КАУФЛАНД - ЯНУАРИ 2024 -тема 69

• 62 100
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
Долче 👍

Последна редакция: ср, 31 яну 2024, 02:33 от Lemy

# 346
Благодаря за отговорите. Престраших се и купих 5 комплекта в бял, кремав всъщност, цвят и синкав за ММ. Наистина са до 2.5 кг максимум, но аз имам комплекти метални и дървени, които ще използвам за по-обемните дрехи, които са все връхни в други гардероби, така че екстра ми идват. Вече ги наредих и като бонус изведнъж ми се отвори място. Тези закачалки са наистина компактни 😍

# 347
Тези закачалки са наистина компактни 😍
Така е. Затова ги харесвам много.🙂

# 348
Pringles отнаво в България! Взех от Кауфланд

# 349
Портокалите в опаковка от 3кг. за сок са чудесни. Обичаме сладки, а те са точно такива. Някой питаше хубави ли са за ядене, за мен са жилави.

# 350
Смисъл? Как така отново в България?
Този чипс го продават от поне 10 години… И става все по-скъп..

# 351
И аз съм с впечатлението, че съм го виждала в България постоянно. За мен е много скъп и не вземам.

# 352
И аз съм с впечатлението, че съм го виждала в България постоянно. За мен е много скъп и не вземам.
Преди няколко дни случайно видях, че има и кауфландска версия на този чипс. На доста по-приемлива цена (а май сега е и намален). Какви вкусове има обаче не мога да кажа.

Последна редакция: чт, 01 фев 2024, 21:46 от dolce miele

# 353
Сол, паприка и сметана с лук, мисля

# 354
  • Русе
Не съм забелязяла да е изчезвал Прингълса от магазините. Цената му обаче е 5-6 лв. Златен... У дома чипс по принцип не се купува, но по Коледа тийнейджърите си отядоха на Прингълс, докато бяхме в Германия. Там в Лидл беше на промо на 1,29€. Отделно племеницата беше взела на децата си адвент календар на Прингълс. В един момент караха само на чипсове.

# 355
Аз нещо този чипс не го харесвам много. А последният, който ядох беше меко казано отвратителен. Толкова химичен и натрапчив вкус и при най-евтините не съм срещала. Барбекю май беше, но не се ядеше. Защо изобщо е толкова скъп 🤯 На мен евтините са ми много по-вкусни.

# 356
  • София
И аз не харесвам този чипс. Много, много "изкуствен" ми се струва.

# 357
  • Русе
Чипс може да се каже, че не ям, но и аз харесвам традиционния, най-простия, със сол. А Принтълса ако сте забелязали е правен от картофено брашно/нишесте, а не директно от нарязан картоф.

# 358
  • Пловдив
Някой да има от тенджерите дето са на промо тая седмица? Малка, средна и голяма са...нещо Берген имаше в името Simple Smile

# 359
Този чипс и на мен не ми харесва, един път взех и не повторих.
Мистик, ако питаш за Blaumann, аз тръгнах да взимам, но се отказах, защото ми трябва среден размер литри, а нямаше в асортимента им. Но видях че ги предлагат Берлингер, а аз тях много ги харесвам, може би са някаква тяхна подмарка.
В крайна сметка си взех една тенджера от Метро, от професионалната им серия, и една от Икея, благодаря на момичетата тук че ме подсетиха, та мирясах.

Последна редакция: пт, 02 фев 2024, 08:49 от Lemy

Общи условия

Активация на акаунт