КАУФЛАНД - ЯНУАРИ 2024 -тема 69

• 62 009
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Преди сигурно два месеца бях купила един джин, който излезе на различна цена от етикета. На информация поискаха да ги заведа, от къде съм го взела. Момичето погледна етикета и каза, че промоцията е изтекла предната седмица. Върна ми парите за артикула, а не разликата. Ако не били изписани дати, можело да е разликата. Не се занимавах, но все пак зависи от служителя.

# 526
Аз директно им казвам да ми върнат разликата. Даже последния път им предложих или да ми върнат разликата, или да ми дадат извинителен ваучер (понеже ме попитаха дали искам да върна лешниците- не исках, трябваха ми).🙂 Етикетът беше валиден до предишния ден, но не е моя вината, че служителите не са махнали стария етикет...

# 527
Наистина си зависи от служителя, на мен два пъти ми се е случвало точно като при vanian. И друго, което ме изненада неприятно-вместо да ми приемат уред( не електрически) за рекламация или да ми го заменят със същият ( имаше го на регал, но не с промо цената, на която съм го закупила, а по-високата редовна) ,обади се по телефона и направо ми върна парите.

# 528
Дени, те при рекламация не връщат ли направо пари (освен за Айко, не знам дали има и други марки, които пращат за ремонт)? Не знам да заменят с друга бройка от същия уред.🤔
Иначе, ако се пробват да ми кажат, че при изтекъл етикет пари не връщат, аз им казвам, че съм си говорила на телефона по този въпрос с отдела им за обслужване на клиенти...

# 529
Нямам представа, Долче как точно се процедира ( явно и служителката не беше наясно, щом се обажда по телефона), споделям за други незнаещи като мен.

# 530
За уредите, които нямат гаранционен сервиз, направо връщат пари. Другите ги приемат за рекламация и после се решава дали ще заменят, дали ще ремонтират или ще връщат пари. Връщането на пари в този случай е последната опция май...
Наскоро един човек правеше рекламация на хлебопекарна Айко, та чух целия разговор. Аз бях за рекламация на продукт К-класик- директно ми върнаха парите.

# 531
На Драгон Мака имаше при нас (Бургас)
Благодаря ви, ще отида до на Долчето магазина да видя какво има.  Аз в този, който ходя най-често не съм виждала, но имам чувството, че всеки път е разместен и затова не намирам нещата 😂.

# 532
На Драгон Мака имаше при нас (Бургас)
Благодаря ви, ще отида до на Долчето магазина да видя какво има.  Аз в този, който ходя най-често не съм виждала, но имам чувството, че всеки път е разместен и затова не намирам нещата 😂.
Аз ходя в Славейков. Голям и просторен е и знам повечето неща къде са. Ако ходите там, точно след плодовете са здравословните щандове.

# 533

Та така. С пустите краставици и бързане се вкарах в цяла одисея. Но поне краставиците бяха хубави и хрупкави 😄
Не са виновни краставиците, а техниката. Просто не ви е отчетена картата. Но пък и вие като виждате, че сумата за плащане е различна от очакваната защо плащате?

# 534
Написала съм.

# 535
Егати хората, които работят и пазаруват в Кауфланд. При хляба имаше разпилени 5-6 хартиени торбички на земята. Ама си бяха обърсали пода, понеже хората минава през тях. Една служителка ги обра и върна обратно при неизползваните.
Другото е - една клиентка взе една закуска, сложи я в торбичка. После явно размисли. Извади я, мириса я , мириса я, като плътно си я опираше до носа и устата и....я върна обратно при закуските.
А ми е много гадно някой да бърка в закуските и ръкавите му да се опират в храната. И естествено, вземат най- отзад, защото УЖ са най- пресни.
Не съм гнуслива по принцип ама това вчера ми дойде в повече.

# 536
  • Mostly in my mind
И аз взимам най-отзад,но не защото са по-пресни, а защото си мисля,че предните са опипвани. Wink

# 537
Уви, често са опипвани, пощипвани, "накихани"...Виждала съм хора да си кихат в шепата и после да посягат към закуските с тази същата ръка...

# 538
И аз така. Предните са опипани, или наплюти.

# 539
Лятото когато бяхме на почивка минахме през Лидл да купим това онова. Видях едни земли, които много ми харесаха и тъкмо да си взема, пред мен един възрастен мъж (на около 65 долу горе), взе един земел опипа го хубаво, стиска го, и го сложи в една доста мръсна торба кауфланд (негова си торба) после взе друг земел, стика го, стиска го и го хвърли при другите земел, взе трети стиска го, стиска го, хвърли го. Следващ, следващ, следващ, всичките ги стиска, хвърля при останалите, стиска хвърля, а аз стоях и гледах потресена с детето. Взе си около 5-6 земел, но ги опипа всичките, буквално на 90 %. Малкия ме пита няма ли да вземем и аз на висок тон пред мъжа му казах: Как да вземем, ти не видя ли ТОЗ как ги опипа всичките!!!
Не обичам да съм груба, но понякога се налага.
Буквално бях потресена. От тогава не купувам нищо от фурната, нито на КФ нито на Лидъл. Купувам само, ако ги изсипят пред мен.
Беше ужасно гнусно

Общи условия

Активация на акаунт