Искам да кажа...(214) през ЯНУАРИ 2024

• 50 959
  • 859
  •   1
Отговори
# 255
Здраве и берекет за сите! 🍀
Пожелавам Ви най-вече спокойствие, дами.

# 256
  • София
Нашата постановка нещо не струваше. Не знам как Любо Нейков се е съгласил да участва в нея изобщо. За сметка на това обаче после си хапнахме и поприказвахме с приятели.
Едва успяхме да изкараме колата от паркирани мутренски коли пред и зад нас. Центъра не е за бели хора вечер…

# 257
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Пия кафето и се мотивирам за работния ден...
Мразовито  е при нас...
Хубав ден!

# 258
Добро утро!

И тук отново е мръсен цепак, а аз трябва да ходя да Варна.  Грам не ми се мърда...

Спокоен ден, банда!

# 259
При нас показва, че е -5. Протестирам. Последен ден отпуска. Мрън.
Хубав ден от мен!

# 260
  • София
Добро утро!
Тук е -8. И аз се настройвам за излизане.
Прекрасен ден!

# 261
  • На брега на реката
Добро утро!

Не знам колко градуса е навън, но едва ли е по-малко от при вас! Отпуск съм днес и утре и ще пътуваме. Хич не ми се мърда, но няма начин!

Хубав ден, момичета!

# 262
  • Бургас
Добро утро!🍀

# 263
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
-11 показва при нас Hushed
Искам сняг при тези Т.
Щерката хем иска на ски, хем си уговорила срещи уикенда. Засега избра срещите. Аз, ако съм добре - планината. Още се влача болна. Какво е това чудо не знам, обикновено се оправям за 3-4 дни.
Хубав ден ви желая!
Бубе, къде ще пътувате? Към София?

# 264
Добро утро.
Наистина е доста студено навън.
Ети, дано се оправиш вече и да си направиш разходка.
Бубе, Али, лек път.
Искам да благодаря на Новинка, тъй като вдъхновена от нея, подадох сигнал в общината за неработещо улично осветление.
Хубав и усмихнат да е денят ви.

# 265
  • Germany
Усещаше се като -8 при нас сутринта и пак направихме по кратката разходка с Ина.
Моля за стиснати палци днес. След малко ми е финалният тест на курса, после имам важна среща.
Успешен ден на всички!

# 266
  • На брега на реката
В София сме вече, Ети, но няма да се заседяваме този път. Още довечера се прибираме.
Пътя беше добре Слава Богу,  че онзи ден пак е имало колони по нашия маршрут.
Имаше заледявания тук там, но като цяло беше добре!

Последна редакция: чт, 11 яну 2024, 11:32 от Бубoлина

# 267
При нас -7 показва компютъра, станцията, казва -2.
Лек път на пътуващите, пътищата и улиците са чисти.
Имах ходене до ментъра, ММ ме закара. Ходя да прибирам неща дето Калин си ги е забравил по снимачните площадки. Иде ми да му откъсна главата дето ми създава допълнително работа.
Вчера си викам, ей малко да си почина, ама не - бягай до студио Бояна, после за медицинско за работа...а той ми се носи като народна песен. Не съм го била предупредила.
Графикът ми го е запълнило до дупка това дете. Другата седмица, ще ми е нанагорно, че ще съм и баща , и майка

# 268
Титина, такива да са ти разкарванията. И без това ти не си свикнала да почиваш.
Мони, стискам ти палци.
Ние сменяме тоалетна чиния. Т.е. ММ сменя, аз го гледам и чакам да стане обяд, за да пусне водата и да се задействам.

# 269
Що я сменяте, Мари? Ремонт или се развали?
Тит, моята Мони описваш, нали? Онази вечер рева, че си е забравила зарядното в училище. Ние с баща ѝ не ползваме айфон, та не можахме да ѝ услужим. От яд рева, че е такъв заплес, мен хем ми беше смешно, хем се ядосвах, че така се подценява. Истината е, че твърде много я гледаме като принцеса и ѝ трябва повече време докато си изгради навици да се грижи за себе си и вещите си. Да са здрави, пък на другото животът ще ги научи.
Бубе, мислили ли сте да се преместите трайно в София?

Общи условия

Активация на акаунт