КАУФЛАНД - ЯНУАРИ 2024 -тема 69

• 62 148
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
  • Стара Загора
На касите за самообслужване обикновено плащам с карта, но онзи ден чух, че може и в брой. Последно като ходих, се оглеждах къде да сложа парите, но не видях, а точно тогава нямаше служител, който да попитам. Бихте ли ме насочили как става плащането в брой - само книжни ли приема или може и стотинки, както и ако нямам точни, дали касата има функция да връща ресто?

# 241
  • Mostly in my mind
Може книжни,може и стотинки. Разбира се, че има опция да връща ресто. При нас има 6 каси на самообслужване, като на 3 от тях може да се плаща кеш. Отляво са стотинките, отдясно са книжните. Попадала съм на клиенти, които с шепите изсипват жълти стотинки Stuck Out Tongue Winking Eye

# 242
Има два вида каси. Само с карта и смесени. Ако си била на такава само с карта, няма къде. На другите се вижда, долу вдясно са банкнотите, вляво са монетите.

# 243
  • Стара Загора
Мноого благодаря! Не знаех, че касите са различни. Grinning Ако не се лъжа и при нас са 6.

# 244
При нас касите отляво са само с карта, касите отдясно са с карта и кеш.

# 245
На Брио Блек стоун добри ли са? Имам нужда от подновяване на тиган и тенджера , а нямам на тази марка

# 246
При нас касите отляво са само с карта, касите отдясно са с карта и кеш.

И при нас е така. Бяха по 3, сега са по 4 от двата вида.

# 247
  • Mostly in my mind
точно така са и при нас.

# 248
  • Стара Загора
Ето защо не откривам къде са отделенията за кеша. Винаги се мятам на касите отляво. Grinning

# 249
  • Mostly in my mind
Ето защо не откривам къде са отделенията за кеша. Винаги се мятам на касите отляво. Grinning
Щото няма опашка на тях сигурно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 250
  • София
На Брио Блек стоун добри ли са? Имам нужда от подновяване на тиган и тенджера , а нямам на тази марка
Имам голям тиган на Брио, на мен ми харесва, удобен ми е, не загаря, лесно се чисти. Купих си и една тенджерка от едно намаление, но още не съм я ползвала.

# 251
  • Mostly in my mind
Не ги харесвам аз Брио.

# 252
Аз им бях фен на Брио, но последните няколко тенджери и тигани които купих, отидоха за рекламация, и вече се въздържам.

# 253
Месомелачката някой да е купил и да даде отзив за нея - бая и се чудех, но ме спря това, че нищо не знам за тази марка.

# 254
Точно на касите на самообслужване в които можеш да платиш кеш се освобождавам от събралите се монети. Изсипваме всичко налично и после слага банкноти. Пак има ресто някакви стотинки, но основните съм ги разкарал.

Общи условия

Активация на акаунт