КАУФЛАНД - ЯНУАРИ 2024 -тема 69

• 62 138
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
Ето защо не откривам къде са отделенията за кеша. Винаги се мятам на касите отляво. Grinning
Щото няма опашка на тях сигурно Stuck Out Tongue Winking Eye

Да, междудругото.
С карта гледам, че не искат да плащат.
Всички се редят на смесените каси.
Касите с карта винаги са свободни..

# 256
Ето защо не откривам къде са отделенията за кеша. Винаги се мятам на касите отляво. Grinning
Щото няма опашка на тях сигурно Stuck Out Tongue Winking Eye

Да, междудругото.
С карта гледам, че не искат да плащат.
Всички се редят на смесените каси.
Касите с карта винаги са свободни..
Аз винаги съм на тези каси Wink никога не съм плащала кеш на тях Wink

# 257
А защо тогава не ходиш на тези само с карта?

# 258
  • Русе
На Брио Блек стоун добри ли са? Имам нужда от подновяване на тиган и тенджера , а нямам на тази марка
Преди 2 седмици взех на студента уок тиган. Много е доволен. Ще видим колко време ще издържи.
Навремето имах керамичен на Брио и не бях доволна. Много бързо започна да залепва. Много лесно се и надра.

# 259
  • София
Знаете ли Кауфланд участват ли в оная инициатива на правителството за ниските цени?

# 260
Вижте за тиган Smitter в Емаг, много са добри, говоря за керамичното им покритие, че имат и тефлон.
За тенджера аз лично бих си взела инокс или емайл, другото не ми е приятно, въпреки че кукърите са ми тефлон като се замисля, но от тях веднага махам яденето.

# 261
Аз си бях взела една стоманена тенджера от Метро, няколко години я ползвам, супер е. Не мога да стигна до там тези дни, ще отида да потърся и някоя друга, че старият ми комплект, който е на 100 години и не е мръднал, не става за индукционни котлони.
На Брио Металика започнаха да се разпадат след първото пускане в миялната. Бях качвала и тук снимка.

# 262
Знаете ли Кауфланд участват ли в оная инициатива на правителството за ниските цени?

От всякакви стокови групи има артикули.

# 263

От всякакви стокови групи има артикули.
Смятам, че пита за инициативата"Достъпно за вас". Участва с малък брой стоки.

Последна редакция: ср, 24 яну 2024, 03:22 от Пролетно цвете

# 264
А защо тогава не ходиш на тези само с карта?
Само там ходя. Никога не ходя в дясно Wink

# 265
Аз си бях взела една стоманена тенджера от Метро, няколко години я ползвам, супер е. Не мога да стигна до там тези дни, ще отида да потърся и някоя друга, че старият ми комплект, който е на 100 години и не е мръднал, не става за индукционни котлони.
На Брио Металика започнаха да се разпадат след първото пускане в миялната. Бях качвала и тук снимка.
И аз минах на стомана ,омръзна ми с тези покрития вечно има нещо ожулено, а не ги пускам в миялната. Миналата година ми писна и изхвърлих абсолютно всички тенджери,тави и тигани и купих стомана защото на практика са вечни. Тенджерите ми са от Икея, съвсем обикновени от 25 до към 50 лв бяха спрямо размера с трислойно дебело дъно . Цяла година ги ползвам и няма надрано, няма загоряло и не се съобразявам дали може в миялната, директно бутам всичко вътре.

# 266
Не бях се сетила за ИКЕА, ще имам предвид тази опция.

Последна редакция: вт, 23 яну 2024, 18:09 от Lemy

# 267
Оферта ли е?

# 268
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Много съм доволна от Брио Стоун. Първия ми тиган беше от тази серия, бях впечатлена. След това смених всички тигани🙂Имам почти 10 вида от тиганите и касеролите. Винаги съм ги купувала на намаление.

# 269
Подарен
Някои ако ще купува бонбони имам купон за РД, имам и за отстъпка 2лв при покупка над 50лв, и двата купона са активирани. Ако има желаещи да пишат на л.с.

Последна редакция: ср, 24 яну 2024, 14:09 от rosicapi

Общи условия

Активация на акаунт