Какви мъже харесвате ?

• 5 075
  • 99
  •   1
Отговори
Какви качества намиратe за най-важни в един мъж? Подредете ги от най-важните към по-малко важните. Може да направите списък или да го напишете в свободен текст.

Ето примерен списък, който може да използвате:

Пари
Хумор
Физическо привличане (например, слаби мъже, мускулести, в добра форма, добра стойка и тн.)
Доверие
Характер (например, доброта, честност, сила и тн.)
Емоционална интелигентност
Амбиция
Подкрепа
Увереност
И тн.

Моля, опишете подробно какво харесвате, ако имате специални предпочитания в тези категории. Например, какво ви привлича физически (слаби, мускулести, добра стойка) или какъв тип характер търсите (интроверти, екстроверти и тн.) Какво ви е нужно, за да харесате мъж.

Моля преди да напишете доверие или любов да помислите колко струва любовтта на човек, който не е мотивиран, който не е уверен и тн.

И бъдете честни. Ако парите са на първо място. напишете го! Не се срамувайте от мнението си и кажете каквото мислите!

# 1
Не стига, че ми мирише на редпилър, ами и няма да дадеш свободно поле за изява, а по някакъв измислен списък да се водя, че и нареждания какво да пиша и да подреждам... Мерси много. 🥱

Иначе темата ми е интересна, ама по-неприятно нямаше как да бъде формулирана.

# 2
Домашното по етика и право?

# 3
Звучи като лексикон от 70-те години.
Анкета за училищна работа ли е?

Много казармена тема.

# 4
  • на село
Стари
С много пари
Joy

# 5
И защо да го правя? Даже не молиш, а нареждаш...

# 6
  • София
Тъпи и красиви, без пари.

# 7
Не се срамувайте от мнението си и кажете каквото мислите!
Срамувам се, но ще кажа.
Най-накрая разбрах, какво е това което притежавам, без да съм знаел как се казва.
Аз съм точно такъв - емоционално интелигентен със финансово чувство за хумор.
Много, много неща харесвам в себе си... Това понякога ми пречи, но не му обръщам внимание.
А в стойката колко чувство за хумор има, не е за разправяне.
Циганката умря мноооого отдавна.

# 8
Аз пък стари, без пари... 😂

# 9
Харесвам мъже везни без значение статус образование класа или т.п везни ли е ме превлича страшно много после разбирам разбира се зодията незнам защо аз съм Водолей и имам проблем с везните дори се влюбвам в тях без да имам никакъв интимен контакт с тях

# 10
# 11
Идеалните мъжки мерки?
90-100-40
90-годишен, със 100 милиона в банката и 40 градуса температура.

Иначе ако говорим сериозно, отвъд задължителното да не пие, да не бие и да не изневерява добавям като минимум да ме уважава и зачита, да съм му приоритет, и да не е екстроверт, понеже аз съм доста тежък интроверт и общуването с екстроверти и компаниите им ме унищожава психически и емоционално, направо ме съсипва.

Всичко над това е бонус.
А хубавият секс пък е много голям бонус.

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 01:04 от Country Strong

# 12

И бъдете честни. Ако парите са на първо място. напишете го! Не се срамувайте от мнението си и кажете каквото мислите!

Бъди честен, не се срамувай - нямаш пари, нямаш връзка и обвиняваш жените за живота си.

# 13
  • Далечният изток
Парите вече са на едно от първите ми места. Не се срамувам изобщо.

Прилича ми на онези мъжките скАли дето оценяват жените от 0 до 10... Само че обратно. Много ми е гнусно това. Rolling Eyes

# 14
В момента - никакви.

Общи условия

Активация на акаунт