Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 142 - януари 2024)

• 140 166
  • 1 715
  •   1
Отговори
# 1 470
# 1 471
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Момичета и момчета, Фреш Директ ООД Филаделфия ли са? Че имам смс за пратка, чакам престилката, а пише Документи. 😆 Чудя се какво ще дойде?

Точно това е.И на моята пратка пишеше документи.

# 1 472
# 1 473
Не знам дали е новост от днес, аз лично за пръв път виждам ваучери за Ozone, Sport Depot и Spark в Talk Online Panel. Много радостна новина.

# 1 474
Обадиха ми се че печеля/ама имало мното награди - куфари, малки ел. уреди, 4 -дневни екскурзии/, но трябва да отида лично и то с мъжа ми на презентация и там ще се теглят наградите.... Като се поразрових попаднах на темата https://www.bg-mamma.com/?topic=891972.195 и на Ера травел - телефона е +359886986506. Сценарият е същият - участие в анкетно проучване и непременно присъствие с половинката.

# 1 475
  • Някъде там, ела и провери...
Получих мейл от Кола, печеля хладилника Heart Eyes изключително доволна съм, отдавна искам такъв, играх с три купона

# 1 476
Не знам дали е новост от днес, аз лично за пръв път виждам ваучери за Ozone, Sport Depot и Spark в Talk Online Panel. Много радостна новина.

Малко съм невежа, какво представяла този Talk Online Panel 🥰

# 1 477
Платформа за проучвания, попълват се анкети и срещу това се получават точки. Точките съответно могат да се обменят, на екрана в горния пост се вижда срещу какво, имаше май и други опции освен ваучерите но аз основно тях гледам.
Бавно се събират точки обаче, понякога минава по много време без никаква анкета. А и когато има, зависи доколко човек се вписва в групата хора които търсят за съответното проучване.
Ако решите да се регистрирате, гледайте да не ползвате поща в mail.bg - преди някое време тук дружно установихме че писмата от тях по някаква причина се губят в тази поща.

# 1 478
https://talkonlinepanel.com/bg
Tук има информация. Общо казано се участва в анкети, след това се печелят точки, а точките се обменят за ваучери за пазаруване.

# 1 479
  • София
Да помоля някой ако има код за Практис, който няма да ползва, да ми изпрати. Много благодаря предварително Hug
Едит: Получих код, благодаря на Picky Hug

Последна редакция: ср, 24 яну 2024, 21:51 от Vanina87_

# 1 480
Днес ми е ден 😀 исках ТВ но пак е нещо

# 1 481
Ако някой го иска

# 1 482
  • София, Дружба 2
Да помоля някой ако има код за Практис, който няма да ползва, да ми изпрати. Много благодаря предварително Hug
Писах на лично Simple Smile

# 1 483
Ако го подарявате, ако може за мен 🙂. Утре ще ходя до лилд.

# 1 484
  • София
Все още не съм си получила одеялото на Милка от декемврийската игра. Да се притеснявам ли? Има ли и други, които не са го получили?

Общи условия

Активация на акаунт