Искам да кажа...(214) през ЯНУАРИ 2024

• 50 565
  • 859
  •   1
Отговори
# 720
  • Бургас
Ооо,щом ще трябва да се ходи после за редовната карта,ми не....ще чакаме явно!

# 721
Тази година още не съм се разписвала, че януари-февруари ми е сред най-омразния период на годината. Щом днес чак хладилника си измих (другата ми най-омразна работа) дупката е много голяма. Но мъжът ми сега се обади, че ми е купил "антидепресанти" - билети за Фантома на операта в НДК, че ние до Бродуей няма да стигнем, но да се възползваме те като са дошли.

Бубе, честито ти поредно бабинство! Със здраве и късмет орисвам!

Мони, успешно да е новото предизвикателство - леко и доходно!

В Пловдив чакат картите за намаление от БНБ - когато, тогава. Пуснаха учениците онлайн другата седмица. Няма да ставаме рано. Но защо ще почват чак в девет и ще свършват в два, никой не обяснява.
Грипът мина през нас преди две седмици - аз бях най-зле. Ден, два ми се губят от треската. Кашлицата при нас с мъжа ми продължи по-дълго. При децата хремата се проточи.

# 722
Ех, Рир, потърпи още малко и пролетта ще дойде.

# 723
  • Бургас
Как защо,Рир!?🤔 Ами да си поспиват и ученици и учители 😉

# 724
Добро утро!

# 725
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Днес е традиционния празник в Етрополе  - Свети Атанас - още от времето на траките.
Жалко, че няма сняг, но ще изведа Митето.
Ще хапнем месо на жар на открито.
После...
Ще се приготвяме за училище / работа....
Още има хрема. Не й виждам края....
Хубав ден!
Ето такова ще е обедното ни меню....

# 726
Добро утро!

Новинка,  как си?

Боби, честит ви празник!

Аз днес съм на домашно - разкрасителни процедури. Вчера си нарисувах картината по номера. Досадно е само в началото, после ми хареса. Даже си поръчах втора. Сдобих се и със статив, че врата ми крещи недоволно от цялото това привеждане и взиране.

# 727
Добро утро.
Мързеливо почистване, готвене и пране съм предвидила за днешния ден, но първо кафето.
Хубав ден от мен!

# 728
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!

Надявам се всички болни да са вече по-добре Hug
Селесте, как е Марто?
Мид - Ена?

Аз съм със ски учител, доволна съм.
Ученето ми през годините самостоятелно не даде резултат при мен. Имам грешна стойка, а бе сега се боря със себе си. Grinning
Хубав ден ви желая!

# 729
  • Бургас
Добро утро!

Ети, да не дърпам дявола за опашката, но май е по-добре. Първа нощ без Т, или ако е имало, е била ниска и не съм я усетила. Дано и болката в ухото е отминала, че то това не се търпи.

Моят план за днес е основно бездействие и по някое време шопинг по женски с Вики. Пак нямала дрехи завалийката. Заринати сме с храна, а майка ей сега ни е приготвила и пърленки. Аз ще направя едни палачинки за закуска, но ми се иска и една супа топчета да приготвя, хем имам малко останала кайма от тези дни, хем и нещо течно да хапнем.

Боби, весел празник! Помня ги тези шишчета и от стари снимки, много апетитно изглеждат.

Спокоен да е денят ви!

# 730
  • София
Добро утро.
Добре е, днес свършва аб.
Спокоен ден.

# 731
  • Бургас
Селесте, да не е нещо от Нефтохима? И ние нямаме дрехи и сме замислили да ходим по магазините Simple Smile Но, първо трябва да се събудят принцесите.

# 732
  • Бургас
Добро утро!

# 733
Добро утро! Али, откъде си поръчваш картините по номера? Аз си довършвам скоро моята 😀 Момичета, утре следобяд ми е прегледа, да ми стискате палчета♥️ иначе сега готвене, а довечера малко танци с ММ.Хубава неделя!🥰

# 734
Сави, сега поръчах от Ита България,  защото имаха намаление и с някакъв допълнителен код ми излезе 28 лв. с БД за картина 40×50. Добре ми се видя, но и не съм ровила много. Първата не помня, тя отлежава къде година, преди да я почна 😆

Сборих прането, изчистих втория етаж, направих си педикюра. Сега ще правя бананови палачинки и шоколяеови мъфини. После ще ичистя кухнята и банята,  ще преям и ще припадна 😆

Общи условия

Активация на акаунт