Искам да кажа...(214) през ЯНУАРИ 2024

• 50 951
  • 859
  •   1
Отговори
# 195
Мони, вие си имате жива аларма Simple Smile.
Аз съм втора смяна и започвам да се приготвям, обмислям какво да си сложа за ядене, понеже днес казах да не ме требват.
Успешна седмица!

# 196
  • на Мелмак
Мони, нашето кученце вече спи повече от нас Joy
Аз днес съм съвсем без глас, малкия и той се зарази, сега ще го будя да ходим до ЛЛ, а така да не ми се излиза в това дъждовно време.
Подаде документите щерката, ще се явява на изпити. Но много скъпо в тези колежи. Ако не спечели стипендия, и то пълна не виждам как ще стане. Важното е, че иска нещо различно и се бори за него. Ние с баща ѝ ни остава да я подкрепяме. Heart Eyes

# 197
  • Euskal Herria
Лека и спокойна да е седмицата ви! И без болести!

# 198
Ети, кое си е харесала, че толкова скъпо. Почти няма алтернатива с по-изгодни условия, дали тук или навън.
Моята племенница сега пропуска годината, защото си е навила на пръста точно определен университет в определена държава. И то при положение, че същото нещо го има почти без пари в Нидерландия, че и един в Малта. Ама ето, не иска и да чуе друго.

При нас вече е студено. Още не вали, но според сините птички и това щяло да стане.

# 199
  • на Мелмак
https://www.bg.uwc.org/
Ето това Руми.
Баща ѝ и аз сме се настроили да учи извън България. Германия, Австрия. Висше. Там и таксите са съвсем нормални. До преди 20 дни щеше да учи в Германия, беше си избрала и профили. Сега с това ни побърка Sunglasses

# 200
Познайте кой ще трябва да се разресва след къпане?
Днес било 08.01, а не 15.01.....

# 201
  • Бургас
Мари 😂избързала си с цяла седмица,срамота!
Споко,за колко  ще мине една седмица!🍀

# 202
  • Germany
Мони, за какво стачкуват?

Най-общо - заради политиката за спестяване и поскъпването на доста неща. Много им е писнало на хората и според мен нещата са на път сериозно да ескалират.

# 203
Ети, браво на девойката, фен съм ѝ.
Има още време, така че да го измислите.
Ели, благодаря за препоръката, но тази сутрин беше станало. По стария начин, с много завивки, нищо друго не правих.
На всички, на които им е първи ден, да знаете, че не става по-хубаво:)
Пети ми е на мен и все така ми се почива.

# 204
Ети, не знам какво да кажа за на щерката ищенията. Това не е ли за преди висшето образование. Аз за него се убедих, че навсякъде е едно и също, и без значения коя Бръшлянова лига си завършил все тая, пък камо ли за средното. Ама не ми обръщайте внимание, просто съм в циничен период. Ще ми мине ... или пък не Satisfied

# 205
  • Euskal Herria
А може ли малко повече инфо за тези КОС? На сайта им толкова мъгляво е писано... Признавам си, че съм скептична.

# 206
  • на Мелмак
Колежи по IB система. Излизат мисля бакалаври. Разглеждах им сайтовете в различните държави. Много учене и по-нестандартни програми.
Ако не си спечели пълна стипендия никъде няма да ходи момата. В Канада гледах таксите 7-80 хил. Долара годишно. Scream А стипендия за там 5 хил евро.
Маймуна е моята щерка, ако не тази, другата година щели да я приемат Wink
Побърка ни.
За сметка на това брат ѝ се вълнува от новия плейстейшън. И тормози баща си за него Simple Smile

# 207
  • Germany
Ети, не се излиза бакалавър с това образование. Трябва си след това университет.  Аз честно казано не бих дала пари за нещо такова.

# 208
IB е преди колидж. Някой университети много го тачат. Моето гардже е по тази програма - 6 профилиращи предмета + всичко останало.

# 209
  • на Мелмак
Благодаря, момичета!
Имам нужда от вашите гледни точки.
И аз спорих вчера, че не се излиза бакалавър. Помислих, че нещо не съм разбрала.
Каквото стане. Топката е при нея Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт