Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 142 - януари 2024)

• 140 034
  • 1 715
  •   1
Отговори
# 1 605
Къде във Варна има Пиринско за новата игра?

# 1 606
  • Сандански
Тези кенчета нямат кодове!

Момичета, направо ме хвърлихте в размисъл! Българска си е напитката, че и на български ме канят да регистрирам код, който не съществува Flushed. Има само една главна буква и 2 цифри отгоре на кена както писах.

Скрит текст:

# 1 607

Момичета, направо ме хвърлихте в размисъл! Българска си е напитката, че и на български ме канят да регистрирам код, който не съществува Flushed. Има само една главна буква и 2 цифри отгоре на кена както писах.

Благодаря много! Надписът им тогава е подвеждащ. Нямаше да Ви занимавам, ако не беше той.

# 1 608
  • София

Благодаря много! Надписът им тогава е подвеждащ. Нямаше да Ви занимавам, ако не беше той.
Снимай езичето отгоре и ни го покажи. Там няма код, но се познава дали конкретно кенче е с код или без. Тези с код имат плътна част, а без код са с дупка. Ако има код, то той е от долната част на езичето.

# 1 609
# 1 610
https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/konzola
Предлагам на Нивеа в следващата игра наградата да е само една и сумата да е 100лв.По-голяма тръпка ще има 😂.

# 1 611
Alize_и да има боксов мач между П..ви ,Руси..нови и Дианчето кой да я вземе Simple Smile

# 1 612
Снимай езичето отгоре и ни го покажи. Там няма код, но се познава дали конкретно кенче е с код или без. Тези с код имат плътна част, а без код са с дупка. Ако има код, то той е от долната част на езичето.
[/quote]
С дупки е. Вече ще знам. Благодаря на вскички за разясненията!

# 1 613
  • Велико Търново
Няма логика да има реклама за играта на кенчето, а в същото време езичето да не е с код? Аз бих писала на Кока-Кола за справка.

Скрит текст:

# 1 614
  • София
Доредих се до една Милка в ИГ. 😂 Първа награда за годината.

# 1 615
А бяха времена, в които Nivea радаваха по 100 велосипеда Drag, и едновременно със същите бележки се участваше в ДМ за куфари и не знам още какво си.

# 1 616
Доредих се до една Милка в ИГ. 😂 Първа награда за годината.
Аз също! Телефон явно няма да спечеля от Милка, но и на шоколад/бонбони се радвам. 🤭

# 1 617
КК ми се виждат много 52 кода за участие за екскурзия, но ако успея да ги събера, ще се включа. 😁

# 1 618
  • София
Много са 52 кода и то за два дни екскурзия. Човек може да си я организира за 2000 лв преспокойно. Преди беше 70 кода за Веспа, която поне струваше над 10000 лв. Фурната за пица изглежда най-готино и си отговаря поне на кодовете.

# 1 619
А някой помни ли кога щяха да теглят печелившите за предните игри?

Общи условия

Активация на акаунт