Eucerin или съм само аз?

# 1 175
  • При децата ми
Аз 😅

И аз не съм.

# 1 176
Тази с масажите и на мен ми звъня, същата информация, като робот ми звучеше, а много настояваше за име да и дам, въпреки че отказах да отида. Много са нахални и им затворих Simple Smile

# 1 177
Подарен на _Boby_֎.
Реших да подаря пуловера. Изпращам го на първият,който ми пише.
Разменям пуловер Нутела размер М за друга награда. Отговаря на Л размер.

# 1 178
Аз 😅
И аз,и аз 😀

# 1 179
  • Sofia
Престиж искат произволна бележка при доставка някои бяха качили тук. Сами си правете изводите.

Това не е сериозно...

# 1 180
И аз не получих нищо от Eucerin. Писах имейл, писах и във формата, която някой тук сподели, но никакъв ответ.
По всяка вероятност са приключили с мострите😀
Даже аз се регистрирах и получих заветното "Честито" още на 16.11.мин.год.

# 1 181
И аз не съм си получила подаръка от Юсерин!

# 1 182
Вчера са разпращали тенджери от КК-вместо счупените...моята още-не...през ден звъня...уж последно следващия понеделник/вторник...

# 1 183
Не е вярно за престиж,че искат произволна бележка !Аз бях със сет искаха ми снимка и куриера също я поиска.

# 1 184
Момичета и момчета, някой иска ли да му пратя кодове за КК и да опита да ми спечели нещичко? 🥺 Не ме теглят и това си е. Пробвах какво ли не и нищо.

Общи условия

Активация на акаунт