КАУФЛАНД - ЯНУАРИ 2024 -тема 69

• 62 090
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
Не ми харесаха ябълките

# 376
  • Карлово
И на мене не ми харесаха, като недозрели, нямат вкус на ябълка. Пък и количества накупих, че съм на житна диета.

# 377
  • оттам, откъдето започва България
Аз също посегнах да взема ябълки, но не ми харесаха.

# 378
  • Русе
При нас в 14 часа дори етикет нямаше за ябълките.
Ариана поне имаше. Взихме и 3 пици Маргарита, че тийнеджърката от време на време си пече като каже, че нямало нищо друго за ядене.

# 379
Отзиви за конвенционалната фурна?
Конвекционната фурна е с размер горе-долу като на мултикукър. Като детска играчка ми изглежда.😜

# 380
  • Бургас
Ябълките в Бургас (Славейков) бяха убити от бой. Една здрава нямаше. И на прасетата не бих ги дал. Как не ги е срам да вадят толкова зле изглеждаща стока... че и я продават...

# 381
Не я вадят.Онзи ден тъкмо взимах и дойде една от персонала започна да вдига горните поизпразнени кашони и да ги сипва в-у долните...Ама така от високо и разстояние... Ябълките се удряха и търкаляха една читава не остана...Ами как няма да са убити от бой.Те не ги вадят така-така стават след няколко пренареждания.

# 382
  • Бургас
Дали я вадят в този вид или не е все тая, по-важното е, че си позволяват да я продават.

# 383
  • София
Купих мандарини от Кауфланд. Почти 3 лв. /кг.  Вкусни, сочни.

# 384
Кой спреймоп е по- здрав - Кауфландски или Лидлски? Имам на leifheit (или както там се пише), но ми трябва още един , а не ми се дават пак толкова пари  Grinning Благодаря!

# 385
  • Варна
Относно зле изглеждащата стока....

За ябълките не мога да взема отношение, защото продукт ябълка не купувам.

Лятото никакви плодове и зеленчуци не купувам от Кауфланд, но зимата няма как.
Прави ми впечатление, че често вадят мухлясало чери домати и  червен пипер.
Пипер защото съм от Варна, другото му име широко разпространеното не ми идва от вътре. Не е от клиентите, така ги вадят.
От хладилници ли от къде ги вадят, не знам.
Веднъж се излъгах да купя лятото червен пипер, видимо не беше мухлясал, но към чепката миризмата на влага и мухъл.
Никога не съм срещала такъв проблем от по малките производители и търговци......без значение българско или друго производство.
Клиентите много ровят и повреждат да, но не е само от тях.  Портокалите не ме вълнуват, но съм виждала току що извадени в много лошо състояние а и други неща...
Говоря за там от където най често пазарувам Кауфланд - Бриз....

# 386
Ябълките в Бургас (Славейков) бяха убити от бой. Една здрава нямаше. И на прасетата не бих ги дал. Как не ги е срам да вадят толкова зле изглеждаща стока... че и я продават...
Аз пък съм много доволна, че на тази цена мога да имам ябълки, сдамо като пресека улицата, на която живея.

# 387
Аз купих ябълки в петък сутринта, в къщи се одобриха, не са лоши, а бяха и все още здрави.

# 388
Отзиви за мултикукъра на Тефал? Все се чудя дали имам нужда от такъв уред. Моля да ме убедите 😀

# 389
Отзиви за мултикукъра на Тефал? Все се чудя дали имам нужда от такъв уред. Моля да ме убедите 😀

Скъп е за уред, който не е под налягане. Не си заслужава. Че ще върши някаква работа е ясно. Не бих го купила.

Общи условия

Активация на акаунт