Искам да кажа...(214) през ЯНУАРИ 2024

• 50 963
  • 859
  •   1
Отговори
# 630
  • На брега на реката
Добро утро!

При мен е ясно, защо не пиша! Нямах време! На работа, после взехме Палечка, че да могат да си дооправят нещата, готвих, играх си с нея, нахраних я, остахалото в купа за в къщи и ходихме при най-малкото.
Та като се прибрахме, уж щях да гледам "Новобранецът", ама той ме гледА, та така.

ММ ще отпрашва пък за София, че да гледа малчовците. Другата баба ги гледа седмица и сега ще иде той, че аз не мога. Здравички са, ама положението в софийските градини май е напечено, та да постоят още някой ден у дома.
Снахичката почна работа и няма как, ще се редуваме.

Хубав ден, момичета!

# 631
Добро утро.
При нас е -6, направо съм в потрес.
Буб, поздравления за ТМ, браво.

# 632
Добро утро!

-14 каза, че е любимия. На всичкото отгоре има мъгла и е страхотна гняс, направо ще си подам оставката. Тайно се надявам немската ми принцеса да си защити имиджа и да  не запли, за да си седя у дома 😆

Следобед трябва да ида до ЛЛ да ми изпише лекарството за астмата. Направо от сега ми иде да се залея със спирт...

Спокоен ден, банда!

# 633
  • Бургас
Роди, съболезнования!
Малката е болна -запушен нос и лека Т и си седи в къщи. Днес по ТВ казаха,че се очаква Бургаска област да вземе решение дали ще има грипна или не при нас.

Вчера си гледахме отпуските и аз съм готова до декември. Тя годината не е минала,аз я опатках за един месец

# 634
  • Germany
Добро утро!
С новият курс не ми стига времето да пиша и само ви чета. Но не се оплаквам. Поне научавам нещо, не като с предният. При нас отмина студа и сега е меко и мрачно. Май предпочитам да е студено, ама да има слънце.
Хубав ден на всички!

# 635
  • Бургас
Добро утро!

Лин, да оздравява бързо малката!

Три пъти се будих тази нощ и все с главоболие. Не е нещо сериозно и мислех да не прибягвам до хапче, но май няма смисъл да се мъча.

# 636
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Ние вчера малко поработихме, дойдохме в Банско, купих свински стекове, нещо съм на такава вълна Joy Станаха чудни, после на разходка, престъпление беше да седим в къщи при такова хубаво време. После на гости и....
И аз се събудих към 3,но съм си заспала после и сега съм ок. ММ се забавлява тук с едни уреди. Аз трябва малко да позабърша прах. Чудя се дали да не останем до утре. Много ми е спокойно Simple Smile Ако имаше начин нямаше да се прибирам в София Yum

# 637
  • Бургас
Добро утро и от мен!
Рано сутринта не ми остана време да ви поздравя! Яхнала съм черешата вече!
Хубав ден, момичета!❤️

# 638
4-ти ден лежа, вчера едва станах да отида до ЛЛ.
Тоя вирус ми разказа играта, че и продължава.

# 639
  • Бургас
Новинка,дано днес се чувстваш по-добре!

Сещам се,че и Ена беше с висока температура. Как сте,Мид? Оздравя ли малката?

# 640
  • София
С ангина е, пие аб, вдигна 40.2, но сега се съвзема.
Благодаря.
Мен глава ме мори нещо.

# 641
Мид, да не си прихванала и ти?
Милата Ена, много е 40, разтреперва ме такава температура. Да минава вече, че дълго боледува.
Новинка, с противовирусен и грипен препарат лекувах Монката и взех антибиотик, ако до 4-5 ден не мине.
Не чакай дълго преди по-сериозното лечение.

# 642
  • Бургас
Да оздравявате!
Много е 40° дано повече да не вдига.

При баткото сутринта имало сигнал за бомба в училище.

# 643
  • София
Благодаря, момичета!
Опелото мина днес. Страшно много хора дойдоха. Чакаме и кремацията да мине и в четвъртък ще е полагането. Много е тежко! Cry

# 644
  • Бургас
Роди, дано е на по-добро място! Сили за теб, татко ти и цялото ви семейство!

Карз, на много места в страната е имало сигнали.

Чакам решението на Щаба за грипна ваканция при нас. Ще заседават в 15:30.

Общи условия

Активация на акаунт