Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 142 - януари 2024)

• 140 204
  • 1 715
  •   1
Отговори
# 1 230
На кой имейл пишете за кодове на КК, които приложението твърди, че са изтекли? Нови са, но вече няколко дни не ги приема.

# 1 231
Ако някой има ваучер за емаг и аз бих го приютила, че ще поръчвам памперси на малчо.

# 1 232
  • София
На кой имейл пишете за кодове на КК, които приложението твърди, че са изтекли? Нови са, но вече няколко дни не ги приема.
и при мен
зелени и черни пише , че са изтекли
Скрит текст:

# 1 233
Куфарът от Ментос, имаше бранд стикер който много лесно се махна.

# 1 234
  • София
Не знам какво става с тези кодове - от два стека с кенчета от Кауфланд, всичките ги дава изтекли.

# 1 235
Някой печелил ли е някога от на тези гласуването?
Че все ми се струва че не раздават нищо,а само спамят после?
https://awards.goguide.bg/invite-friend/eHNiiUDqx64x7rRLOmdntUom … XhviZ2-PyAruZ_rNw

# 1 236
Не знам какво става с тези кодове - от два стека с кенчета от Кауфланд, всичките ги дава изтекли.
То и приложението напоследък е много зле (с петъчните награди). За това също искам да им пиша, че явно няма да се досетят сами.

# 1 237
Кажете моля,знаете ли къде може да се видят натрупаните точки към милка играта?

# 1 238
  • Там...
Цитат
Кажете моля,знаете ли къде може да се видят натрупаните точки към милка играта?
Не могат, преди да си регистрирал друга бележка.

Преди да се избере награда:
Скрит текст:
След като се избере награда:
Скрит текст:

# 1 239
Тази седмица няма ли теглене в Coca Cola App?

# 1 240
Instagram печеливши Pantene Bulgaria 
Скрит текст:

# 1 241
  • София
И аз съм 1000 лв от лидъл и мастъркард вече я бях отписала тази игра както и магазина ,но явно пак ще се виждаме с него поне докато похарча ваучера Simple Smile
Ееехе честито AniMM - страхотна награда, със здраве да си я изхарчиш. Сега до края на февруари нямаш право да мрънкаш 🤪

# 1 242
Да се похваля и аз с награда маша  Dyson airwrap от новогодишната игра на DM. Скъпа награда, която обаче няма да ползвам! Дадоха ми и гаранция 24 месеца. Управителката ме предупреди, че трябва да се декларира в НАП, защото глобата била 500 лв.

# 1 243
Да се похваля и аз с награда маша  Dyson airwrap от новогодишната игра на DM. Скъпа награда, която обаче няма да ползвам! Дадоха ми и гаранция 24 месеца. Управителката ме предупреди, че трябва да се декларира в НАП, защото глобата била 500 лв.

Вие нищо не декларирате.
Фирмата трябва да внесе данъка.

# 1 244
GiftCard победители

Общи условия

Активация на акаунт