Какви мъже харесвате ?

• 5 077
  • 99
  •   1
Отговори
# 15
Като за начало, да не прави анкети в женски форуми за това какво харесват жените. Grinning

# 16
1. Интелигентен + Емоционално интелигентен + Работлив + Със семейни ценности
2. С пари
3. Обича животните
4. Образован
5. Изглежда добре

Примерно тоя от снимката на Ламата по 10балната е между 4.5-5 като външност. За да компенсира, трябва да притежава поне 4 от другите точки Trollface

# 17
  • София
Собствения.

# 18
  • София
При мъжете пари и самочувствие са свързани с права линия. Един мъж, който няма пари е неуверен, заядлив, въобще неприятен за разговор и компания. Ето затова не бих излязла с такъв.

# 19
Интелигентни, високи, да не пият,  да не са зодия Рак и да са мъже.

# 20
Вече никакви.

# 21
За всеки е индивидуално, мисли за това какво ти харесваш ,а не останалите !

# 22
А защо, каква е целта на упражнението?

Бъди честен, не се срамувай - нямаш пари, нямаш връзка и обвиняваш жените за живота си.
Не нещо такова намирисва, като гледам как е формулирана темата.

# 23
  • София
Всъщност най-важното ми е как се чувствам аз в негово присъствие. Ако ми е весело, добре, просто спокойно - тогава чудесно.
Ако ме напряга с разни твърдения и въпроси, ако се чувствам на тръни - ако ще да е първи красавец, пълен с пари, не е за мен.

# 24
Всеки е имал критерии, като е бил на пазара, но по- важното е тоя който ти харесваш, да хареса теб. Да стане спойката,  както се вика.
Иначе харесвам и Брат Пит и Роберт де Ниро и още други, ама кво от това.

# 25
А защо, каква е целта на упражнението?

Бъди честен, не се срамувай - нямаш пари, нямаш връзка и обвиняваш жените за живота си.
Не нещо такова намирисва, като гледам как е формулирана темата.

Ами авторът може да промени заглавието на темата.
Например: "Какво да направя, за да ме харесват жените" или "Как ще ме харесат жените, като съм... "
Може и "Защо не ме харесват жените?"
Оттам нататък може да стигне до отговор за себе си, а не за мъжете по принцип.
Мъжете ПО ПРИНЦИП са като бисквитките на една поточна линия - уж всички почти еднакви отвън, но всеки различен отвътре.

# 26
Нещо съм пропуснала вероятно, но защо решихте, че е автор, а не авторка?

# 27
Нещо съм пропуснала вероятно, но защо решихте, че е автор, а не авторка?

Може и да греша разбира се, но жена не би задала такава обща тема по този начин.
Освен ако не учи нещо и прави анкета. Тогава обаче изказът щеше да е по-различен.

# 28
Защото зад паричните комплекси най-често седят мъже, които си мислят, че парите са им най-големия проблем в неуспехите. Което не е така, обикновено липсата на амбиция, ролята на жертва и непрекснатото самосъжаление са отблъскващите, а и водят до съответното безпаричие.

# 29
+1 към savii_

Просто самият начин по който е написан първият пост ми прилича на нещо, което би казал мъж.

Общи условия

Активация на акаунт