Искам да кажа...(214) през ЯНУАРИ 2024

• 50 957
  • 859
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
Добро утро!

Ети, препоръчвам Гелоривойс за изчезнал глас. Допускам обаче, че точно тях смучеш, имайки предвид вчерашното им описание. Много лигави са ми и на мен, но действат. Хомеовокс също.

Али, здрава и щастлива да е мама! Все така грижовна!

Марто, както и доста бургаски деца, е много впечатлен от снега. То къде ли е виждало горкото. С шейната ще го водя на градина, че до обед ме съмнява да е останало нещо.

Хубав да е денят ви!

# 226
  • Бургас
Добро утро!
Навън много се пързаля. На два пъти щях да се пребия.
Тези хора са луди с тез цени на козметиката.

# 227
Аз препоръчвам хомеовокс за гласа.

Не знам колко са прекрасни тия кремове с баснословни цени, но се полакомих и си поръчах комлект дневен, нощен, серум и околоочен за скромната сума от 190 лв. Намален от 1300 лв (истинско е намалението поне и сайта е читав, и производителя на кремовете) Или пък съм най-големият шаран Joy
Ще видите вий каква прекрасна ще стана сега Joy

ПП Али, здрава и щастлива да е мама Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: вт, 09 яну 2024, 10:07 от rummi_pl

# 228
  • Бургас
Ужасна поледица е наистина и рязко стана студено. Като ескимос бях сутринта и пак усещах ледения вятър.

Руми, топ оферта си е твоето. Аз си купувам от моята козметичка кремове. По празниците имаше промо-комплект дневен крем и серум за 130. Че и мини черна чантичка подарък ми бяха сложили.

Последна редакция: вт, 09 яну 2024, 19:22 от selleste

# 229
  • Germany
Али, честита да е мама!
Крем за лице от години ползвам на Есте Лаудер, но напоследък кожата ми стана по суха и трябва да опитам нещо ново. Ще потърся от тази серия кремове.
Много е студено днес и при нас, но сняг няма. -6 беше сутринта като излизахме с Ина. Слава богу нямаше вятър и беше поносимо.
Хубав да ви е деня!

# 230
  • На брега на реката
Али, здрава и щастлива да е мама  и още за много внуци да помага! Kissing Heart

# 231
  • Бургас
Алечко,здрава и щастлива да е мама!🍀
Руми,ей,това е оферта!🍀
Марти,колко е щастлив само!❤️

# 232
  • София
Али, честита да ти е майчето!
Да продължавате да се зареждате взаимно с много любов и грижа.
Аз лятото ползвам Есте Лаудер, а сега това през студа ми е перфектно хидратиращо. Запечатва влагата в кожата, без да оставя мазни следи.
https://ankoreanstore.com/shop/isntree-hyaluronic-acid-moist-cre … o-hidratirane-na/

# 233
Али, здрава и щастлива да е мама  и още за много внуци да помага! Kissing Heart
това е и моето пожелание към Алето и майка ѝ.
Милият Марти, и на мен ми се притиска да съм до него на шейна.
Кремове ползвам всякакви, и скъпи, и евтини, все така си остарявам:)
Румка, ще чакаме да се похвалиш с прекрасна визия.
От сто поръчки по намаленията, нещо ми стана и ще го запазя, макар че е за по-топли дни.

Последна редакция: вт, 09 яну 2024, 21:36 от tuty

# 234
Али, много здрава да е мама 🥰!

Марти е най-доволен от зимната обстановка ми се струва 😃.

Тути, изглежда добре новата придобивка. Аз скоро нищо не съм поръчвала, само на малката. За мен си купих слънчева очила, че имах нужда.

Тренирах вкъщи, сега пия чай и ще ходя да пазарувам и на маникюр и то ще стане време за яслата. Много време ги държат да спят там и вечер няма заспиване до 22:30 😒. Отделно и не спи добре и се буди по 4-5 пъти. Ама няма какво да направя, ще си я караме така.

# 235
  • на Мелмак
Селесте, прекрасен е. Личи му колко е щастлив. Simple Smile
Тути, честито! Поне нещо, викаш, а?
Селесте, точно това лигавото е, но имам вече наченки на глас, до края на деня може и на Висоцки да го докарам.
Руми, сега само се поФали, пък нищо не показа. Я дай да видим тази промоция.
Аз докато пия кафе, чай и ви чета, ще навъртя няколко поръчки. Yum

# 236
Ей това чакам. Вие ще кажете дали да се надявам на чудеса Blush

Скрит текст:

# 237
  • на Мелмак
Руми, лъскаво и луксозно изглежда, пожелавам ти да върнеш едни 10-20г с този сет Wink Hug
Скрит текст:
Предполагам, се усеща закачката Simple Smile

# 238
Аз си напоръчах неща на The Ordinary, добри отзиви четох, а са бюджетни. Мажа тука, имам сутришна и вечерна рутина, дет са вика Grinning Чакам да се изпъна Grinning

# 239
Здравейте, аз ходих да ми махат гел лака и следобяд съм на терапия.Захващам се в ръце и този месец вече трябва да си направя изследванията за автоимунното и да имам лечение.Това ми е основна цел.Трябва да си вадя и мъдрец, но ще почака, не ме боли.Общо взето,това е при мен.Имам нова картина да рисувам- Рилския манастир,вчера я почнах.Имам 2 театъра, само се моля да съм здрава, за да мога да отида.💞 Хубав ден, момичета!😘

Общи условия

Активация на акаунт