Искам да кажа...(214) през ЯНУАРИ 2024

• 50 976
  • 859
  •   1
Отговори
# 315
Добро утро и от мен.
Пак е студено при нас, мрън.
Съни, успех на момчето ти!

# 316
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Вчера беше -10, днес - 5, затопля се. Simple Smile
Съни, успех на олимпиадата!
Моят малкия трябва да учи по биология и физика, да видим дали ще се трогне. Утре ще трябва да го изпитвам. Искал голямата стипендия да получи. Simple Smile
Хубав ден ви желая!

# 317
  • На брега на реката
Добро утро!

И при нас е мразовито, ама сега му е времето!

Съни, успех на синковеца! Стискам палци!

Ети, ще стискаме палци и на Малчо!

Нямам план за днес, но винаги си има нещо за вършене.

Хубав уикенд, момичета!

Последна редакция: сб, 13 яну 2024, 09:13 от Бубoлина

# 318
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!
Съни, стискам палци на момчето.
Поспах до 8...
Обичам уикендите.
Днес ще водя Митето на плуване, ще учи, ще имам лекция по химия с Марти...

Хубав ден!

# 319
Добро утро!

Само -3 е при нас, направо го броя за топло 😆 Ще се помоткам малко, после съм на лазер, пазар и мързел. Може да си боядисам косата, ама може и да не 😆

# 320
  • Бургас
Добро утро и от мен!

Съни, ABBA Real Tribute Serbia. Допадна ми на мен като цяло. Кой знае какво невероятно шоу като да не се получи, може и големината на залата да не го  е позволила. Лятото бях на ABBA SYMPHONIE с Милица Гладнишка и Люси Дяковска, но на открито в Летния театър и много ми хареса.
Успех днес на момчето ти!

Ети, стискам палци на малчо да хване лъвския пай от стипендията!

Още не знам какво ще правя днес. Преди обед ще поизчистя, следобед освен да викна майка да ме боядиса, ако ММ не ме викне да подреждаме склада в единия обект. Сготвеното от вчера си стои, свекърва ми ме е предупредила от вчера, че ще ни прави пиле с ориз, така че идеята ми за спагети май ще почака до утре, не повече, че да не ми се развали каймата в хладилника.

Боби, за тази година не остана, ама за догодина като нищо да търся уроци по химия за Вики. Имат кратък дял химия по човекът и природата. Е няма такова безумие. Тетрадката ѝ е пълна с формули, без да е направен и елементарен опит в час. Иначе за домашно ни искаха презентация за химична реакция на меден сулфат и натриева основа, гледахме опита в учасе, щото няма как да ги забъркам вкъщи, описахме си чинно всичко и накрая госпожата беше така "добра" да не я хареса. Но да не се ядосвам от сутринта Wink

При нас не знам колко градуса е, опнала съм се на дивана и ме напича едно хубаво слънчице. Спокоен и слънчев да е денят ви!

# 321
Селесте, сготви си каймата днес, за да нямаш притеснения за нея.

# 322
Добро утро!
Само -3 е при нас, направо го броя за топло 😆

Ти излиза ли? При нас е -2, ама е по-студено от както беше -11. Вятърът е ле-ден Satisfied

Аз пих кафенце, вече съм на работа. Довечера кинце и винце с дружките.

Значи, вече разбрах що дават толкоз пари за кремчета. Ами ... страхотни са. Две-три вечери се клепотя чинно и вече хубавея Joy
Много съм доволна. Сега ще трябва да ги дебна на промоции, че толкоз пари иначе как се дават Mr. Green

# 323
Съни, успех на малчо.  За следващият кръг може и в 5 да стане.
Ети, парите/стипендията са голям стимул.
Ние днес сме на Малкият принц, а заради уроците на Калин сме от 8 ( да ни е хубаво). После в 4 сутринта трябва да оставя ММ на летището и с Калино поемаме към Боровец. С приятели ще кара ски, а аз трябва да си намеря топло място където да убия времето.

# 324
  • Бургас
Добро утро!
Успех на олимпиадата на момчето ти, Съни!🍀
Моите я карат през просото с училището и ученето. Иде ми да ги ступам едно хубаво!
Имам излизане,а не ми се мърда.

# 325
Добро утро!
Само -3 е при нас, направо го броя за топло 😆

Ти излиза ли? При нас е -2, ама е по-студено от както беше -11. Вятърът е ле-ден Satisfied

Не съм 😁 Да не излизам, викаш... Аз и не искам,  ма трябва...

# 326
Съни, успех на детето Flowers Four Leaf Clover
Моята се е класирала на олимпиадата по руски.

Ети, парите/стипендията са голям стимул.

Мда. Голям стимул са, няма що. На малката ѝ пуснали по 20 лв. Каза, че не си заслужавали усилията Joy

# 327
  • Бургас
Колко пари давт сега за отличен успех ? Аз взимах 21лева, пък не е като да съм завършила скоро

# 328
При нас май дават 25 лева за отличен успех.

# 329
  • София
Привет!
Ние обикаляхме досега да търсим красиви чаши и чинии. Ами само такива чинии над 50 лв бройката ми хванаха очото и си отказах.
На моята щерка стипендията за отличен успех е 26 лв. Миналата година беше 21. Постоянно променят критериите спрямо бройката на децата.
Ети, вашия лъвски пай колко е?

Общи условия

Активация на акаунт