Какви мъже харесвате ?

• 5 081
  • 99
  •   1
Отговори
# 45
A може и да изневерява, ама умно и по малко, и да не го хващат Wink

# 46
Да не лъже и да не изневерява?...
Едното е свързано с другото.

Може да изневерява и да не лъже или пък да лъже, но да не изневерява, бре.

Съгласна. Всеки си има стил в слабостите 🙂

# 47
Да прави хубав секс, да изкарва добри пари и да не приказва много. Heart Eyes

# 48
Valerie R ,за мен лъжата може да е за дребни неща.
Пак е лъжа.
Изневярата е различно.
Пак е вид лъжа,но си е  изневяра.
Затова ги споменавам отделно.

Права си.
По повод лъжата за дребни неща си спомням един комичен случай. Работехме с адвокат, който имаше секретарка, изповядваща религия,  недопускаща лъжата. Така когато го търсеха и той беше зает и не успяваше да говори, секретарката не можеше да лъже, че го няма в кантората. Казваше в прав текст на човека. Например: Там ли е адвокат еди кой си? Може ли да ме свържете с него? Отговор: "Тук е, но не, не може."
Как.. Защо.. Важно е!
Отговор: Защото не иска да говори в момента с вас. Сега говори с друг.

Адвокатът беше предупредил всички за тази "особеност" на секретарката - не можеше да лъже за нищо. За абсолютно нищо.

# 49
Да прави хубав секс, да изкарва добри пари и да не приказва много. Heart Eyes
И да не ходи на инат и да не се заиграва с други. ☺️😁

# 50
Мъжът трябва да:
– ме кара да се чувствам жива – да не е някой умрелник и флегматик – да можим да водим забавни и интересни разговори
– да е влюбен в мен и аз в него
– да правим мнооого химичен кекс (това ми е особено важно, иначе нищо не си струва без близост и страст)
– да е с колоритен ум – забавен, емпатичен, гъвкава мисъл
– да е грижовен към мен
– да е топъл като човек и любовник, за да ми импонира
– ако има пари – бонус – ако няма, ще трябва да проима покрай мен
– казах ли? да е с високо либидо

# 51
Да ме възприема първо като човек и после като жена
Да иска да знае какво мисля
Аз да искам да знам той какво мисли
Да се интересува какво се случва наоколо
Да притежава емпатия
Да не се изнервя бързо и да не е агресивен по никакъв начин
Да не ме лъже независимо от ситуацията
Никакви изневери
Да не е лицемерен и нагаждащ се
Да е еднакво критичен и към себе си и към другите
Да е активен и да не го мързи
Да има идеи за бъдещето си: учене, работа, живот - къде, какво, как...
Да се доближава до това, което аз харесвам като външност
Да не е повече от 2-3 години по-голям или по-малък.

# 52
  • Швейцария
Мускулест, милионер, дълга коса, верен до гроб, да прави всичко за мен...друго не се сещам. Илюстрирам нагледно. Ако някой го познава и е готов да вземе застаряващ глиган в анцуг, call me Laughing

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 02:45 от JennyBG

# 53
  • Швейцария
И това ще свърши работа, малко е слабичък, ама няма да имаме претенции я Laughing Този остаря де, ама нещо подобно. И другият е на 61 години, искам поне да знам кой е неговият пластичен хирург Laughing

Ето това е младичко.

Да обобщим по темата. Това на външен вид, подплатено с някой и друг милион и сляпо за всяка друга жена. Ех, мечти...С една дума, такъв не съществува.

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 06:27 от JennyBG

# 54
Доколкото разбирам, авторът на темата е слаб, мускулест и с добра стойка и се чуди дали това гарантира успех сред жените, щом няма пари.
Пич, не гарантира! Жените са сложни същества и имат комплексни критерии. Ако нямаш пари, поне трябва да можеш да ги изкарваш. Не непременно сто милиона, но все пак някакви.

А какви мъже аз харесвам? Ами и аз харесвам моя си мъж, заради ето този малък списък от качества: красавец, умен, с добър характер, винаги е на моя страна и ми мисли доброто, обича и знае как да прави секс, забавляваме се заедно, смеем се заедно, съгласен е да ме вози из цяла Европа... Е, и още 50-60 други качества.
А пари - може да изкарва, но и аз мога.

# 55
  • София
Като за начало, да не прави анкети в женски форуми за това какво харесват жените. Grinning

+1 за това, ако си търсиш обяснение защо не те харесват жените се замисли какво са ти казвали като коментар, обикновено ние си казваме какъв е проблема ама на мъжете не им харесва и не слушат. Самия факт, че се пуска тази тема ми намирисва на нарцисизъм сериозно...което си е топ качество, което жените не харесват, за тона на поста пък хич не ми се говори...назидателно - заповеднически *yuck*

# 56
  • София
Аз всъщност си търся мъж, който прилича на мен.
Да има пари колкото мен.
На външен вид пак да е подобен на мен - не много слаб, не много мускулест, висок.
Да има подобни на моите интереси - музика, концерти, пътуване.
Дори на характер да е като мен - малко луд, но спокоен през повечето време. Малко по-стабилен в критични ситуации.
Да е минал през подобни етапи в живота си.

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 09:50 от Rockstar

# 57
Роки, не ти трябва като теб. С хора със същите травми като нашите не бива да се събираме, защото връзката ще е токсична. Трябва ти някой с който да постигнеш баланс.

# 58
  • София
Ако гледаме само физически, а може би и не само, идеалната визия за мен е Ейнар Селвик.
Но явно дори и физически в другите хора пак търся общото с любимия човек до мен.

# 59
  • Швейцария
Той Ейнар викинг ли е? Не е лош.

Общи условия

Активация на акаунт