КАУФЛАНД - ЯНУАРИ 2024 -тема 69

• 62 012
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
В Кауфланд има ли продукти на Dragon Superfoods? Аз май не съм виждала нищо. Търся мака и ашваганда дали сте виждали и на какви цени са.
Скрит текст:

# 511
  • Русе
Преди време имаше, но при нас май им смениха мястото и сега не знам има ли. Преди бяха непосредствено след информация и като влизах, минавайки ги засичах.

# 512
Има продукти на Драгон в нашия филиал. При био храните. Но не знам дали точно тези двете неща съм ги виждала...
В Т-маркет също съм виждала продукти на Драгон.

# 513
  • София
На био щанда имат продукти на Dragon , но мака и ашваганда сякаш не съм виждала. Редовно преглеждам био щанда.

# 514
  • shumen
При нас късоплодните краставици бяха хубави.

# 515
  • Mostly in my mind
Около Великден стават хубави късоплодните краставици.
Харесах един спален комплект, който беше намален от 49 на 14 лв. Взех 2 бр. Обаче на касата излиза цена 49 лв. Казах на служител, ходихме до табелката с цената. Пишело , че тази цена важи до 12ти, но не сменили етикета. Ако искам на 50 лв , ако не... Няма да ги вземам. Не ги взех.
Длъжни са да ти върнат разликата! Вината си е тяхна, че не са сменили етикета.

# 516
Мисля, че нищо няма да постигна , но ще се обадя на националния телефон, тъй като това ми се случва за пореден път

# 517
  • Mostly in my mind
Трябвало е да ги платиш и да отидеш на информация. Ти не си ги взела, реално няма нищо за постигане.

# 518
На Драгон Мака имаше при нас (Бургас)

# 519
Трябвало е да ги платиш и да отидеш на информация. Ти не си ги взела, реално няма нищо за постигане.
Не ги взех, защото служителката ми обясни, че на информация едва ли ще ми върнат парите

# 520
Да ви разкажа за моята епопея с купона за рожден ден (бонбоните).
Отивам аз в понеделник за тях и за краставиците основно. Взех и други неща и газ към касите за самообслужване. Там не знам какво точно обърках, но не бях маркирала краставиците, а ги сложих от дясно. Съответно на екрана се появи съобщение, че нещо не е маркирано и се наложи да чакам служител. Дойде една дама, уж помогна и тръгна да натиска “плащане”. Казах й, че не съм маркирала Кауфланд картата. Тя ми взе телефона и уж маркира. Сумата обаче не се промени. Казах й, че имам купон и трябва с колко 25 лв по-малко да платя.
   ⁃   толкова е, толкова е, нали маркирах
Зареди ми пос терминала набързо и го обърна да плащам. Бях взела някои неща от намаленията, за които не бях съвсем сигурна колко струват и реших, че там нещо съм объркала сметките. Да, ама не. Излезе касовата бележка - намаление на бонбоните нямаше. Казах й на жената, прати ме към информация.
   ⁃   ееее, вие сигурно сте взели бонбони, които не влизат в купона, каза жената на информация
   ⁃   Точно от купона съм взела, вижте даже, че едните ги има на изображението на купона, но приложението не е сканирано очевидно.
Просто купонът не беше отчетен, помолих да сторнира, да мина през каса пак, но догадките продължиха.
   ⁃   е вие вижте колко много кутии сте взели, то важи за една кутия.
   ⁃   Е как ще важи за една кутия, като на купона не е написано, както на други купони пише да е за един продукт
   ⁃   ….
   ⁃   Пише в нормални количества за домакинство.
   ⁃   Ами да, това е една кутия.
   ⁃   Добре, коя е кутията, която е намалена в касовата бележка?
   ⁃   Сигурно сте взели бонбони, които не влизат. Сега ще видим
Почна на устройството на информация да маркира взетите ми бонбони и да сверява кода с кодовете в купона. О, чудо! Всички кутии, които бях взела, влизаха.
   ⁃   ами ще сторнирам, вие минете на някоя каса и колежката още там ще може да сторнира кутиите, които са в повече.
Алилуя! Взех си парите, минах през каса със служител и още едно “чудо” - намалението важеше за всички кутии 😄
Минах през информация да й кажа за развръзката.
   ⁃   ааа добре! Благодаря, че споделихте, вече ще знам!

Та така. С пустите краставици и бързане се вкарах в цяла одисея. Но поне краставиците бяха хубави и хрупкави 😄

# 521
  • Пловдив
Крушите Конференс са отврат Close  Имат вкус на хлорна вар.

# 522
  • Mostly in my mind
Не ги взех, защото служителката ми обясни, че на информация едва ли ще ми върнат парите
Ще! Длъжни са!

Аз преди време взех едно топено сирене от 4 на 2.50 някъде намалено. На каса ми даде редовна цена. Промоцията била до предния ден. Да,ама не са си сменили етикета. Айде сега, освен цените и датите ли да гледам. Без обяснение ми върнаха разликата.

# 523
Ето го отговора

# 524
Севда, ако беше ги платила на редовната цена, щяха да ти върнат разликата на Информация. Потвърждавам и аз, неведнъж ми се е случвало. Последният път беше за едни лешници.

Общи условия

Активация на акаунт