Искам да кажа...(214) през ЯНУАРИ 2024

• 50 993
  • 859
  •   1
Отговори
# 405
Мони, ние им викаме "левчето в нашия бранш"
Ако искаш погледни на Ирим и на Голд Аполо. Както и по възможност избягвай най-евтиния матрак, гледай да е с по-здрава конструкция, особено за квартиранти. За 50-60 лв разлика ще си спестиш честата смяна.

# 406
  • някъде ... тук ...
Явно Ирим още са ОК. Отдавна нищо мебелно не сме купували, но секцията и бюрата в детската са техни. От 2008-ма са и още са здрави Simple Smile

# 407
  • Бургас
Руми,да е много здрава и успешна рожденичката!
Аз много обичам да експериментира с дължина, цвят и прическа на косата. Като мома всеки месец бях с нов цвят. Ама вече не мога Simple Smile

# 408
  • Canada
Руми, честита да е госпожицата, здрава, успешна, щастлива 🍀

Да оздравява малката, Тутината щерка също.

Мони, не позволявай чуждото мнение да определя твоите възможности.

# 409
Руми, здрава и щастлива да е госпожицата!
Боби, на теб много ти отива къса коса!
Мари, твоята е разкошна, и да отрежеш, няма проблем.
Моята я трая до раменете. Време й е.
Днес на работа много тегаво беше. Едно почвам, дойдат още няколко. Към 15 часа се усещах, че заспивам, без да съм свършила кой знае какво.
Много неосъзнати хора има във връзка с гриповете. Едно, че в рейса кихат и кашлят, ами и на колеги хич не им дреме. Като се прибера си правя резенче лимон и сода.

# 410
  • София
руми, честита да е дъщеря ти! Здрава, щастлива, умна и безгрижна!

# 411
Руми, много здраве и късмет в живота на девойката.

# 412
  • на Мелмак
Мони, евтини, ниско качество.
Редовна смяна, разбирай Wink
Оздравявайте, ама бързо, че аз още се влача, не съм съвсем тамън.
Покрай вашите фризирани коси, се сетих, че не съм ходила отдавна. Косата вече ми е дълга и точно днес се замислих дали искам да я скъся. Ами не, ще си я оставя така. Винаги мога да я резна Wink
Ние случайно онази вечер бяхме на заведение, случайно имаше програма и после се усетихме, че празнуваме още веднъж новата година Grinning
Лин, и аз много сменях цветовете. Сега правя два различни цвята кичури. А ти защо си се отказала? Или ти е омръзнало?

# 413
  • Бургас
Ети, дарявам косата си за перуки и затова посгригвам веднъж на две години и я боядисване в черно.

# 414
  • на Мелмак
Супер, Лин Hug

# 415
Руми, честита ти рожденничка. Да и се получават леко нещата.
Вчера уморена припаднах/заспах в 8.30. Тази вечер пак ми се спи, а не съм свършила никаква работа.

# 416
  • София
Аз мисля, че за ниския ценови клас, в който се намират Виденов се справят доста добре. Зависи човек какво търси и колко е готов да плати за него.

# 417
Виденов имат и висок клас мебели…. От ниският клас една от квартирантките ни беше купила такива мебели, хем са зле, хем няма как да ги изхвърлиш, че си дал торба пари

# 418
Добро утро.
Къщата на село обзаведох с Виденов. Има 1-2 неща само, от които не съм доволна, всичко останало е ок вече 4 години. Даже вчера получих една маса от тях. Както се казва,  въпрос на късмет.
Днес продължавам с профилактиката, да отметна първия АГ.
Хубав и усмихнат ден.

# 419
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Руми, да е здрава, много щастлива, успешна рожденичката. Да сбъдва с лекота всяка своя мечта!
Всички болни да оздравяват!
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт