Искам да кажа...(214) през ЯНУАРИ 2024

• 50 556
  • 859
  •   1
Отговори
# 165
Добър ден!
За днес в програмата са чистене и фризьор, плюс пазаруване.
Варя мляко, че ще квася, имам си крем супа от вчера за ядене.
Малко ми дойде уикендът.
Честито на празнуващите и имениците, от здраве да не се отърват!

# 166
  • Бургас
Забравих,че има именици днес! Здрави и честити да са!🍀
Аз уж чистя и готвя,а ми се иска да стоя със забит поглед в лампичките на елхата....

# 167
  • Бургас
Ети, бързо оздравяване! Друг у вас да не прихване!

Вчера и днес избирам по-далечни площадки за игра и съчетаваме с дълга разходка. Три часа навън, хапнах сега и лягам. За вечеря нямам нищо сготвено, ще караме на сухоежбина.

# 168
Честити и здрави да са имениците!
Прибрах коледната украса, малко ми е постно без нея.
Правих руло Стефани.
Момичета, писах на сайта на Общината за 2 лампи на улицата, които не светеха. Едната светна до седмица, другата на кръстовището писаха, че ще я изградят - преди няколко дни и тя светна. Много се зарадвах, трябва да сме активни, нещата се случват.

# 169
  • Бургас
Новинка,сложи си някаква зимна украса.
Свалих венеца от входната врата и сложих целогодишният,който си виси там. Той е по-скоро есенен, но си го харесвам,донесох си го от Германия.
Иска ми се да имам нещо зимно на негово място 🤔
Сготвих две манджи,да не ме занимава никой. Пуснах прахосмукачка, измих цялата посуда,къде,каквото имаше.
Сега търся едни документи,но не ги откривам 🤔 а ми трябват за утре.

# 170
  • Бургас
Новинка, този път те преварих с рулото Стефани, от онзи ден го ядем.

Коледната украса я прибрах още на 2-ри, вчера махнах и стикерите по огледалата. Гледам, че са махнали украсата на таблото във входа, ще трябва и аз да събера моите неща там.

# 171
  • на Мелмак
Малчавия ни е именник днес.
Да ми е все така добър Heart
Глас не излиза от устата ми, лошо ми е, но направих тостове, линдзери, крем супа и винен кебап. Мислех и шкафове да чистя, но ме завъртя главата и полегнах.
Щерката кандидатства за едни колежи. Хем се радвам, че иска, амбицирана е, хем ако я приемат, ще ми литне гълъбчето. А много искам да я приемат. Оххххх. Simple Smile

# 172
Етти, дано бързо се оправиш. Да ти е здраво момчето,  а за дъщеря ти да се случи най-доброто.
Гостите ми днес не бяха много ящни, всичко ми остана, ще имаме и за утре.

# 173
Ети, честито да ви е момчето. А за каката- свиквай! Бързо оздравяване!

# 174
Ети, честито да ти е момчето! А ти почивай! На каката- успех!

# 175
  • Euskal Herria
Здрави и честити да са всички, които са имали и имат повод да празнуват!

Едва от два дни съм без температура, просветна ми. Такова чудо отдавна не ми се бе случвало. Изгоряхме с мъжа ми - като ни тръшна с 40 градуса, полека-лека смъквахме. Е, смъкнах и три кила, ама що по такъв повод? Сега остана една упорита кашлица, толкова уморена се чувствам. Пак добре, че мога да ставам без да ми се вие свят вече. Ама силите ми свършват за нула време. Не знам във вторник как ще работя.
Е, как да не се "похваля" от тукашната система - преглеждат те по телефона, лекуват те по телефона, контролен преглед - пак по телефона. Терапията е парацетамол или ибупрофен. Диагнозата? Ами или е грип, или ковид. И като попитах кое от двете - ми... и двете можело.
Нищо не съм махала от украсата, то не остана време. Най-много да смъкна венеца от входната врата, пък останалото - когато имам сили.
Хубава вечер на всички!

# 176
Янче, бързо да се възстановите!
Новинка, за всичко има смисъл и надежда, само да ни се занимава. На мен, напоследък невинаги ми се захваща, честна съм. Иначе съм много убедителна, светът ще обърна, ако вярвам в идеята.
Преди малко писах на лидл, пазарувах одеве, три от стоките с промоционална цена, вкъщи на дигитална бележка видях, че са маркирани с пълната им. Не ми е за 5-те лв, принципен е въпросът и е подвеждащо.

# 177
Янче, оправяйте се!
Тути, имам същите принципи.
Ако следите сериала Вина- започва втори сезон по бнт1.

# 178
Леле, Мари, мерси!
Отивам в хола да разваляме рахата на мъжа ми:) Харесвам Вина.

# 179
  • На брега на реката
Янче, дано скоро се възстановиш. Наистина е коварно и кашлицата продължителна!

Ети, бързо да мине и при теб. Честит да е Малчо. Здрав и късметлия.
За каката, стискам палци да стане това, което е най-доброто за нея.

Общи условия

Активация на акаунт