КАУФЛАНД - ЯНУАРИ 2024 -тема 69

• 62 104
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
Аз внимавах и с двата чопъра...и с двата успях леко да се порежа, докато ги разопаковах...😄

# 316
Да, ще ѝ кажа да не ги мие. Иначе го сглобих пред нея, лесно е. Но ще го мия аз. Blush

# 317
Дева, само гъба или четка докосват приставките с ножовете на моите чопъри. Или измивам под топла течаща вода.
Морковелка, чопърът не стърже моркови като за салата. Накълцани стават много добре- като за готвене (както и други зеленчуци за готвене- чушки, селъри, глава целина и др.). Ние много обичаме таратора с краставици, налълцани в чопъра.

# 318
Леми, кафемашината на Филипс още я ползвам, но рядко. Не е купена от Кауфланд,  а от Технополис и там не приемат връщане.

# 319
Обожавам го тоз чопър- на ден по 2-3 пъти го ползвам за какво ли не...ето от преди малко кьопоолу изцяло в него и банички с ябълки нарязани на ситно, вместо настъргани-много добре се получават.
Скрит текст:

# 320
Долче , за таратор ще е идеален за рязане на краставица, мама много обича, а по принцип не го прави с настъргана.
Ще ѝ кажа веднага! Hug

# 321
Преди малко пак го ескплоатирах, страхотно е, за секунди ми наситни, лук, морков, целина.

# 322
Аз морковите за манджа в повечето случаи ги стържа.По-бързо и лесно ми се струва така, ако трябва да са на ситно, ако ми трябват едри действам с ножа.Чужки в манджа не слагам, целина рядко и затова му се чудя. Абе в един момент ще го взема сигурна съм 😂. Ще прашасва, но ще го имам.

# 323
Таратор не правиш ли?😛

# 324
По това време на годината рядко, но аз нямам проблем с каква краставица е таратора. Като ме мързи и нея стържа, като ми се занимава я режа на супер дребно. А и има друго аз готвя в малки количества и не всеки ден и затова не ми е досадно. Сега събирам идеи от вас за какво да го използвам. Но за таратор бих го взела, да. И за салатки да режа магданоз и копър, става ли това? Сигурно лятото повече ще ми влиза в употреба.
Аз имам едно подобно само дето е с бутон отгоре и изобщо не съм го и погледнала. Нещо не се разбрахме, а  и самото то е май дефектно нещо.

# 325
Искам да имам твоето търпение! Да стържа нещо на ренде е най- дразнещото нещо за мен Wink

# 326
Само аз ли съм пропуснала този чопър? Ще ми го покажете ли Simple Smile)

# 327
Искам да имам твоето търпение! Да стържа нещо на ренде е най- дразнещото нещо за мен Wink

И за мен!
Затова салатата от тиквички вместо настъргана я правя с нарязани, като краставици. Joy Нямам нерви да стържа на ренде, а после как мразя да обирам остатъци по него, преди да го измия, ужас!

# 328
Аз съм доста търпелива, но и аз не обичам да стържа.😁 Е, може би на електрическото ренде бива, но на ръка ми е доста тегаво да стържа...🙄

# 329
В малки количества и меки неща изобщо не ми пречи. Моркови обаче за салата много не обичам, защото ме заболява ръката по някое време.

Общи условия

Активация на акаунт