Искам да кажа...(214) през ЯНУАРИ 2024

• 50 563
  • 859
  •   1
Отговори
# 735
  • Бургас
Лин, явно е нещо заразно по тийн и предтийновете, знам ли с кво са напръскани Wink Ние преди 14 ч няма да сколасаме, щото и у нас принцесата спа до 11 и нещо, къпа се един час, сега косата докато изсъхне и се нагласи...добре че вчера научи, че не виждам къде щяхме да вместим и това в програмата.

# 736
  • Canada
Добър ден!

Тути, сестри по настроение сме, ще мине и това 🤗

Савина, всичко да е наред 🙏

Мандала за оцветяване по номера имам, време нямам 😁

Талиатели от тиква бътер нът с доматен сос, чедър и телешки кюфтета готвих, шкембе и баница има от вчера.

Етти, браво за ентусиазма за ските!

Боби, весело!

Чакам поредица от 7 книги утре, почти съм готова за почивката 😁

Все по добре да са болните!

# 737
Фонс, накъде ще тръгвате?
Ние си дойдохме от сестрите ми, минахме да видим свекърва ми, сега тръгваме при вуйчо да му ошетам.

# 738
Лежерното ми домакинстване се оказа мираж.

# 739
  • София
Боби, честит празник!
Ние сме на гости на едни приятели до Самоков. Добре ми се отразява малко чист планински въздух.
Всички болни да оздравяват вече!

# 740
  • Бургас
Селесте, накараме някакви жестоки намаления в Синсей. Най-мното намазана малката мишка, защото бяше останал нейния номер. Блузи с къс ръкав х 1.80, с дълъг 4.49. Аз понеже не си взех нищо и се притесних момичетата да не съм валят. Все едно ще си взема нещо през тях ,дето само клюкарят. Simple Smile
Изгревския Лидъл не работеше и си викам спести ме 100 кинта, ама не. Отидохме в другия, та съвсем изтървахме работата

# 741
Пепеляшка се нарАботи, вземам си котката и книгата и приключвам деня. Единственото ми притеснение, е че май мъфините ми не се опекоха като хората, обаче така се натъпках с палачинки,  че няма да проверявам сега 😆

# 742
Аз от днес на диета, защо от днес, ами не знам, пък и не ми се яде.
След малко изчезваме на снимки. Всички са очаровани от детето ми, а това така ми топли сърцето. Той се държи съвсем професионално и всички казват, че е удоволствие да се снима с него.

# 743
Браво, Титина! С кеф ще гледам новия сериал и ще казвам, че "познавам" детето- звезда!

# 744
  • Бургас
Лин, бързи сте, ние тепърва тръгваме.

Браво на Калин!

# 745
Али, благодаря, че попита, пу пу, по-добре съм. Както ви казах, сама си поисках АБ, днес ми е трети прием. Пия си витамини и хапчета за кашлицата.
Най-накрая днес прекарах повече време в кухнята, отколкото в спалнята.
Болничният ми свърши, утре ще се пробвам да поработя.

# 746
  • Бургас
Лин,къде има Синсей в Бс 🤔 Хич ме няма за тез магазини,не обръщам внимание.
Новинка,радвам се,че си по-добре!
Хубаво е,че и децата вече са здрави - Марто,Ена,Мите...
Голям мерак имам да опитам това рисуване по номера и диамантените гоблени,но няма нито време,нито средства за тях.
Нямам време даже и за книгите,които ме чакат да прочета. Едната я чаках около година,да излезе на бг и да я пуснат на нсшия пазар. Но,нямам време да я прочета! А е последна книга от поредицата,която много харесвам.

Днес само готвя и мия чинии 😡 като прислужница съм 😡 а ми е почивен ден и исках да си полежа и мързелувам.... В другия живот...

# 747
  • Бургас
Синсей има в стария МОЛ

# 748
  • Бургас
Прибрахме се ние, мрънкалото е сърдито, щото си купи само една тениска, а аз съм си взела две неща, пък съм тръгнала само за компания Joy А трябва да се сърди на Марти, който хем не дойде, хем на него най-много дрехи взех Wink Има сериозни намаления, но нямахме време много да обикаляме, че ММ имаше уговорка с ел.техник и трябваше да поема Марти.

Новинка, пази се, сега ти се е паднало да почиваш.

# 749
  • гр.София
Привет и от мен🤗
И аз в тон с темата 😅 само, че онлайн шопинг, поръчах си дънки, кецове/сникърси и едни джапанки, доволна съм.
До сега гледах един психо филм, уж за любовен го пуснах 😂
Титина, браво на малкия актьор🤗
Моята щерка реди някакъв гоблен, заглеждам го и аз!
Приятна вечер момичета🤗

Общи условия

Активация на акаунт