Искам да кажа...(214) през ЯНУАРИ 2024

• 50 990
  • 859
  •   1
Отговори
# 390
  • Euskal Herria
Честита да ви е рожденичката, Руми! Много красива госпожица!
Лека да е седмицата за всички!

# 391
  • на Мелмак
Руми, чрдтита да е!
Здрава, успешна и много щастлива!

200 лв щяла да е стипендията за втория срок на малкия. Голям му е стимул. Да го видя днес, че ще го изпитват Simple Smile
Хубави коси имате, момичета Simple Smile
Руми, викаш действа, а? Супер! Grinning
Аз снощи се чистих с бебешко олио и днес за първи път се събудих с нормална кожа. След банята обаче пак се опна. Чакам сега този на Роди, да го пробвам. И после ще се ориентирам, ако мога, разбира се.
Трябва да направя пиле с ориз. Много е важно ориза да е жасминов, че щерката много го харесва.

# 392
Руми,  здрава,  щастлива и с късмет да е.

# 393
  • София
Руми, здрава да е, успешна, обичана и щастлива, минава времето и още как.

# 394
Руми, да е много здрава, щастлива, успешна и с късмет рожденичката 🥰!

# 395
  • Бургас
Бел,как сте с Бухтичка?

# 396
Добре сме, Карз ☺. Малката захвана трета седмица на ясла. Тръпна да видя колко ще изкара с толкова болни навсякъде.

# 397
Бел, дано да е повече.
Малката сутринта се прибра от училище, лошо ѝ било и ѝ се гадило. Чудесно.

# 398
Заради вас поръчах крем с пептиди:)
Сестрата от училище ми се обади, че на Мони ѝ е лошо, 10 дни не изкара на училище от последното разболяване.
Румка, честита да е рожденичката, здрава, успешна и обичана !

# 399
  • На брега на реката
Руми, честита да е девойката ти. Здрава, щастлива и успешна!
Весел празник!

Момичета, чудни коси имате.
Мари съм я виждала и друг път и съм впечатлена от косата й, но на Съни не бях виждала. Разкошна къдравелка. Много обичам такива коси!

Бел, дано изкара много време!

На болните,  бързо да им мине!

# 400
  • Бургас
Олее,колко болни има... Бързо да се оправят!
А Бухтичка да е здрава и да ходи с удоволствие на яслата!

Аз си свърших едната задача по институциите. Другата ще е тези дни. Много съм тегава 😂

# 401
  • Бургас
Руми, честита да ти е рожденичката! Да е здрава, щастлива и успешна!
Малката ти тийнка да оздравява бързо!
За Монката се отнася същото! Разби ѝ се и на нея имунитетът от толкова болести.

# 402
Руми, честита да е каката! Всичко да ѝ се случва с лекота, да има страхотни студентски години! Да се размине разболяването на по- малката и на щерката на Тути.
Не се подстригах късо, момичета. А бях толкова сигурна в намерението си. Фризьорката ме разкъндардиса.

# 403
  • Germany
Руми, честита да ви е рожденичката! Да е здрава и с лекота да сбъдва мечтите си!
Болните да се оправят бързо!
Мари, по добре, че не си я подстригала тази красива коса Simple Smile
Аз за сега съм много доволна от новият курс. Явно когато има въшно сертифициране се стараят. Аз обаче не съм сигурна, че ще успея да взема изпита, защото ще е на теория, за кратко време и според учителя за хора, на които немският не им е майчин, е много трудно. Но не ми е зор така, че ако стане, стане.
Имам питане - трябва да купя спалня и секция за апартамента ни в София, който смятаме да дадем под наем. Приятел ми препоръча да видя мебелите на Виденов. Някой с мнение за тях?

# 404
  • някъде ... тук ...
Руми, здрава и щастлива да е прекрасната госпожица!
Мари, почакай да се стопли и режи, щом си решила.
Мони, водят се евтини и не много качествени. Според колежката ми е въпрос на късмет. Нямаме техни мебели и не мога да кажа от личен опит. За изпита - повярвай си и ще го вземеш! Пък и сега си доволна и ще учиш с по-голямо желание:-)
Болните дечища да им се размине леко. Бързо оздравяване!

Ние изкарахме екстра на следколедното парти - ядене, пиене, басейн, весела компания....

Общи условия

Активация на акаунт