Искам да кажа...(214) през ЯНУАРИ 2024

• 50 566
  • 859
  •   1
Отговори
# 705
Момичета, днес бях на пулмолог.
Температура нямам вече, но все още нямам никакви сили, потя се, имам сърцебиене, кашлям и т.н.
Прегледа ме жената, няма хрипове. Прати ме на рентген, всичко ок.
Изписа ми витамини, разни хапчета за кашлицата и ако не подейства за ден-два - антибиотик.
Размислих набързо и я попитах дали да не започна веднага антибиотика. И тя ми каза, че пациентите са много против АБ и т.н., затова да пробвам с другите неща.
Ами аз се влача от 1 седмица, 4-5 дена температура, почти не ставам от леглото, нямам апетит, какво още да чакам. Прибрах се и започнах АБ.
Не мога да се начудя какво беше това, друг път винаги пресичам в началото.
Та така с мен. Надявам се новата терапия да подейства.

# 706
  • Бургас
Денят ме метна и не съм се записала. Едното на зъболекар, другото по лекари, пфуу.
Радвам се, че имаме оздравели дечица и добри резултати. Новинка, дано новото лечение даде резултат!

Марто за жалост не е на оздравяване. Заради продължаваща болка в ухото го заведох все пак при ЛЛ, тя ни прати на УНГ заради съмнение за отит и те се потвърдиха. Отново отрицателен тест за грип и ковид, явно пак се е върнала някоя бактерия, ще видим в понеделник какво ще излезе от носния секрет. Започваме АБ, няма как.

Сави, стискам палци всичко да е наред!

Лято, явно все пак на подсъзнателно клавиатурно ниво молбата ти е стигнала до нас Simple Smile Надявам се това "според очакванията ми" да е за хубаво.

# 707
  • Бургас
И ние ходихме на личната. Уж лека Т и сопол, ама започна кашлица. ЛЛ каза,че това било характерно за някакви рино вируси,които сега били много актуални. Няма АБ, но има от черните капки в носа и няма да ходи на училище до 31.01
Ходихме да снимаме и децата за картите за градския транспорт. Две снимки -10 лева, две деца 20 лева. Ако искаш!
Обаче пък за сметка това резервирах в Старосел през априлската ваканция, ще ходим по женски с момичетата и майка. Децата още не знаят

# 708
  • Бургас
Аз ще изчакам Марто да направи 7 другия месец и тогава ще ходя да вадя от новите карти, с едно редене на  опашка да мина. Ама и те не ползват често градски транспорт, та мога да почакам. Вики съм я предупредила, че нови снимки няма да правя, скоро вадихме за ученическата карта. Ма не се харесвала, ма не знам си какво, айде няма нужда от още 10 лв. Тогава баща ѝ я снима вкъщи и във фотото само ги разпечатаха, но не беше кой знае каква далаверата Simple Smile

Майка дойде днес с една голяма тава тутманик. Чакам мъжо да си дойде от работа, че да го пратя в мазето за компот и удрям лактите.

# 709
Дано Марто се повлияе от АБ.
Селесте,  Вики като мен иска, аз вадих лична карта миналата седмица,  предложиха ми да ползват снимката от паспорта от преди година и половина, но реших, че там не се харесвам и искам нова снимка,  като резултат изглеждам като идиот на ЛК.
Отличници сме днес, минахме на зъболекар и аз, и детето, минахме фризьор за детето и вежди за мен и сега чакаме китайско и ще почиваме вече.

# 710
  • Бургас
Моят мъж пък вчера се прибра с бакалава,  днес със саралии. Всичките почерпка от доволни клиенти.
Моите ползват редовно градски транспорт, особено голямата,която ходи три пъти в седмицата на плуване

# 711
Тогава баща ѝ я снима вкъщи и във фотото само ги разпечатаха, но не беше кой знае каква далаверата Simple Smile
Снимаш детето до някоя стена у дома с телефона. Обработваш в нужния размер и от флашка ще ти разпечатат колкото бройки искаш в някоя книжарница на цветен принтер. Понякога на децата правя по 5-6 пози и всичките ги разпечатвам на един лист. Така получават поне по 30 снимки (няколко пози). Режа снимката, лепвам върху нея безцветно тиксо(става ламинирана) и я ползваме. Цената, която ще платиш е само за лист цветно принтиране- около 50 ст.-1 лв. Simple Smile

# 712
  • Бургас
Със сигурност предпочитам да дам 10 лева,отколкото да направя всичките тия тракатурки Simple Smile

# 713
  • Бургас
Леле, Мари, как ми спести едни 20 лв, Господ здраве да ти дава! Горе-долу така направих и аз, но отидох във фотото.

ММ е даряван от доволни клиенти с вино, ракия, сладка, мезета, пукани чушлета Simple Smile

# 714
Необходини са 5 минутки за снимане и малко желание.

# 715
  • Бургас
Добро утро!
Другият месец и ние ще ходим за карта за градския на малкия. Той не го използва много в момента. Лятото по често.

# 716
Добро утро!
Поваляло е тази нощ, чак не ми се излиза да проверя колко е студено.
За снимките, снимала съм, пускала съм на цветен принтер и съм ламинирала, ама това като беше по-малка. Сега ходи и се снима сама претенцията, че ѝ е много важно как ще изглежда на картата за градски транспорт:)

# 717
Добър ден!

Аз, като една умятна булка, вече отметнах една пералня, обслужване на котела и манилюр. Сега отивам да пазарувам и ще прилегна. Тук вали дъжд от сутринта. Барем да го обърне на сняг.

# 718
  • Бургас
Бургас бус нямат готови карти и дават времени.,които важат до 17.03. На тези които преди са имали карта безплатна,която беше до 31.12,сега е удължена до 29.02.

# 719
  • Бургас
Добър ви ден!

Аз станах в 10, но като ударена от самолет. Вече няколко дни спя на пресекулки, на всеки час се будя, Марто и той е залепен плътно за мен, на възглавницата ми чак ляга и като удари 40 градуса, горим и двамата. Трябва да поизчистя, имам и превод да правя, добре че бабите са се погрижили за храната, да са ми живи и здрави.
Болният иначе е все така, но се надявам от днес-утре да започне оздравяване. Само да не излезе вдругиден някоя бактерия, която да се окаже на всичкото отгоре и резистентна на АБ, който приема.

Лин, викаш пак са неподготвени, временни, пък после постоянни...само по опашки да виси човек.

Общи условия

Активация на акаунт