КАУФЛАНД - ЯНУАРИ 2024 -тема 69

• 62 032
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
+1 За горното.Аз даже не мислех да спя Simple Smile А сутиен и бански без проба-никога ...И аз си знам номера,но е точно както Долче го описа.
Връщала съм и ръчна прахосмукачка.Нищо не правеше..За какво ми е..Пробвах,почистих идеално и върнах. Жалко за новите  им условия ..ами ще се купува онлайн... Simple Smile Иначе хубави промоции имат понякога,...

Последна редакция: пт, 09 фев 2024, 21:24 от reninel

# 466
В Хасково са, в центъра, отстрани на данъчното.Малко са по-скъпи от другите, но поне не е мерено или носено. Има хора, които вземат дреха, не махат етикета, носят по веднъж и после връщат.Затова не връщат и горни дрехи, мериш и решаваш.
Значи, аз такива магазинчета в София съм виждала последно сигурно преди 10 години. Сега всичко е изложено пред клиента, всеки може да хване каквото си иска, и да го пробва. Предполагам и в други големи градове е така. Така че никъде няма гаранция, че това което ще купиш, не е пробвано в магазина.

# 467
Дрехите се пробват, но бельо не.Стоката си е изложена, пипаш, разглеждаш.

# 468
Има си хора за всичко явно (визирам носенето с етикет и после връщане).🤪 Недоумявам как нещо като сутиен ще се носи с етикета цял ден и после ще се върне- често са с етикет отпред и би се виждал под блуза или пък би се намачкал. Висящите етикети пък са и неудобни.
В Пловдив досега не съм попадала на магазин, където да не мога да пробвам блуза.
Скрит текст:
Е, попаднах веднъж на продавачка, която искаше пред нея да се събличам и да пробвам ("Хайде, сваляй!"- моята блуза имаше предвид😆), откъде да знаела дали няма да открадна нещо.🙄 Интересно къде ли щях да скрия "откраднатото", като дори чантата ми не беше до мен...😂 Преди това най-нагло беше казала, че тя щяла да ми пази чантата- дадох я на майка ми, която тогава беше с мен. Ама като се напъха от вътрешната страна на перденцето с мен, направо си беше too much.🤣
Аffleck, според мен по-скоро са я пуснали преоценена с надпис "(Върната от) неудовлетворен клиент" или нещо подобно. Виждала съм кафе машини без цедки, тенджери без капак или с липсваща част- обикновено в тези случаи е описана причината за намалението.🙂

# 469
Носят и дрехи, рокли, блузи, якета, дънки.

# 470
Ох, в НМ тема даже писаха, че умрели обличали... Ама в чужбина, за тук не се е чуло.

# 471
Как така, обличат ги и после връщат дрехите ли?

# 472
Оооо Дева-пупуппуп AngryFlushed Ужас!

# 473
Точно.Купуват днес, обличат вечерта и утре връщат.

# 474
Оставете меренето, производството да не би да е по-хигиенично? Откъде знаеш кой ти е кроил и шил дрехата, къде са се търкаляли топовете с платове и в кой склад е отлежавало готовото изделие.

Затова всяка нова дреха минава през вода и сапун.

# 475
Ох, в НМ тема даже писаха, че умрели обличали... Ама в чужбина, за тук не се е чуло.
Ужас...😬
Понеже темата е за Кауфланд, аз дрехи с етикет не се притеснявам дали ще мога да върна- не късам етикетите, така че ще мога да върна безпроблемно. За неизпробвани сутиени, както и за бикини и чорапи в оригиналната им опаковка (със зашити по тях картонени етикети) ще се въздържам от покупка на този етап.
Дидичка, абсолютно.🙂 Откъде да знам дали в склада е имало плъхове и буболечки...

# 476
Прането е задължително.Освен,че изработката минава през много ръце и помещения, накрая петната от машините се чистят с препарати, пръска се от флакон, след 5 минути става на прах и се издухва с въздух.Миришат ужасно препаратите.

# 477
  • София
Извън темата на темата - няколко години работих в счетоводство на текстилна фабрика. В склада с готови платове имаше бълхи. Бяхме с абонамент за ДДДфирма, пръскаха редовно. Но шпулите с конци  си идваха от Индия и Бангладеш с домашните любимци. Уж ги изтребваха в апретурата. Та докато се стигне до магазина мръсотии много.

# 478
# 479
  • София
Браво Кауфланд!
Тайланд и Индия вече в брошурата. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт