Какви мъже харесвате ?

• 5 076
  • 99
  •   1
Отговори
# 30
Защото зад паричните комплекси най-често седят мъже, които си мислят, че парите са им най-големия проблем в неуспехите. Което не е така, обикновено липсата на амбиция, ролята на жертва и непрекснатото самосъжаление са отблъскващите, а и водят до съответното безпаричие.
Този пост трябва да се закове някъде. Подозирам, че съфорумЦите, които по други теми се скъсват да философстват на тема какво търсят жените, скоро няма да се обадят тук.

# 31
  • София
Мъжки мъже, да не се налага да го уча как да бъде такъв. И със сигурност работлив. Мързеливи и слабаци, такива, дето висят на компютър, телефон или пред телевизора по цял ден са ми направо гнусни.

# 32
  • Пловдив
Интелигентен
Амбициозен
С богата обща култура
Независим финансово
С разнообразни интереси
Без много комплекси
Възпитан
С чувство за чест, морал, дълг и справедливост
Уважаващ себе си и другите
Обичащ природата и животните
С широки рамене.
С чувство за такт и мярка във всичко.

Що се отнася до парите, ако до един такъв мъж има жена със сходни на неговите качества мисля, че парите няма да са проблем.

# 33
Аз харесвам моя мъж, другите не ме интересуват и са ми безразлични.

# 34
20+ сантиметра.

# 35
  • Наблизо
Харесвам моя си.И като го взех,нямаше никакви пари.
Виж,имаше потенциал.
Ама това не се харесва на редпилърите.

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 12:28 от BeautifulM

# 36
Харесвам ретро сексуални мъже. Ама с главно М. Тия новите женчовци, с по-гладки ръце и крака от моите, дето са вечно в депресии и не им става, хич да не ме доближават. 😂😂😂

# 37
Харесвам мъжете на място. Тези, които държат на думата си. Не я променят през 2 мин. Целеустремени, борбени и верни на принципите и семейството си. Абе, мъжкари, които са изчезващ вид.

# 38
харесвам такива, от които спираш да виждаш фона, като ви се засекат погледите..

# 39
Извън матрицата с две думи казано, а с една - смели.

# 40
Защото зад паричните комплекси най-често седят мъже, които си мислят, че парите са им най-големия проблем в неуспехите. Което не е така, обикновено липсата на амбиция, ролята на жертва и непрекснатото самосъжаление са отблъскващите, а и водят до съответното безпаричие.
Това е вярно. Липсата на определени качества в мъжа, които качества всъщност водят до проспериращ финансов живот, са не по-малко отблъскващи. Като цяло хората обичаме да рационализираме всичко по начин, по който ни отърва. Рядко вината за собствените неуспехи се търси в себе си, защото е по-лесно да е някъде навън. По-лесно е отговорността да е извън нас. Така и тези мъже "обясняват" неуспеха с жените с нещо, което нямат и за което смятат, че не са виновни.
Хубавото за мъжете е, че жените търсят много по-широк и комплексен набор от качества в потенциалната си половинка и в зависимост самите те какво "предлагат". Може да не е богат, но да е млад, умен и амбициозен. Може да не е с перфектно тяло, но да е висок, заможен и с безупречно държане. Важното е, че почти всеки нормален мъж има шанс и може да работи по собственото си развитие (умствено, физическо, финансово, кариерно) и така да бъде по-желан.
Разбира се, голяма част не го правят.

# 41
  • У дома... някъде
Харесвам мъжкари в пълния смисъл:
Да защитава неговото си.
Да е умен.
Да е добър.
Да е всеотдаен
Да има принципи.
Да не лъже.
Да не изневерява.
Да проявява човещинка към бездомните хора и животни.
Външността не гледам толкова колкото държа на тези качества.
В днешно време такъв типаж е мираж.

# 42
Харесвам мъжкари в пълния смисъл:
Да защитава неговото си.
Да е умен.
Да е добър.
Да е всеотдаен
Да има принципи.
Да не лъже.
Да не изневерява.
Да проявява човещинка към бездомните хора и животни.
Външността не гледам толкова колкото държа на тези качества.
В днешно време такъв типаж е мираж.

Да не лъже и да не изневерява?...
Едното е свързано с другото.

# 43
Да не лъже и да не изневерява?...
Едното е свързано с другото.

Може да изневерява и да не лъже или пък да лъже, но да не изневерява, бре.

# 44
  • У дома... някъде
Valerie R ,за мен лъжата може да е за дребни неща.
Пак е лъжа.
Изневярата е различно.
Пак е вид лъжа,но си е  изневяра.
Затова ги споменавам отделно.

Общи условия

Активация на акаунт