Искам да кажа...(214) през ЯНУАРИ 2024

• 50 978
  • 859
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
Роди, много красиви сервизи има. Аз съм купувала клиенти и над 1000 лева. Скоро поръчвах за около 130 лева.  Сайта е модерна маса, има много яки.
Моите чинии са бели, прости. Като счупя някоя да ида и да си взема една бройка за 4-5 лева

# 331
О, Лина, дай и съвет как се пазят толкова скъпи чинии. Мен ще ме страх да ги ползвам.

# 332
  • Бургас
Роди,има една тема във форума ,,Аранжиране на маса,,. Там момичетата споделят сайтове за сервизи. Има страхотни неща! Ако искаш ги разгледай.

# 333
  • Бургас
О, Лина, дай и съвет как се пазят толкова скъпи чинии. Мен ще ме страх да ги ползвам.
Нямам никаква идея. Аз само ги продавам Simple Smile Предполагам,че най-сигурно е да не се ползват

# 334
И без да я ползвам, ако знам колко струва от внимание да не я счупя ще им видя сметката. Мерси. Действам си на твоя принцип "чупи- купи".

# 335
Ного хубава работа свърших аз. Покрай седмичния пазар се сдобих с гига якото зелено палто от Манията. Ново, с етикета, за 50 лв. 😁   Амчи, все едно съм купила една чиния... 😁

# 336
Али, след такава хвалба, трябва да ни го покажеш!

# 337
Селесте, менкаме си манджите, днес правих мусака.
Спагети за дояждане има, салата ще направя май утре цвекло и моркови.
Вятърът сваля температурата много, вътрешните улички не са почистени, още има лед. Чакаме затоплянето.
На целият студ аз садя цветя, вкъщи обаче.

# 338
  • София
Стипендията на сина е 35 лв. Като му я изплатят за три месеца накуп, се усеща Grinning Направих супа топчета, бойкотираха ме, не искали супи, а аз въртя топчета като шашава. Ако можело само пици, дюнери, спагети и скаричка. Сега си почивам и не се вълнувам какво ще се вечеря, аз си имам супа, даже и за утре.

# 339
  • София
Ние бяхме на ципура пълнена с царевица и топено сирене. Завива се във фолио и така се пече на тиган . Хареса ми!
Току що си изпратихме и последните гости и вече мога да си лягам. Blush

# 340
Добро утро!

Днес съм на питка на нашето малко бебе-геройче. Расте като гъбка и вече стигна нормални размери. Много съм доволна и че си имаме момиченце, че с тия момчетии човек не може да избухне 😆 А и те вече са големи и не стават за мачкане. Не, че беба ще я мачкаме баш сега, ама има потенциал 😁

Маре, като изгладя палтото ще снимам, ако не забравя... Ма със сигурност ще си го наметна, че пак е -8 градуса тука 🥶

# 341
  • София
Добър ден станало вече!
Али, да я намачкаш и заради нас! Няма по-сладко нещо от бебетата.
На мен ми връчиха електронен фиш сутринта по вайбър от 2020година. Работи явно вече системата.

# 342
Добър ден и от мен.
Изчистих, боядисах се, отметнах маската на лицето, от фурната яденето ухае чудесно и сега малко почивка.  По някое време ще изпитвам детето, че ще има контролно. Надявам се да остане време за разходка и вечеря навън.
Хубава и спокойна неделя.

# 343
Няма по-сладко нещо от бебетата.
Ох, а как само ухаят.....
Съни, лежерно караш почивния ден. Така да е цялата година.

# 344
  • Бургас
Моята дъщеря решава задачи с баба си на видео чат,че утре имат контролна.
Двете с малката не правим абсолютно нищо

Общи условия

Активация на акаунт