КАУФЛАНД - ЯНУАРИ 2024 -тема 69

• 62 096
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
  • Русе
Чакам пак да го пуснат, че някой ми е фичнал купата някъде и да си купя нов.  Днес го гледах на 17 лв. Ама викам...ще го чакам на 8 лв Wink
17,50 лв. го гледах аз оня ден в Кауфланд на Липник при дефектните стоки намален на 50% от 35 лв Astonished Не знам това големият ли беше, но кой луд ще даде 35 лв за него на редовна цена?
А иначе, за който пита как изглежда, това е лидълския чопър. Имам и кауфландски, но той ми е на село, бял е със зелено
Скрит текст:

# 331
В малки количества и меки неща изобщо не ми пречи. Моркови обаче за салата много не обичам, защото ме заболява ръката по някое време.

След като толкова стържеш, по-добре си купи електрическо ренде.

# 332
От двете душ слушалки в настоящата брошура коя е по- добра и стават ли на Liv&Bo слушалките изобщо?( 8.99 лв, стр 37) Благодаря

# 333
Лятото взех комплект, качествен изглежда , предишният също беше на Кауфланд, 7-8 години изкара, /тогава не бяха ЛивБо/.

# 334
  • Пловдив
Някой има ли мнение за една от двете вертикални прахосмукачки - Суитч он или Ровента от новата брошура? Трябва ми за ежедневна употреба, но имам и килими. Нямам домашни любимци. По принцип имам перяща Зелмер, но ми е много тежка постоянно да я вадя.
Скрит текст:

# 335
Амиамо, предполагам слагаш очила като правиш нагревки на синусите, от къде ги взе?
И по колко минути, колко пъти на ден и колко дена?🤔😁
Мм много хареса снежанката с кисели краставички нарязани в ръчния чопър, поръча все така да ги режа.

# 336
Към инфрачервената лампа има очила

# 337
Аз също се нареждам за мнение. Чудя им се и в краен случай ще взема едната ако не ни хареса ще я върна.

Някой има ли мнение за една от двете вертикални прахосмукачки - Суитч он или Ровента от новата брошура? Трябва ми за ежедневна употреба, но имам и килими. Нямам домашни любимци. По принцип имам перяща Зелмер, но ми е много тежка постоянно да я вадя.
Скрит текст:

# 338
  • София
Lemy, в кутията има очила. С тях седя. Не трябва да се гледа лампата без очила. Започвам с малко минути и постепенно ги увеличавам.  Един път на ден. Поне за не съм правили повече пъти на ден. До 12 мин.
 Добре ми ме отрази.

П. П. В тъмна стая да се ползва.

Последна редакция: нд, 28 яну 2024, 15:49 от Amiamo

# 339
Леми, аз използвам лампата по 15 минути. И по повече от един път на ден съм я използвала. "Очилата" си ги представях по друг начин, но вършат работа.🙂

# 340
Момичета,
Сега в Кауфланд пускат 10 бр закачалки за 7 лв.  Виждала съм ги и друг път в каталога, но не успях да се вредя, защото все в края на седмицата отивах. Та искам да попитам, тъй като ще купувам голям брой - поне 5 комплекта - искам да уеднаквя закачалките си в гардероба - колко са хубави? Подозирам че са с онова тип плюшено покритие, от което бягам по принцип (трудно се почиства) но ще рискувам, ако са стабилни - т.е. дали може да носят тежки дрехи?

# 341
  • София
Тези закачалки не са за тежки дрехи.

# 342
Портокалите за сок в мрежа от 3 кг, които са на промоция тази седмица хубави ли са, стават ли за ядене?

# 343
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Момичета,
Сега в Кауфланд пускат 10 бр закачалки за 7 лв.  Виждала съм ги и друг път в каталога, но не успях да се вредя, защото все в края на седмицата отивах. Та искам да попитам, тъй като ще купувам голям брой - поне 5 комплекта - искам да уеднаквя закачалките си в гардероба - колко са хубави? Подозирам че са с онова тип плюшено покритие, от което бягам по принцип (трудно се почиства) но ще рискувам, ако са стабилни - т.е. дали може да носят тежки дрехи?
Пластмасови да. Аз имам такива от Пепко. 🙂

# 344
Леми, не съм ги опитвала, но взех и изглеждат добре. Обикновено стават и за ядене, ако имаш подходящ нож, с който да ги режеш.🙂
"Плюшените" закачалки не са за много тежки дрехи.
Аз харесах една сгъваема кутия за съхранение- 5,99 лв по етикет (сгрешен, разбира се), а реалната и' цена беше 15,99 лв.🤪

Общи условия

Активация на акаунт