Анален секс след аборт

• 6 901
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
Как така не можеш да ходиш и сядаш дори и час след това? Луда ли си да си причиняваш такова нещо на тялото? Нещо правиш неправилно, за да имаш такива усещания!

Също е добре да се информираш как точно може да хванеш инфекция при анален секс. Не е само редуването. Надявам се ВИНАГИ да използваш презерватив при анален секс. ВИНАГИ!

# 16
Не съм им светила,но има 20 свидетеля на следващия ден как е била.Тръгнала си от работа и си взела болничен.Тя самата е споделила,не е невъзможно според мен.
 Сега всеки я знае и си търси мъже от далече а този е зарязан.

# 17
  • Melmak
Е, айде де , лошо ти е нещо, ще кажеш на колегите “правих анален секс и не мога да седя”… наистина дори да е така, защо се споделя с колегите? Не може ли да каже, че не се чувства добре и да си ходи?

Ако това е истина не знам този какво трябва да й е причинил, за да се чувства тя така. Ако мъжът знае какво прави, няма да има болка. А и все пак идеята не е да те боли, а да ти е хубаво. Не знам защо е прието, че аналният секс е приятен само за мъжа. Доста погрешно схващане, но явно някои мъже нямат идея какво правят и се държат като развързани коне.

# 18
Що за глупост???
Първо аналния секс е супер вреден !
На една позната която беше голям почитател си докара такива проблеми,че и оперативно се наложи...
Месеци на лекарства и тя и другия копач на съкровища .....

Така ли преживявате аборти в днешно време?
Само веднъж съм пробвала в ранна възраст и разбах,че това безмислено ,болезенно и ненужно "удоволстиве"
И не ми се слуша за партниора ,подготовки и др...
Това трябва да си имаш проеблми с главата и да искаш да имаш такива и с Гъза !

# 19
Надявам се да сме се разминали без инфекция или поне антибиотика да си е свършил работата. 🙏
Вече знам, че трябва да се изчака, от тогава нищо не сме правили. Ако има значение не съм получавала оргазъм, за да се получат контракции.

Щом не си редувала няма какво да стане. А то и без аборт ако ги редуваш анален - вагинален 99% е шанса да си лепнеш инфекция.

Познавам една, която приятеля и (вече не са заедно) я разпори, чак болничен си взе(не знам какво е пишело на него) и всичките и колеги са разбрали, че не е можела да хофи.Отива на работа и не може да ходи, та си тръгнала. Вече всеки я знае като анално изпитание, та защо си правите експерименти.
 На мъжът кефа не е по-важен от Вашето здраве. То не стига че един аборт е риск(минимален, но все пак), та накрая той не може да трае 1 ден.
 Предполагам са изписал антибиотици, пийте ги. Те са за това, да предотвратят инфекции.

Чак пък да я разпори.... И аз правя доста анален секс ама чак пък толкоз. За ходене и сядане съм съгласна ама не повече от час след акта. Той с крака ли я е опрявял?!
Чувала съм, че да се прави анален секс доста често е вредно. Все пак мускулите на сфинктера не се възстановяват и възвръщат първоначалното положение, както мускулите на влагалището. Така отворът на ануса остава отворен и някой ден ще се изпускате и няма да можете да удържите да отидете до тоалетната при силни позиви. И да не споменавам при диария. Буквално ще изтече всичко от дебелото черво и няма да можете да го спрете.

# 20
Пълни глупости! Единствено има опасност да се изпуснеш по време на самия акт. Ама това, че едно се свивало другото не е доста фантастика.

# 21
Не е трябвало да имаш полов контакт след аборта поне 3- 4 седмици. Иначе, другите коментари, не можели да седнат, с какви хора правите си лягате!? Аз нямам такива проблеми след анален секс. Мога веднага да седна и да ходя, без да чуватсвам дискомфорт. Сексът е удоволствие, не наказание.

Общи условия

Активация на акаунт