Искам да кажа...(214) през ЯНУАРИ 2024

• 50 552
  • 859
  •   1
Отговори
# 750
Браво, Тит.

# 751
  • при моите деца .....
Привет!
Уморена съм, къщата не е чистена...
Хубаво беше днес....
Митето нещо покашля...
Поспа 1 час, не се обади...
А сега покашля....
Малко снимки от днес

# 752
  • някъде ... тук ...
Дребният прави мъфини тип лавакейк. Докато ние сме на село, снощи си поканил гости и гаджето на най-добрият му приятел му помагала да ги направят вкъщи. Момичето си донесла и продукти и формички. У нас има всичко необходимо, ама девойчето се подсигурило. Не се познаваме и не знае какво да очаква.
Тъй като свършиха, сега ги прави сам. Май се получиха. Ще пробваме след малко Simple Smile

# 753
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!

Ели, доста апетитно! А и син ти не се притеснява от сладко да приготвя. Това си е сложно Simple Smile

Отново съм будна от 5 някъде. С нов автомат за кафе сме. Нашият ни предаде в петък, оставихме го в сервиз, казаха ни минимум 2 седмици и ММ директно отиде за нов.
Та сега се напасваме взаимно Simple Smile
Ските ми се отразяват добре на дърти години, не очаквах Yum Разбира се, че имам и мускулна треска, но е хубаво.
Фонси, интересни талиатели.
Дъщеря ми рисува, не картини, а това другото, не се сещам името в момента. И графики прави Simple Smile
Аз нямам време, имам един куп литература, новости при мен, които искам/трябва да прочета, та това ми е развлечението-работа.
Трябва да си намеря упражнения за кръст. Нещо се обажда неприятно Simple Smile
Хубав ден и седмица ви желая!

# 754
  • На брега на реката
Добро утро!

Ети, успех със ските!

Ели, браво на синко.

Савинче, стискам палци!

Радвам се, за оздравелите дечица!

ММ и тази седмица ще е на София да гледа Принца и Феята. Ако се наложи, другата седмица ще отида аз.
Този уикенд си гледах Палечка, само двечките си бяхме. Така се разбирам с това дете, сякаш е възрастен, а е само на три!  Най-хубавия ми уикенд напоследък, като изключим празниците, когато бях с всички дечиня! Heart

Хубава седмица, момичета!

# 755
Добро утро. Разкрасителни процедури съм предвидила за днешния ден и се надявам да не се провалят плановете.
Да имате хубав ден!

# 756
  • Бургас
Добро утро!
Хубав ден, момичета!

# 757
Добро утро!

Днес ме чака оперативка, после имаме служебни гости. Ще ги водим и на вечеря, та денят ще е дълъг. Любимият се прибира от странстване и, честно казано,  предпочитам да си остана в къщи.

Спокоен ден, банда!

# 758
  • София
Добро утро!
Насладете се на деня!

# 759
  • На брега на реката
Руми ми се губи, нещо или съм попуснала?!

# 760
Бубе, Руми беше на юбилей по женски в друг град Joy
Излишно е да казвам, че ди джея се прехвърли трайно на нашата маса и си тръгна в 5 часа, едва след като го изгониха настойчиво. Този човек цяла вечер не яде, не пи, до вц-то не ходи. Раздаде се и той, и ние JoyJoyJoy

Абе, животът е хубав! Само дано от всичките клипове да не излезе нещо в медийното пространство Whistling

# 761
  • Бургас
Руми,яко сте си изкарали! Браво! Пусни на нас поне едно клипче 😉

Оххх,не ми се мърда дори... А трябва да работя 😔 Искам да съм под завивките,от вчера ме боли корем,какво е това чудо не зная 😔

# 762
Румка, усмихнах се като те прочетох. Браво, момиче, все така да си изкарвате!
Фонс, гуш!
Бубе, много дава общуването с малки деца, затова и не съм разбирала никога бабите, които не искат да го правят, но хората сме различни.
Маре, за къде се готвиш?
В ПМС съм, чакам цикъл и от днес до петък ще съм в командировка. Чудна седмица ми се очертава:)
Карз, дано не е вирус.

# 763
  • Бургас
Ех, Руми, така ме зарадва постът ти! Чак на мен ми се дотанцува People Dancers

Ети, скрит скиорски талант, а? Ski

Тути, дано мине леко всичко и седмицата ти се окаже чудна въпреки очакванията ти.

Марто е с бактерия, очаквано. Неочакваното е, че е нова, различна от двете, които борихме октомври. Вече нямам търпение да се свършва тази градина, то и без това повечето време е вкъщи. Утре ще ходим пак на УНГ, за да смени АБ, защото бактерията е резистентна на този, който пие сега. Найс, а?

# 764
Руми, чуден купон ще е бил 😃.

Карз, дано бързо минава и да не е вирус 🤗.

Тути, и твоето неразположение да минава.

Селесте, много неприятно, разбирам те. И аз одеве водих Михаела пак за секрет. Пробвахме да излекуваме Мораксела с 2 вида антибиотични капки, но ми се струва, че ефект няма, а изобщо не ми се иска антибиотик.. Лекували сме Стафилококус аурелис с Тобрекс и се получи.

Общи условия

Активация на акаунт