Искам да кажа...(214) през ЯНУАРИ 2024

• 50 957
  • 859
  •   1
Отговори
# 240
Съни, имаш награда. Честито Hug

# 241
Добър снежен ден от мен!
Али, честита да е мама! Да ви посреща все така!
Колко време ни нямаше, а още не мога да вляза в ритъм. Днес ще оставя ММ да мисли за вечерята, мен ме мързи. Имам и елха да прибирам, да видим дали тази вечер ще има късмет тя.
Аз кремове ползвам със съставки от Мъртво море. Ефект не виждам, но както каза една приятелка " не ми развивай теории, кое как действа, ами кажи благодаря на баба си за кожата си".

# 242
Съни, имаш награда. Честито Hug
Благодаря,  явно са ме чули сутринта, че козметика за лице и коса няма да купя в близката половин година и са решили да ме заредят. Руми,  дано се подмладиш с колкото искаш, аз вече вдигам ръце, все същата съм си, без значение от цената на крема и серума, че и ампули,  чудотворни, ама явно са само изпразниджоб.  А за косата.. пореден комплект за 150 лв и тя прилича на слама, ама не е руса.
Але, здрава,  щастлива и обичана да е майка ти.

# 243
Али, да е здрава майка ти! Пожеланието ми се повтаря с по- горни такива! И нямам идея какво още ще чакаш да ти направи козметичната рутина, щото ти си си млада и убава.
Имам много неотворена козметика и мисля да не купя нищо в скоро време....е, освен някакво масло за антицелулитни масажи. От два дни се опитвам да си вляза в режима ми на хранене и с нетърение чакам едни къси панталонки да ми го докажат. После директно в един магазин за сребърни бижута, където съм си заделила пръстен- награда. А и едни обувки за бала на щерката заглеждам, но пусто са 10 см.
Съни, честита награда!
Румка, стискам ти палци за кремчетата.
Савина, успех с терапията!

Последна редакция: вт, 09 яну 2024, 20:46 от mariat

# 244
  • някъде ... тук ...
Али, здрава да е рожденичката!

Аз пък най-после си купих нови боти, че всекидневните ми се сцепиха точно преди Коледа и ходех с туристическите. Дано и новите изкарат толкова дълго като досегашните, че са маркови и скъпи (поне за мен). Много трудно си купувам обувки, въпреки че си харесвам разни...

# 245
  • при моите деца .....
Але, жива и здрава да е мама.
Аз използвам кремове по 20-30 лв...
Не се подмладявам, но да не ми опъва...
При нас е мноооого студено...
През деня температурата падна....
Уморено ми е.

# 246
  • София
Добро утро!
Не ми се иска да си подам носа навън дори.

# 247
Добро утро. Днес тук е още по- студено, но мисля да изляза на пазар.
Хубав ден от мен!

# 248
  • на Мелмак
Добро утро,
Не съм излизала аз и вече ми писва.
От днес освен нос, гърло имам и разстроен стомах. Пфууу.
Покрай Руми се сетих, че и аз взех сет последния път. Та снощи се мазах със серум за прекрасност, но днес си се събудих със суха и на люспички кожа.
Роди, ще пробвам твоя зимен крем Simple Smile

# 249
  • На брега на реката
Добро утро!

И на мен не ми се излиза, ама няма начин!
Вчера се носих по едни ботички, които са с ток и цял ден ходих като гейша. То не е тънък тока, но си беше неустийчиво. За днес съм заредила кубинките и ще съм като булдозер! Blush

Да споделя, че мира нямам! Понеже много харесах крема, за който вчера писах, питах момичетата в темата за азиатска козметика. Ами посочиха ми го в чужбински сайтове, на три пъти по-ниска цена! Изумена съм!  Какви са тези цени у нас! То излиза, че ние сме по-платежоспособни от германците?! Ама, че обирджийство! Rage
Та, последствията от това са, че ММ вече ми купи подаръка за 8-ми март! Joy

Хубав ден, момичета!

Последна редакция: ср, 10 яну 2024, 08:19 от Бубoлина

# 250
  • на Мелмак
Бубе,
Дай сега линк за немски сайт Simple Smile
Joy

# 251
  • Бургас
Добро утро,прекрасни!🍀
През прозореца само гледам навън сега и се втрисам 😂

# 252
Добро утро!

Толкова е студено, че ходих да видя котела дали работи... Наче, остъклението, дето го съборихме може и да беше грозно, ама правеше буфер от към навън.  Поръчали сме ново, ма докато стане...

Много благодаря за пожеланията за мама. Почерпихме се снощи много доволно, беше направила страхотна торта 🤩

Утре трябва да пътувам и хем не ми се ходи, хем няма как...

Спокоен ден, банда!

# 253
  • На брега на реката
Заповядай, Ети!
 https://www.stylevana.com/de_DE/catalogsearch/result/index/?p=2&q=Sosaeng

С код NSSTAFF, сваля още!

# 254
  • Germany
Добро утро!
Много е студено и при нас. Посъкратих малко разходката сутринта, че се смръзнах. Последен ден на сегашният курс. Утре тест и в петък почва новият. Оказа се, че не е само в мен проблема и има доста оплакали се от преподавателя. За съжаление се съмнявам, че ще го махнат, защото нямат преподаватели, а записани за курсовете им има много. Аз бях на 2-3 интервюта и чакам резулатати. Пуснала съм на доста места документи и смятам, че все от някъде ще изникне нещо.
Бубе, и аз вчера погледнах за тази марка кремове в Амазон и се изненадах колко по ниски са цените.
Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт