Искам да кажа...(214) през ЯНУАРИ 2024

• 50 966
  • 859
  •   1
Отговори
# 285
  • На брега на реката
Добро утро!

Прибрахме се ний, още снощи! Минах ЯМР по препоръка на невролог, заради изтръпване на пръстите на ръцете и понякога се събуждам с болки! Резултата не е цвете, но не е и много зле. Дискова херния на шийните прешлени. Когато за мен е удобно, ще трябва да отида в болница и да ми направят и ЕМГ и евентуално системи за 5 дни, но не е спешно и ще го намествам сдел като си посрещнем бебчо!
Една от препоръките беше да си взема ортопедична възглавница. Имала съм преди време /фалшива Blush/ и хич не ми беше удобна, та ако някоя от вас ползва, да сподели модел и ползи, моля!

Тути, аз нали съм Дева и няма как да не планирам, но в повечето случаи, като харесам нещо, за което ще мрънка иначе, го обявявам за подарък за предстоящ празник. Така настава мир вкъщи, хем аз доволна, хем той няма да го мисли и също е доволен! Тактика доказала се във времето! Sunglasses

Много в студено и при нас, но пожелавам, лек петък на всички!

Последна редакция: пт, 12 яну 2024, 09:08 от Бубoлина

# 286
  • Бургас
Добро студено утро!
Искам си лятото!😔

# 287
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Бубе, неприятно, но с правилно поддържане може да се постигне добро качество на живот.
Важното е, че имаш установен проблем Hug
Докато нямах глас, не ме болеше глава, днес съм по-добре и имам вече ужасен главобол. Колежка е болна и ще ходя да поработя. Дано ми подейства по-бързо хапчето.
Мисля, че съм ви казвала, че не си подаряваме подаръци. Просто кой каквото иска си го взима, защото има нужда Grinning но пък по миналото лято ММ ми подари смарт часовник, не знам какъв си за рождения ми ден, който е бил поне 4 месеца преди това Joy Той много искаше да имам точно такъв, аз пък не исках. Затова беше подарък за повод. Е, сега не слиза от ръката ми. Свикнах с него Simple Smile
Карзче, другата седмица ще е отново топло.
Чакам си новия крем днес.
Бубе, и аз ходих до азиатската тема Grinning
Днес трябваше да ходя близо до парадайс, мислех и аз да се сдобия с мостра, но няма да е тази седмица.
Една Миша да поръчам, но да не е на сляпо. Пък до края на март имам да наричам за много празници Wink
Хубав петък ви желая!

# 288
  • На брега на реката
Ети, аз ги чакам да дойдат, към края на януари! Така комфортно не съм си усещала кожата с никой друг продукт, дори и с Шисейдото, а пък и на цената в чужбина , определено си струва. То, така или иначе, пак са ми горе-долу такива пари и другите, които ползвам. Поръчах крема, околоочния и серума и ми излезе по-евтино от цената само на крема у нас!
Добре е да пробваш наистина, защото макар и да сме със сходни характеристики на кожата, може да не ти хареса!

Да ти минава това главоболие, че се измъчи, милата!

# 289
  • Germany
Добро  утро!
Много е студено при нас! Уж -5, ама се усеща като -8.
Излязоха резултатите на големия - взел е всички изпити! Оценката на единият изпит не е много за хвалене, ама ще му е за урок. Още един и приключва с 1вия семестър.
Хубав ден на всички!

# 290
  • Бургас
Добър ви ден!
Честити да са днешните именици! Тит, да почерпиш! Ако съм в грешка, ще ти купя риза Simple Smile

Бубе, щом има диагноза и лечението е ясно, ще се наредят нещата! Само не отлагай дълго!

# 291
  • Бургас
При нас пак вали сняг Simple Smile Явно стават някакви чудеса на високосна година
Честит имен ден на Таня и Татяна

# 292
  • Бургас
При вас вали, ама при нас не. Реших даже, че са ми толкова мръсни прозорците, че не го виждам.

# 293
  • Бургас
При вас вали, ама при нас не. Реших даже, че са ми толкова мръсни прозорците, че не го виждам.
При нас в центъра е така. Вие по комплексите ....

# 294
Буб, в темата за вит.Д един потребител сподели, че дискови хернии не му създават проблем от как е наместил тоя хормон в по- голямо количество. А друг сподели, че имал назначен изследване на вит. Д пак за подобни диагнози. Може да го изследваш профилактично.
Честит сняг на печелившите!

# 295
  • На брега на реката
Благодаря, момичета! Няма да отлагам дълго!

Мари, аз редовно пия вит.Д, заради Хашимотото и инсулиновата резистентност! С ендото го следим на 6 м.
Хубавото е, че е добре и дори лятото не се налага да го пия. Пия само от октомври до април вкл.

На Ети забравих да напиша, че е и бая по-младичка от мен, та да не ми се води по дъртия акъл! Joy

Излезли са две книги /за който се интересува/. Едната е за ИР - "Защо се разболяваме" на д-р Бенджамин Бикман, а другата е "Надживей! Науката и изкуството на дълголетието" на д-р Питър Атия. Втората още не съм я почнала.

# 296
Буб, в темата за вит.Д един потребител сподели, че дискови хернии не му създават проблем от как е наместил тоя хормон в по- голямо количество. А друг сподели, че имал назначен изследване на вит. Д пак за подобни диагнози. Може да го изследваш профилактично.
Честит сняг на печелившите!

А, Маре, я ме консултирай - мама е с дефицит и и назначих 20 капки вигантол всяка неделя, добре ли е?

# 297
Не, Али. Такава доза се приема задължително с К2, но и без К2 дозата не е ок. По- добре е три дни по 10 капки....примерно. Сега хвалят и спрей за устата за Д3. Да се приема с мазна храна...примерно парче кашкавал. Да е сутрин или обяд, не вечер. Да е далеч от прием на вит. В12, ако се приема у такъв.

# 298
  • На брега на реката
Али, аз не съм с дефицит, но въпреки това приемам 2 пъти седмично по 10 капки, а при дефицит си трябва и повече.
Пия Вигантол.

# 299
Благодаря Селесте, излови ме. Загубих ризата, язък:)
Аз съм с дефицит на вит Д3. Установиха го зарадини непрекъснатите пневмонии. Вземам 5000 единици на ден.

Общи условия

Активация на акаунт