Искам да кажа...(214) през ЯНУАРИ 2024

• 50 551
  • 859
  •   1
Отговори
# 765
  • Бургас
Бел, дано не стигате до АБ, но ако пък се наложи, дано помогне. Че то убиваме/приспиваме една и хоп, набере сили друга на нейно място.
Скрит текст:
Стафилококус А. беше една от октомврийските гадости, тогава що капки и АБ ни изписаха. В един момент се появи и Х.Инфлуенца. Двете обаче се резистентни на различни АБ и беше едно тото какво точно да пие. И сега Стрептококи пневмония. Чудо на чудесата, направо някакъв зверилник му е в носа Joy Знам, че някои си ги носим в нас и при спаднал имунитет се активират, вашата Мораксела мисля е такава. Може би след шарката се е активирала тя.

# 766
Браво, Руми! Точно така се прави! Признавам си, завидях ви и тайничко си пожелах/помечтах да ми се случи и на мен!
Тути, за никъде не се готвя. От месец не се бях къносвала, а вече беше крайно наложително. Леко да ти мине седмицата.
Карз, от годинките са тези неразположения.

# 767
  • някъде ... тук ...
Еха, Руми! Големи купонджийки сте!

Да кажа, че сладките станаха екстра. Дали са мъфини или браунита или нещо подобно, няма значение Simple Smile

Сега аз пека банички на пурички, че трябваше да оползотворя едни сръбски кори. Едва ги събрах в най-голямата тава. Оказаха се много и бая тънки.

# 768
  • Бургас
Мари,и аз мисля,че е от годинките и женските проблеми! Трябва да отида на лекар,ама няма да е. Не ми е ок.
Не мисля,че е вирус. Ще мине,каквото и да е.

И понеже не спя добре от край време,сега ми препоръчаха едни капки и ги започвам от тази вечер.

# 769
  • София
От вчера съм с температура над 39. Лекарствата я понижават за час и пак нагоре. Мисля, че ми се изпържи мозъка. Само да не го прехвърля на друг от семейството.

# 770
Бъни, бързо оздравяване!

# 771
Бъни, оздравявай бързо.

# 772
  • на Мелмак
Охх, Бъни, бързо да ти мине Hug

Румка, екстра сте си! Емоциите остават, всичко друго е преходно Simple Smile

Карзче, стига си се неглижирала!

Тути, хм, интересна седмица ще ти е Hug

Але, как е вечерята, м?

# 773
  • Бургас
Бъни, оздравявай бързо! Освен обичайните температуропонижаващи, за такава висока Т личната на Марти ми е изписвала и хомеопатични гранули Бела Дона. Иначе знаеш, студени компреси на сгъвките на ръцете и краката, подмишниците.

# 774
Ех, Бъни, бързо да минава 🤗

Тути, къде са те пратили. Самичка ли си.
И това ще мине 😊

Гледам прогнозата за времето. В края на седмицата го дават 15 градуса. Не е нормално, ама ми харесва 😁

# 775
Чакам ги тез 15 градуса както НГ. 😁 УмирГам от студ инак.
Бъни, да се оправяш. 🍀
Редактирам:
Мартичко също да трепе гадините и да се оправя. Селесте, стискай зъби още малко. 😓 В училище не е така.
Лягам аз, че ми се затварят очите.

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 22:53 от Anyyyone

# 776
Аз ви поизпускам от поглед, но Калин е толкова притеснен, че:
- почити денонощно казваме текстове, могат да ме вземат за суфльор - знам ролите на всички
- помагам в подготовката за теста по испански. Самият тест е май месец, но моят син от сега се е панирал
започнах и с организиране на летните лагери/почивки....ходя с едни листи и само нанансям промени
На всичко отгоре имам и доста служебна работа, а и съм се захванала с хюмън дизайн ( щото малко глупости са ми в главата)

Селесте, мисля, че и стафилококовата ви е от шарката. На приятелка детето така беше 2 години, преди месец махнаха сливиците.
Бъни, оправяй се. Мисля, че си хванала един от щамовете, които върлуват в момента. Гледай да лежиш, че след грип последиците са неприятни.

# 777
  • На брега на реката
Добро утро!

Бъни, неприятно. Дано мине бързо!

Милите, Марто и Мишето! Какво ли няма в тези градини?! И това ще мине, ама защо да се тъпчат с толкова АБ.
На мен като баба ми е много свидно, а като бяха малки децата, не го мислех толкова. Нужно е - правя го и толкоз!
Сега може да ми се смеете, но УНГ ли взима назален и гърлен секрет или в лабораториите ги правят? Питам, защото с моята задна хрема, вече си мисля, че съм налепила някоя бактерия от чаветата, та не минава толкова време.

Тит, от къде имаш толкова енергия?! Почти връстници сме, а съм на светлинни години назад! Много ти се радвам, но и се уморявам само докато те чета!
Браво на Калин, талантливо дете!

Тути, бързо да мине и да те изненада приятно, тази седмица!

Карзче, не се неглижирай! Ще мине, ама все пак отиди да те видят!

Хубав ден, момичета!

# 778
  • при моите деца .....
Добро утро!!
Болните да оздравяват.
Аз цяла нощ свалям Т на Митето...
От вируса или от Нурофена и повърна...
Та сега вкъщи ухае на оцет и....
Вчера го водих до личната - гърди чисти, гърло спокойно.... само инхалации каза и едни правени капки за хремата.
Днес - пак.
Ще го изпращам с баба му.
Свило ми се е сърцето.
Но е краят на месеца... на срока...
Защо не пуснаха децата грипна ваканция да пресекат разпространението???
 Хубав ден!

# 779
Добро утро!
Мъчно ми е за всички болни в темата. Да са много по- добре днес!
Буб, за да ти направят изследване на секрет- трябва поне 14 дни да не си слагала капки за нос, да не си пила антибиотик. Секрет се взима от лаборантките. Моята задна хрема беше чиста по изследване, но когато се обостри не стоят така нещата, уви.

Общи условия

Активация на акаунт