Искам да кажа...(214) през ЯНУАРИ 2024

• 50 981
  • 859
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас
Легнала съм и аз с чаша чай и нищо не ми се прави. Сутринта ММ изяви желание да прави палачинки, аз само му забърках сместа. През това време смених чаршафите по леглата и чистенето го оставих на робота. Едни спагети само ще направя, но не знам още дали за обяд, или за вечеря. Толкова от мен за днес.

Вики има утре класно по математика и ме привика да я гледам как решава задачи. Добре че този материал все още го разбирам.

# 346
А аз съм със скоба в Боровец.
Стоя си чинно в колата и чакам Калин да дойде. Идва този от скобите, и ми иска да я махне. Викам му, а не, ако я махнете трябва да търся друго място добре ми е така. Изненадах го.

# 347
  • Бургас
Добър ден!
Допивам си кафето и ще прибирам елхата 😂

# 348
Изчистих банята.
Манджи има.
Цъкам си и ако мога да поспя малко, ще е ок.
Не се боядисах, нещо напоследък не се старая.

# 349
А, Роди, не сме я мачкали беба. Донесоха я само за снимка и ритуала с питката и беж оттатък.  Твърде е малка, има време.  Не, че една мама от гостите не си сподели, че детето и в къщи е с температура и сопол от вчера, ма тя си дошла... 🤐 Същата го доведе на рождения ден на баткото с нурофена...

Свински гърди ще пека аз. Така се нагърмях със сладко, че един месец да не видя. Ма всичко беше много хубаво. Кумицата беше омесила и нарекла страхотна питка 🥰

# 350
  • Бургас
Алечко,дано скоро да си я гушкате на спокойствие у дома бебка!
Аз свинЦко по китайски ще правя.
Днес хич не сте активни момичета!

# 351
Аз изненадващо съм с нова прическа.
Сега вечеря и се прибираме.

# 352
Леща правя аз. Ще пусна и една пералня довечера. Днес го раздавам лежерно-ходи на масаж и боядисване, след малко ще водя Монката на рожден ден, а аз и майката на рожденичката ще празнуваме у тях.
Тит, като просрочиш часовете със скоба не се ли увеличава стойността на задължението?

# 353
Титина, изкефи ме!
Али, кумовете и на изписването, и на Коледа дойдоха хремави. Бебето нямаше 1 месец 🤷♀. Ужасно несъобразително!
Вчера правихме стъклени спагети по китайски и има много, днес съм с други дертове. Косматото дете е зле. Стиснете палци да се оправи ❤

# 354
Тит, като просрочиш часовете със скоба не се ли увеличава стойността на задължението?
Не, не са писали в правилника си за колко часа важи. Пише само” нарушителя се глобява 30 лв”.

# 355
  • Бургас
Аз цял ден редувам леглата, следобед даже и дремнах 15 минути. Настанила съм се в детската и ученичката се уби от учене днес Joy В 17 ч се прехвърлихме за час в спалнята, че гледаме една забавна викторина по БНТ, "Това го знам", и после пак учене.

Лято, стискам палци!

# 356
Стискам палци, Лято! От какво пострада кот?

# 357
  • Бургас
Съни,честита прическа!
Тути,весело да си изкарате!
Лято,стискам палци за косматко!
Селесте,интересно е това предаване и аз съм го засичала!
Тит,как се развиха нещата със скобата?

# 358
Ами на човека му трябваше скобата. Платих си, поисках си бележка и уверение, че ще ме остави на мира. Каза да не се притеснявам. Те имали само един екип и вече сме се знаели.

# 359
  • Canada
Съни, честита, какво промени?

Тит, другарчета сте си станали ,😂

Лято, 🙏

С ексфолиращи чорапи на копитцата постоях днес и компрес с рициново масло. Не мога да повярвам, че утре пак е понеделник🤢

Общи условия

Активация на акаунт