Прибрахме се ний, още снощи! Минах ЯМР по препоръка на невролог, заради изтръпване на пръстите на ръцете и понякога се събуждам с болки! Резултата не е цвете, но не е и много зле. Дискова херния на шийните прешлени. Когато за мен е удобно, ще трябва да отида в болница и да ми направят и ЕМГ и евентуално системи за 5 дни, но не е спешно и ще го намествам сдел като си посрещнем бебчо!
Една от препоръките беше да си взема ортопедична възглавница. Имала съм преди време /фалшива
/ и хич не ми беше удобна, та ако някоя от вас ползва, да сподели модел и ползи, моля!Тути, аз нали съм Дева и няма как да не планирам, но в повечето случаи, като харесам нещо, за което ще мрънка иначе, го обявявам за подарък за предстоящ празник. Така настава мир вкъщи, хем аз доволна, хем той няма да го мисли и също е доволен! Тактика доказала се във времето!

Много в студено и при нас, но пожелавам, лек петък на всички!

но пък по миналото лято ММ ми подари смарт часовник, не знам какъв си за рождения ми ден, който е бил поне 4 месеца преди това
Той много искаше да имам точно такъв, аз пък не исках. Затова беше подарък за повод. Е, сега не слиза от ръката ми. Свикнах с него